Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Turbiniukas Kreich'u smile.gif

Priedas  DSCF0330.jpg   63,23KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Koks grožis! 

Atsakyti
Gal kas noretu jungtis prie Afrikana? Gavau sarasiuka.
Atsakyti
Afrikana noriu surinkt labai greit, jei ka domina, nes pardavejas asortimente turi po kelis augalus, tai nera masinis pardavejas. Tad butu gerai ryt vakare issiust. Optimistinis variantas rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien dar gavau ceko Pavliceko pasiulyma. Gal ka domina?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2019 04 04, 09:37)
Siandien dar gavau ceko Pavliceko pasiulyma. Gal ka domina?

Mane domina, labai domina biggrin.gif kas gali paaiškinti kaip apskaičiuoti tikra kaina ? ax.gif
Atsakyti

Tai susirasti skaičiuoklę internete ir ji daugmaž paskaičiuoja,nes kursas kinta,todėl ir sakau daugmaž

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2019 04 05, 17:23)
<p>Tai susirasti skaičiuoklę internete ir ji daugmaž paskaičiuoja,nes kursas kinta,todėl ir sakau daugmaž</p>

Jeigu vienas augaliukas kainuoja 40 kronu, tai eur bus 1,5 ? Taip ? bigsmile.gif
Aš, ši karta, labai daug noriu, tai bijau ar užteks pinigu, unsure.gif tai pasitikslinu, ar gerai supratau ax.gif
Atsakyti
rimusia, https://lt.coinmill.com/CZK_EUR.html
Atsakyti
Pagaliau ir į mano balkoną saulutė žvilgtelėjo. Rezultatai akivaizdūs-Gastrolea cv. cocks beauty tuoj žiedyną ilgiausią išvarė.

vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandieninio darbo rezultatas-persodintas, apgenėtas. Liko 6 šakos įšaknydinimui. Maniau, kad bus daug vargo su durpėmis aplipusiomis šaknimis, bet labai gražiai nusipurtėme. Norėjau dalinti per pusę, bet pasirodo išaugintas iš dvigubos šakelės. Nebenorėjau pjaustyti. Apseisiu be bonsiuko, bus krūmas. Išsiauginsiu kitą iš šakelės formuodama.

Atsakyti
Maziausiai priziurimas, pamirstas verysad.gif , pats pirmasis prazydo ir ne pirma karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fabrikas: 09 balandžio 2019 - 20:16
Ar dar bus norinciu jungtis prie ceko?

Afrikana ir Kreich laukiu patvirtinimu.
Atsakyti