QUOTE(cibulis @ 2016 12 01, 15:58)
Oficialus atidarymas. Prašau jungtis, jei nenorite nieko praleisti. Bet kokios nuomonės ir kritika taip pat laukiama.
Sveikinu! Mes jau pas patį svečiuose A+ name
Lapkritis. 400kw- 110m2. Su k/v, šildymu.
QUOTE(AsAntonio @ 2016 12 01, 21:31)
as dabar paskaiciavau kad mano 127 kv.m namas suvartojo sildymui per metus ~ 4000 kwh el. energijos be karsto vandens, tiksliai pasakyt negaliu nes nera atskiro skaitliuko karstam vandeniui. tai gaunasi 1 kv.m 30-31 kwh, kazin ar cia gerai?
Kaip ir žadėjau, pradedu sisteminti informacija. Štai koks filmukas apie namo architektūrą. Jis naudingas ar aš be reikolo sugaišau kelias valandas?
Papildyta:
Mačiau. Ačiū. Laukiu ir kitų, nes visi ragino kurti, o kai pradedi, tai niekam neįdomu. Gali mano entuziazmas ir išblėsti.
Papildyta:
Aš pražiopsojau lapkričio 1 d. parodymus, todėl nuiminėjo nuo 10 d.: nuo spalio 10 d. iki lapkričio 10 d. Dabar duomenys bus gruodžio 10 d. Gal ir kvailai darau? Gal reikia pradėti nuo mėnesio pradžios žiūrėti?
Papildyta:
Praeitais metais mano namo el. energijos šildymui per visą sezoną sunaudojo apie 970 kWh. O šiluminės apie 5000 kWh.
Papildyta:
QUOTE(Dzūkiška pirkia @ 2016 12 01, 23:54)
Sveikinu! Mes jau pas patį svečiuose A+ name
Mačiau. Ačiū. Laukiu ir kitų, nes visi ragino kurti, o kai pradedi, tai niekam neįdomu. Gali mano entuziazmas ir išblėsti.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2016 12 01, 23:55)
Lapkritis. 400kw- 110m2. Su k/v, šildymu.
Aš pražiopsojau lapkričio 1 d. parodymus, todėl nuiminėjo nuo 10 d.: nuo spalio 10 d. iki lapkričio 10 d. Dabar duomenys bus gruodžio 10 d. Gal ir kvailai darau? Gal reikia pradėti nuo mėnesio pradžios žiūrėti?
Papildyta:
QUOTE(AsAntonio @ 2016 12 01, 23:31)
as dabar paskaiciavau kad mano 127 kv.m namas suvartojo sildymui per metus ~ 4000 kwh el. energijos be karsto vandens, tiksliai pasakyt negaliu nes nera atskiro skaitliuko karstam vandeniui. tai gaunasi 1 kv.m 30-31 kwh, kazin ar cia gerai?
Praeitais metais mano namo el. energijos šildymui per visą sezoną sunaudojo apie 970 kWh. O šiluminės apie 5000 kWh.
QUOTE(cibulis @ 2016 12 02, 01:05)
Kaip ir žadėjau, pradedu sisteminti informacija. Štai koks filmukas apie namo architektūrą. Jis naudingas ar aš be reikolo sugaišau kelias valandas?
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Ten kaip suprantu neuzdara grupe.Taip? As tai nematau problmos del datos,svarbu menesi islaukti.
QUOTE(biesas66 @ 2016 12 02, 08:31)
Ten kaip suprantu neuzdara grupe.Taip? As tai nematau problmos del datos,svarbu menesi islaukti.
Grupė - neuždara. O kam mėnesį laukti?
QUOTE(AsAntonio @ 2016 12 02, 09:07)
bet as truputi nesuprantu, kai ivedi google energetines namo klases, tai kaip pvz. raso B klases namas pvz 100 kwh kv.m., A+ 30-50; pasyvus iki 15 kwh kv.m., tai cia jie raso apie el.energijos sanaudas?, bet namas gi ir breketais gali buti kurenamas, paaiskinkit prasau
Kiekviena energijos saltini (malkas ,granules, dujas,dyz.kura ...) pagal kaloringuma galima konvertuoti i kWh .
QUOTE(korida @ 2016 12 02, 08:36)
Kiekviena energijos saltini (malkas ,granules, dujas,dyz.kura ...) pagal kaloringuma galima konvertuoti i kWh .
tai tada gan neblogai gaunasi, tarkime imant bet kuri google puslapi http://www.isover.lt/a-klasiu-pastatai, http://energinissert...u-projektavimas ir paskaičiavus metines sanaudas sildymui, nors turiu ir B klases nama, bet pagal sanaudas gaunasi tarp A+ ir A++
kazkur nesueina galai
o gal reikėjo sertifikuotis - ir butum turejes A+
nors aš nesiryžau investuot i popierėli
o gal reikėjo sertifikuotis - ir butum turejes A+
nors aš nesiryžau investuot i popierėli
QUOTE(AsAntonio @ 2016 12 02, 09:21)
tai tada gan neblogai gaunasi, tarkime imant bet kuri google puslapi http://www.isover.lt/a-klasiu-pastatai, http://energinissert...u-projektavimas ir paskaičiavus metines sanaudas sildymui, nors turiu ir B klases nama, bet pagal sanaudas gaunasi tarp A+ ir A++