Turbiniukas Kreich'u
DSCF0330.jpg 63,23KB
0 Parsiųsta kartų
Koks grožis!
Gal kas noretu jungtis prie Afrikana? Gavau sarasiuka.
Afrikana noriu surinkt labai greit, jei ka domina, nes pardavejas asortimente turi po kelis augalus, tai nera masinis pardavejas. Tad butu gerai ryt vakare issiust. Optimistinis variantas
Siandien dar gavau ceko Pavliceko pasiulyma. Gal ka domina?
QUOTE(Tina* @ 2019 04 04, 09:37)
Siandien dar gavau ceko Pavliceko pasiulyma. Gal ka domina?
Mane domina, labai domina kas gali paaiškinti kaip apskaičiuoti tikra kaina ?
Tai susirasti skaičiuoklę internete ir ji daugmaž paskaičiuoja,nes kursas kinta,todėl ir sakau daugmaž
QUOTE(kunigunda78 @ 2019 04 05, 17:23)
<p>Tai susirasti skaičiuoklę internete ir ji daugmaž paskaičiuoja,nes kursas kinta,todėl ir sakau daugmaž</p>
Jeigu vienas augaliukas kainuoja 40 kronu, tai eur bus 1,5 ? Taip ?
Aš, ši karta, labai daug noriu, tai bijau ar užteks pinigu, tai pasitikslinu, ar gerai supratau
Pagaliau ir į mano balkoną saulutė žvilgtelėjo. Rezultatai akivaizdūs-Gastrolea cv. cocks beauty tuoj žiedyną ilgiausią išvarė.
Šiandieninio darbo rezultatas-persodintas, apgenėtas. Liko 6 šakos įšaknydinimui. Maniau, kad bus daug vargo su durpėmis aplipusiomis šaknimis, bet labai gražiai nusipurtėme. Norėjau dalinti per pusę, bet pasirodo išaugintas iš dvigubos šakelės. Nebenorėjau pjaustyti. Apseisiu be bonsiuko, bus krūmas. Išsiauginsiu kitą iš šakelės formuodama.
Šiandieninio darbo rezultatas-persodintas, apgenėtas. Liko 6 šakos įšaknydinimui. Maniau, kad bus daug vargo su durpėmis aplipusiomis šaknimis, bet labai gražiai nusipurtėme. Norėjau dalinti per pusę, bet pasirodo išaugintas iš dvigubos šakelės. Nebenorėjau pjaustyti. Apseisiu be bonsiuko, bus krūmas. Išsiauginsiu kitą iš šakelės formuodama.
Ar dar bus norinciu jungtis prie ceko?
Afrikana ir Kreich laukiu patvirtinimu.
Afrikana ir Kreich laukiu patvirtinimu.