sveiki, jeigu perku prekę su Jūsų tarpininkavimu o ne nuomos adresu, ar an taip pat reikia surinkti 4 kg? jei mano prekė 1 kg, kiek siuntimas į lt bus?
Ne, tikrai nereikia.
Siuntimas su tarpininkavimu yra 1.50 euro/kg.
Sveiki mano siunta pas jus 3kg tai priglauskit prie ko nors arba galiu priimti kooperaciją

Labas rytas. Panašu, kad negaunate mano emailu, nes nei patvirtinimo, nei ok negavau atgal, tai rašau čia dar - jei kartais netyčia mano kas nors šiandien ateitų - prašau nesiųsti, nes lauksiu daugiau mantos, kol susidarys Panevėžio 7 kg...
Labas rytas. Panašu, kad negaunate mano emailu, nes nei patvirtinimo, nei ok negavau atgal, tai rašau čia dar - jei kartais netyčia mano kas nors šiandien ateitų - prašau nesiųsti, nes lauksiu daugiau mantos, kol susidarys Panevėžio 7 kg...
Ne, nėra nė vieno emailo iš jūsų.
QUOTE(Limcamca @ 2016 12 07, 12:43)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Kriiste" data-cid="71276127" data-time="1481089287">
<div>
<p>Labas rytas. Panašu, kad negaunate mano emailu, nes nei patvirtinimo, nei ok negavau atgal, tai rašau čia dar - jei kartais netyčia mano kas nors šiandien ateitų - prašau nesiųsti, nes lauksiu daugiau mantos, kol susidarys Panevėžio 7 kg...</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Ne, nėra nė vieno emailo iš jūsų. </p>
<div>
<p>Labas rytas. Panašu, kad negaunate mano emailu, nes nei patvirtinimo, nei ok negavau atgal, tai rašau čia dar - jei kartais netyčia mano kas nors šiandien ateitų - prašau nesiųsti, nes lauksiu daugiau mantos, kol susidarys Panevėžio 7 kg...</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Ne, nėra nė vieno emailo iš jūsų. </p>
Tada vistiek nesiuskite...
Jeigu antradieni gausim, treciadieni issiusim.
Viska geriau rasyti i el.pasta.
Clarks.co.uk - išpardavimas net 50 proc. pigiau.
QUOTE(Limcamca @ 2016 12 08, 12:24)
<p>Clarks.co.uk - išpardavimas net 50 proc. pigiau. </p>
Clarks tik su tarpininkavimu? Ar galima pačiai? Užsakymą atmetė, nes kortelės registruota LT. O paypal jiems tiks, nes irgi susieta su LT sąskaita?
Taip, clarks nepriima LT korteliu.
Kokiu laiku asda maistą galima pirkti kitą savaitę?