QUOTE(cibulis @ 2017 05 18, 15:29)
kas per daiktas yra Start Cooling Season Now, nes aš galvojau, kad būtent šis punktas nustato, kada atidaryti bypassą.
"Cooling" atveju reikėtų įjungti ByPassą, kai lauko temperatūra žemesnė nei užduota, Heting režimo atveju, bypassas turi įsijungti kai lauko temperatūra aukštesnė už užduotą.
Kaip realizuota tavo rekupe nežinau, bet pagal aprašymą tavo pateiktuose printScreenuose, tai būtent taip ir yra.
Mano rekupe Cooling režimo nėra.
Beje, pabandžiau žvilgtelėti į savo rekupo aprašymą gamintojo svetainėje, deja, bet ten jau savo rekupo neradau. Tik pavadinimas +- panašus. Ne tik valdymo pultelis, bet ir rekuperatoriuje sumontuoti smegenys visiškai pakeisti. Įtariu, kad šiek tiek daugiau proto įkrėtė aparatui. Paskaitinėjau manualą, tai ir darbiniai režimai 4 , vietoje pas mane esančių 3, ir dar 4 režimai kurie kaip supratau suveikia užtrumpinus tam tikrus kontaktus (virtuvės gartraukio režimas, židinio veikimo režimas, nepamenu, kažkoks dar režimas ir dar vienas režimas atostogų, vat šitas tai man užkliuvo, 30min dirba 30 min ilsisisi ir vėl 30min dirba ir t.t. Jei dar pirmus tris režimus aš sugebėčiau su savo valdikliu kaip nors išpešti, tai atostogų režimo niekaip nesugebėčiau.