QUOTE(cibulis @ 2016 11 20, 22:30)
Ačiū už atvirumą. Galim visai nediskutuoti. Viską ką norėjau, jau senai pasakiau. Gal dar keliais namo eksploatacijos dalykais pasidalinsiu. Bet panašu, kad artimiausiu metu teks vynioti meškeres:
make it rain.
Papildyta:
Aš tau viską pasakiau, kaip skaičiuoti. Bet gi nenori skelbti, nes rezultatai prasti. Nebijok, nesityčiosiu. Pats baisiai patyčių nemėgstu. Gali ir neskelbti, bet tikrai nesityčiosi.
Zinai kodel as nenoriu skelbti,kad poto vel tafes fakais neapibadyciau ir poto nesijausciau blogai. As tik del saves stengiuos nesivelti i diskusijas. Nezinau gal tu nesupratai,as niekada nesiekiau A+ klases,nes mano projektas tam netinkamas,mano namas netinkamoj vietoj ir t.t. Mano tikslas buvo pasiekti A klase.. Nezinau ar ja pasiekiau,bet rezultatas gavosi buten toks kokio ir norejau pradineje stadijoje,nors viska dariau is lempos,stebedamas foruma,imdamas tai kas man priimtiniausia. Kadangi vasara jau praejo,matau kiek ziema sunaudodavau elektros ir kiek vasara,tad taip,galiu pasakyti (jau seniau buvau tai uzsimines) salciausia menesi uz elektra apsildyti nama as sumokejau apie 60 euru. Patenkintas? Mano sildomas plotas 220 m2 bute 64 m2 as mokedavau arba tapati,arba daugiau. Rezultatu esu patenkintas. Buvo mintis,nors jau turejau projekta statyti PN,bet kadangi daug reikejo keisti,o as norejau statybu,pavariau taip kaip susiplanaves buvau iskarto.
Patyciu as nebijau,bijau savo liezuvio.
Papildyta:
Aisku jeigu ramiai galima panagrineti mano namo niuansus,bet juk cia tema apie PN....