Matyt, kad užsiveisiau grybbienos. teks mesti ir pirkti aloe ir ,Shirayuki Emaki' naujas.
Mano havortijos kartais taip panašiai apsvildavo , tik po vieną lapą į saulės pusę https://www.houzz.co...my-zebra-cactus
A. Cosmo dažnai ir pas mus atveža
QUOTE(Prickly @ 2018 11 05, 21:41)
Mano havortijos kartais taip panašiai apsvildavo , tik po vieną lapą į saulės pusę https://www.houzz.co...my-zebra-cactus
Maniškės niekada nėra taip nusvilusios, tik raustelėjusios nuo intensyvios pavasarinės saulės. Bet ir nelaikau jų ant palangės vos tik pavasaris prasideda.
A. Cosmo būna Vilniuje, gal ir Kaunui tenka, o Šiauliai užkampis-kiek ieškojau, net užsiprašius buvau, niekaip negavau.
Lidlas prekiavo, man dovanų nupirko-Ėcheveria Lilacina
QUOTE(Prickly @ 2018 11 05, 19:24)
Tikriausiai man reikia: tokių plokštesnių sulcorebutijoms, ir ilgesnių , tiems kur šaknis 'morka'. O iki kada galima susiskaičiuoti, apsvarstyti
Ryt, poryt jau noriu uzsakyti. Ar spesit?
Papildyta:
QUOTE(fabrikas @ 2018 11 06, 13:15)
Tina kaip afrikanos augalai? Noretusi nuotrauku ar dar pirksit is jo?
Geri Afrikanos augalai. Labai mazi, bet geri. Sveiki. Kiek per brangus sakyciau pagal dydi. Kas eme ne stapelijinius, tai manau truputuka nusivyle. Dydziu.
Foto tikrai bus. Gelbejau savo kompiuterio diska, tai ne tas galvoj buvo. Baigiu isikuopt ir nufotkinsiu.
Labai tamsu, o kai dar technika - senas telefonas... na bet matysite kazka
20181107_134634s.jpg 504,69KB 1 Parsiųsta kartų
20181107_134634s.jpg 504,69KB 1 Parsiųsta kartų
Gražus ketvertukas. Sėkmingai jiems prigyti naujuose namuose.
Aloe, tai man panaši į ,,Ermitaže" dabar prekiautą. Buvo didelės, riebiai išaugintos. Būčiau pasiėmusi, bet buvo su įtartinomis dėmėmis-arba nuo laistymo neatsargiai vandeniu apliejus, arba koks grybas įsiveisęs.
Darbovietėje mano kalėdiniai kaktusai pradeda žydėjimo sezoną, visi pumpuruojasi. Auksinukas pirmasis startavo.
Aloe, tai man panaši į ,,Ermitaže" dabar prekiautą. Buvo didelės, riebiai išaugintos. Būčiau pasiėmusi, bet buvo su įtartinomis dėmėmis-arba nuo laistymo neatsargiai vandeniu apliejus, arba koks grybas įsiveisęs.
Darbovietėje mano kalėdiniai kaktusai pradeda žydėjimo sezoną, visi pumpuruojasi. Auksinukas pirmasis startavo.
QUOTE(Tina* @ 2017 07 04, 22:28)
Tina, prisiminiau noriu paklausti, kaip gyvuoja ta agava iš Uhlig, jau panašesnė į parryi?
QUOTE(Prickly @ 2018 11 13, 16:43)
Tina, prisiminiau noriu paklausti, kaip gyvuoja ta agava iš Uhlig, jau panašesnė į parryi?
Toli jai dar iki to. Galesiu pafotkint kokia ji siandien.
Turiu klausima musu stapelijiniu specams. Kuri cia pas mane stapelia - grandiflora ar gigantea? Nuotrauka is archyvu, zydi ne dabar.
Uzejo man rimta nauja ligos forma ant situ augalu. Stapelia stadija. Apsiziurejau, kad vistik turiu nedaug, bet graziu augaliuku sios seimos.
Laukiu vasaros, kad juos nesiu i siltnami, kur jie suzeri visomis savo spalvomis.
2009_0728_085128.jpg 526,73KB 1 Parsiųsta kartų
Uzejo man rimta nauja ligos forma ant situ augalu. Stapelia stadija. Apsiziurejau, kad vistik turiu nedaug, bet graziu augaliuku sios seimos.
Laukiu vasaros, kad juos nesiu i siltnami, kur jie suzeri visomis savo spalvomis.
2009_0728_085128.jpg 526,73KB 1 Parsiųsta kartų
Tina, o grožis koks Dar tokių žiedų mačiusi nebuvau. Vis daugiau ir daugiau įsitikinu, kad nėra kitų gėlių, tik kaktusiniai
Sveikutes kaktusu ir sukulentu myletojos ;)
Sakykite ar kas turi pasidalinti ar parduoti Vilniuje Perline Zile, svyrantys tokie grazus karoliukai, tiesiog paskutiniu metu nelabai kur maciau prekybcentriuose didesniuose :/
Dar tuo paciu noreciau labai labai labai plokstenio/kaleduko geltonais ar oranziniais ziedukais
Sakykite ar kas turi pasidalinti ar parduoti Vilniuje Perline Zile, svyrantys tokie grazus karoliukai, tiesiog paskutiniu metu nelabai kur maciau prekybcentriuose didesniuose :/
Dar tuo paciu noreciau labai labai labai plokstenio/kaleduko geltonais ar oranziniais ziedukais