Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Matyt, kad užsiveisiau grybbienos. teks mesti ir pirkti aloe ir ,Shirayuki Emaki' naujas.
Atsakyti
Mano havortijos kartais taip panašiai apsvildavo , tik po vieną lapą į saulės pusę https://www.houzz.co...my-zebra-cactus
A. Cosmo dažnai ir pas mus atveža
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2018 11 05, 21:41)
Mano havortijos kartais taip panašiai apsvildavo , tik po vieną lapą į saulės pusę https://www.houzz.co...my-zebra-cactus
A. Cosmo dažnai ir pas mus atveža

Maniškės niekada nėra taip nusvilusios, tik raustelėjusios nuo intensyvios pavasarinės saulės. Bet ir nelaikau jų ant palangės vos tik pavasaris prasideda.

A. Cosmo būna Vilniuje, gal ir Kaunui tenka, o Šiauliai užkampis-kiek ieškojau, net užsiprašius buvau, niekaip negavau.

Lidlas prekiavo, man dovanų nupirko-Ėcheveria Lilacina

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Tina kaip afrikanos augalai? Noretusi nuotrauku ar dar pirksit is jo?
O cia dar prazydejo Huernia schneiderana.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fabrikas: 06 lapkričio 2018 - 12:16
QUOTE(Prickly @ 2018 11 05, 19:24)
Tikriausiai man reikia: tokių plokštesnių sulcorebutijoms, ir ilgesnių , tiems kur šaknis 'morka'. O iki kada galima susiskaičiuoti, apsvarstyti smile.gif

Ryt, poryt jau noriu uzsakyti. Ar spesit?
Papildyta:
QUOTE(fabrikas @ 2018 11 06, 13:15)
Tina kaip afrikanos augalai? Noretusi nuotrauku ar dar pirksit is jo?

Geri Afrikanos augalai. Labai mazi, bet geri. Sveiki. Kiek per brangus sakyciau pagal dydi. Kas eme ne stapelijinius, tai manau truputuka nusivyle. Dydziu.

Foto tikrai bus. Gelbejau savo kompiuterio diska, tai ne tas galvoj buvo. Baigiu isikuopt ir nufotkinsiu.
Atsakyti
Labai tamsu, o kai dar technika - senas telefonas... na bet matysite kazka smile.gif

Priedas  20181107_134634s.jpg   504,69KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Gražus ketvertukas. Sėkmingai jiems prigyti naujuose namuose.

Aloe, tai man panaši į ,,Ermitaže" dabar prekiautą. Buvo didelės, riebiai išaugintos. Būčiau pasiėmusi, bet buvo su įtartinomis dėmėmis-arba nuo laistymo neatsargiai vandeniu apliejus, arba koks grybas įsiveisęs.

Darbovietėje mano kalėdiniai kaktusai pradeda žydėjimo sezoną, visi pumpuruojasi. Auksinukas pirmasis startavo.

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2017 07 04, 22:28)

Agave parryi LZ 2076 (dw) - Ar tikrai cia ji?  unsure.gif

Tina, prisiminiau noriu paklausti, kaip gyvuoja ta agava iš Uhlig, jau panašesnė į parryi?
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2018 11 13, 16:43)
Tina, prisiminiau noriu paklausti, kaip gyvuoja ta agava iš Uhlig, jau panašesnė į parryi?

Toli jai dar iki to. Galesiu pafotkint kokia ji siandien. smile.gif
Atsakyti
Turiu klausima musu stapelijiniu specams. Kuri cia pas mane stapelia - grandiflora ar gigantea? unsure.gif Nuotrauka is archyvu, zydi ne dabar.

Uzejo man rimta nauja ligos forma ant situ augalu. Stapelia stadija. doh.gif Apsiziurejau, kad vistik turiu nedaug, bet graziu augaliuku sios seimos.

Laukiu vasaros, kad juos nesiu i siltnami, kur jie suzeri visomis savo spalvomis.

Priedas  2009_0728_085128.jpg   526,73KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Tina, o grožis koks bigsmile.gif Dar tokių žiedų mačiusi nebuvau. Vis daugiau ir daugiau įsitikinu, kad nėra kitų gėlių, tik kaktusiniai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes kaktusu ir sukulentu myletojos ;)
Sakykite ar kas turi pasidalinti ar parduoti Vilniuje Perline Zile, svyrantys tokie grazus karoliukai, tiesiog paskutiniu metu nelabai kur maciau prekybcentriuose didesniuose :/
Dar tuo paciu noreciau labai labai labai plokstenio/kaleduko geltonais ar oranziniais ziedukais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 30 lapkričio 2018 - 13:27