Sveiki, jei ne paslaptis po kiek kubas? lietuvoj pirkot ar lenkijoj ?
Pirkau per lietuvius Termo Organika Termonium, gavosi apie 50 eurų kubas (nefrezuotas būtų euru pigesnis). Buvo dar to paties gamintojo fasadinis Galaxy neoporas, su šiek tiek prastesnėm charakteristikom už berods 48.5 eurus. Nežinau ar apsimokėtų pirkti pačiam tiesiai iš lenkų, nebent gautumėt kokias didmenines kainas, kadangi mano atveju atvežimas nieko nekainavo, o perkant pačiam, mažmeninė kaina lenkijoje gaunasi gal 2-3 eurais už kubą pigiau, bet reik pačiam rūpintis pristatymu.
Super! Labai gerai. Jei dar kas nors turi ką viešinti - viešinkit!
Povilai, gal galėtumėt pasidalinti, kaip pakeliamus vartus į apšiltinimo sluoksnį įdėjot? Sudomino. Kokius nors laikiklius gaminotės?
Mes dabar irgi galvojam kaip sumažint šalčio tiltą jūsų nurodytoj vietoj. Galvojam daryti kaip kad jūsų brėžiny ir dėt gumą kaip slenkstuką.
Visiškai išvengt turbūt neįmanoma dėl pačio vartų principo. Tiek apačioj, tiek šonuose, tiek viršuj. Dėl to garažas turėtų būti nešildoma patalpa norint gauti A ar kitos klasės sertifikatą.
Kiek aš domėjaus, tai vienintelis būdas - dvivėriai vartai. Bet tai itin nepatogu.
Povilai, gal galėtumėt pasidalinti, kaip pakeliamus vartus į apšiltinimo sluoksnį įdėjot? Sudomino. Kokius nors laikiklius gaminotės?
Mes dabar irgi galvojam kaip sumažint šalčio tiltą jūsų nurodytoj vietoj. Galvojam daryti kaip kad jūsų brėžiny ir dėt gumą kaip slenkstuką.
Visiškai išvengt turbūt neįmanoma dėl pačio vartų principo. Tiek apačioj, tiek šonuose, tiek viršuj. Dėl to garažas turėtų būti nešildoma patalpa norint gauti A ar kitos klasės sertifikatą.
Kiek aš domėjaus, tai vienintelis būdas - dvivėriai vartai. Bet tai itin nepatogu.
Sveiki,
laikikliai pagaminti iš 40x4 mm metalo juostos, tvirtinta kas 50-70 cm.
vartu montavimas.jpg 124,2KB
3 Parsiųsta kartų
Mano ekonominė statyba ir tai daugiau gavos.
O trikampis dar pigiau - 500... Neatsibodo spamint per visas temas? Sakyk geriau iškart ką reklamuot susiruošei

Keistos visos jo rašliavos,per visas temas..... Gal žmogus neturi ką veikti,rašo ,kad rašyti ir tiek....
šiaip, įtariu, tai čia šioks toks SM apribojimas yra. Norint ten kažką nors truputi galėti, reikia postų kažkiek parašyti. Bet toks kiaurų postų rašinėjimas per visas temas iš eilės - tai visiška nepagarba kitiems forumo dalyviams ir toks truputi vidinio ego demonstravimasis. Užtektų parašyt, jog soriukas, nekreipkite dėmesio į mane, man reikia skaičiaus postų ar kažką tokio. Nebūtina savęs statyti į intelekto nesugadintų veidų gretas.