Gal kas parduodate kokių Advento kalendorių pigiau?
pasitausau: kosmetikos/parfumerijos kalendorių
Ieskau Laura Mercier translucent pudros likucio arba pilnos pakuotes uz gera kaina! Az!
PARDUODU tik kelis kart bandyta Benefit skaistala spalva Galifornia. 21e su siuntimu per omniva pastomata
Benefit skaistalu palete. Naudoti. Dvi spalvos daugiau naudotos nei kitos ir nera highlighterio miniuko. Realia foto galesiu padaryt kam aktualu. 24e su siuntimu per omniva.
Nauji Lancome kreminiai skaistalai kempineleje, spalva 024 Sparkling Frambouze. Ryski, bet nepadauginus labai suteikia gaiviu skruostu efekta. 19e su siuntimu per omniva.
Giorgio Armani solo vienos spalvos juodas, matinis seselis. Naujas. Itis pigmentuotas ir ypac juodos spalvos.. tinka tiek pravedimui tiek kaip seselis. 15e plius siuntimas omniva
Laukiu I AZ!!
Benefit skaistalu palete. Naudoti. Dvi spalvos daugiau naudotos nei kitos ir nera highlighterio miniuko. Realia foto galesiu padaryt kam aktualu. 24e su siuntimu per omniva.
Nauji Lancome kreminiai skaistalai kempineleje, spalva 024 Sparkling Frambouze. Ryski, bet nepadauginus labai suteikia gaiviu skruostu efekta. 19e su siuntimu per omniva.
Giorgio Armani solo vienos spalvos juodas, matinis seselis. Naujas. Itis pigmentuotas ir ypac juodos spalvos.. tinka tiek pravedimui tiek kaip seselis. 15e plius siuntimas omniva
Laukiu I AZ!!
QUOTE(Estela_ @ 2017 10 14, 19:17)
PARDUOTA
ESSENCE kosmetikos priemonės
Viskas tik pabandyta ar keletą kartų naudota
1.Tušas Apimties suteikiantis tušas "Maximum Definition"
Spalva juoda
dažiausi du kartus, tušas netrupa
2. Lūpdažis "Sheer & Shine"
03 bff spalva, kelet1 kartų naudotas
3. Šešėliai "My Must Haves"
07 Mauvie-time spalvos, net nebandytas, NAUJAS
04 Brownie'licious spalvos tik pabandytas
Perkančioms šias priemones DOVANOJU Jessika Liebeskind šepetėlį pravedimams
Defining Eye Liner
dailus šepetėlis, man jį atidavė ati ir aš atiduoti galiu, bet jis yra iš prabangių
šepetėlių, medinė rankenėlė dengta laku, nemoku naudotis, kiek šiurkštokas,
gal antakiams tinkamas, lūpų dažams
Už visas kosmetikos priemones iš ESSENCE mokėta apie 8,70 EUR
Apie Essence kosmetiką čia https://www.essence....t-lt/priemones/
Labai geri vartotojų atsiliepimai
Kaina 2,50 EUR (visa kosmetika kartu)
MANO IŠPARDUOTUVĖ
Spalva juoda
Defining Eye Liner
dailus šepetėlis, man jį atidavė ati ir aš atiduoti galiu, bet jis yra iš prabangių
Kaina 2,50 EUR (visa kosmetika kartu)
MANO IŠPARDUOTUVĖ
Ieskau Estee Lauder double wear pudros likucio arba pilnos pakuotes uz gera kaina, sviesaus atspalvio, lauksiu pasiulymu !
parduodu brazilų INOAR šampūną POS PROGRESS, be druskų, tinka plaukų priežiūrai po keratino procedūrų ir tiesiog dažytų/sausų plaukų atstatymui
250 ml buteliukas
10 eur
Šios linijos produktai yra sukurti naudojant novatorišką nanodalelių formulę, kurią sudaro kakava ir hidrolizuotas keratinas. Priemonės tinka visų tipų plaukams, idealiai tinka plaukams po Braziliško keratininio tiesinimo ir BotoHAIR procedūrų. Be druskų, tinka kasdienei plaukų priežiūrai.
Pos Progress šampūnas sumažina plaukų pūtimąsi bei garbanojimąsi ir palengvina iššukavimą.
parduodu minimaliai naudotus šepetėlius, jokių defektų:
SIGMA F88 Flat Angled Kabuki - tinka pudrai ir biriai pudrai/bronzantams
16 eur, pirktas sigmos puslapyje už $25.00
DIOR foundation brush, pirktas Kristianoj, naudotas porą kartų
28 eur
MAC pudros šepetėlis (šį šepetėlį pirkau SM, tad originalumo negaliu garantuoti, bet panašu, kad originalas nes labai kokybiškas, ant kotelio įspausta JAPAN - pagaminta japonijoj)
14 eur
250 ml buteliukas
10 eur
Šios linijos produktai yra sukurti naudojant novatorišką nanodalelių formulę, kurią sudaro kakava ir hidrolizuotas keratinas. Priemonės tinka visų tipų plaukams, idealiai tinka plaukams po Braziliško keratininio tiesinimo ir BotoHAIR procedūrų. Be druskų, tinka kasdienei plaukų priežiūrai.
Pos Progress šampūnas sumažina plaukų pūtimąsi bei garbanojimąsi ir palengvina iššukavimą.
parduodu minimaliai naudotus šepetėlius, jokių defektų:
SIGMA F88 Flat Angled Kabuki - tinka pudrai ir biriai pudrai/bronzantams
16 eur, pirktas sigmos puslapyje už $25.00
DIOR foundation brush, pirktas Kristianoj, naudotas porą kartų
28 eur
MAC pudros šepetėlis (šį šepetėlį pirkau SM, tad originalumo negaliu garantuoti, bet panašu, kad originalas nes labai kokybiškas, ant kotelio įspausta JAPAN - pagaminta japonijoj)
14 eur
MAC Matte lupu dazai velvet teddy, yra dezute, pirkti douglase
Naudoti, like siek tiek daugiau nei puse 8e
Urban Decay Vices Cream lupu dazai WEIRDO spalva. Like siek tiek daugiau nei puse 7eur
QUOTE(Marija Ramanauskaitė @ 2017 10 18, 16:10)
<p>Ieskau Estee Lauder double wear pudros likucio arba pilnos pakuotes uz gera kaina, sviesaus atspalvio, lauksiu pasiulymu ! </p>
Jus man rasete 2 zinutes,bet zinuciu neduoda perskaityti,raso kad neegsistuoja.Jums bandau rasyti
raso taip : www.supermama.lt neturi tokio nario. Prašome patikrinti įvestą vardą.
Ši asmeninė žinutė nebuvo išsiųsta
Parasykit man i email neringakutkiene@gmail.com
Papildyta:
Estee Lauder Double wear teint longue tenue Intransferable pati geriausia pudryte kokia tik esu naudojus. Tad atsisiunciau is Jav testerines pakuotes 200ml ,galeciau pasidalintiz keliomis bonkutemis po 10ml /10Eur po 30ml kaina tik 25Eur (pas mus kainuoja 45Eur)
aspalvos
1N2 Ecru.,,2C3 Fresco., ,4n1 shell beige .,
Chanel Sublimage L'extrait Traitement reconstituant intense. 😍😍😍 Tik vienas lasas j visam veidui suteiks jusu odai jaunatviskumo, panaikins nuovargio zymes ir ttt...
kaina 130Eur (reali kaina 650$)
https://www.chanel.c...7extrait-139227
Taip pat dalinuosi Ysl touche eclat le teint po 10ml/10Eur ir 30ml/28Eur
spalvos BD10 .,BD25.,B40.
Ikoniška Touche Éclat suteikiama šviesa nuo šiol įkūnyta tobulame makiažo pagrinde, kuris pabudina jūsų odą. Inovatyvi permatomų sferų bei aukso pigmentų prisotinta formulė reaguoja šviesą ir ją tobulai išsklaido, sukurdama švelnų sveikos odos švytėjimą be jokio blizgesio.
Besvorė tekstūra ir tobulas maskavimas, kuris neapsunkina odos ir leidžia jai kvėpuoti. Šis lengvas, itin malonus odai fluidas yra taip pat praturtintas Anti-Fatigue kompeksu, akimirksniu pašalinančiu odos šešėlius ir papilkėjimą. Vitaminas E saugo odą nuo laisvųjų radikalų, o pelžiedės (Ruscus) ekstraktas kovoja su matomais nuovargio požymiais, ramina odą ir gerina mikrocirkuliaciją.
Natūralus švytėjimas, o ne blizgesys. Apgaubkite savo veidą magiška šviesa.
ESSENCE kosmetikos priemonės
Spalva juoda
Defining Eye Liner
Kaina 1,90 EUR (visa kosmetika kartu)
MANO IŠPARDUOTUVĖ
Spalva juoda
Defining Eye Liner
Kaina 1,90 EUR (visa kosmetika kartu)
MANO IŠPARDUOTUVĖ