Stetsonia coryne
QUOTE(evora @ 2018 10 22, 16:24)
Stetsonia coryne
Ačiū labai. Negirdėtas man toks pavadinimas...
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 23, 08:56)
kolegės būsime, pas mane irgi išgelbėlis nuo mirties auga jau naujus ūgliukus leidžia
Oi, šitas buvo visai kaip graikiškas riešutas susiraukšlėjęs, susitraukęs, pageltęs, per pus gal mažesnis. Galvojau amen jau jam, bet va per porą mėnesių išsipūtė...
Na va, vakar sulaukem Afrikana. Neuzkliuvo niekur Augaliukai labai mazi, bet sveiki ir grazus. Stapelijiniu jauciu dideliu nieks ir nesiuncia. Daug uzsakymu esu padarius ir visada sitie maziukai budavo is visu pardaveju. Pardavejas labai brangus, nes brangus augalai, brangus siuntimas, be radus retenybiu verta siustis.
Tina, ar alijošius atkeliavo? Pasirodyk ką naujo įsigijai auginti.
Vaizdinė reklama visada stimuliuoja užsakovų norus
Vaizdinė reklama visada stimuliuoja užsakovų norus
QUOTE(Tina* @ 2018 10 24, 14:42)
Na va, vakar sulaukem Afrikana. Neuzkliuvo niekur
O galėjo užkliūt? Iš kokios jie šalies, neprisimenu..
Irgi laukiu to aloe iš Kanarų pristatymo, jie rodos tik rūšiniais prekiauja
QUOTE(evora @ 2018 10 25, 19:23)
Rudeniniai netyčiukai
Smagu žydėjimas tokiu niūriu metu
Sakyčiau krasulos dabar žydi tyčia . Atsimenu kai atveždavo jas į AL parodą, taip maloniai medumi ta zona kvepėdavo. Kaip vadinasi šita tavo su žiedynais bumbuliukais? man labai patinka tokios miniatiūrinės. Deceptor jau baigia žydėti, o ausensis ss.titanpsis va:
Prickly, Kanarai kitokia ten zona skaitos, nors ir ES. Ant dezutes buvo lipdukas, kad muitine gali tikrinti. Pardavejas iformino kaip suvenyrus
Pirkau aloe karasbergensis. Paskaiciau, kad jis retesnis kolekcijose. dar editholea grandis ir pora stapeliju. Suma kosmine isleidau, o viskas delne telpa pafotkinsiu prie progos.
Pirkau aloe karasbergensis. Paskaiciau, kad jis retesnis kolekcijose. dar editholea grandis ir pora stapeliju. Suma kosmine isleidau, o viskas delne telpa pafotkinsiu prie progos.
Prickly,, Crassula tecta. Kažkuom į taviškę ausensis ss.titanpsis labai panaši. Net žiedeliai tokie pat, tik taviškiai išsišakoja skirtingam aukštyje, o maniškės laikosi vienam burbule.
Bet štai jau antras morganas niekaip pas mane gerai nesijaučia. Vėl kažkoks susiraukšlėjęs, pavytęs, tikras gaišena. Reiks ieškoti naujo varianto, nes per žiemą gal jau visai numyrios. Nepatinka jam pas mane, o man jis labai gražus ir trokštamas.
Tina* editholea grandis tikrai verta didelių pinigų už žiedo grožį. Aloe karasbergensis ne iš mažųjų bus, teks daug vietos paaukoti, bet simpatiška, kitokia nei visos siauros ir ilgos. Lauksim pasirodant.
Bet štai jau antras morganas niekaip pas mane gerai nesijaučia. Vėl kažkoks susiraukšlėjęs, pavytęs, tikras gaišena. Reiks ieškoti naujo varianto, nes per žiemą gal jau visai numyrios. Nepatinka jam pas mane, o man jis labai gražus ir trokštamas.
Tina* editholea grandis tikrai verta didelių pinigų už žiedo grožį. Aloe karasbergensis ne iš mažųjų bus, teks daug vietos paaukoti, bet simpatiška, kitokia nei visos siauros ir ilgos. Lauksim pasirodant.
Pasirodo mes planeta gelbejam augindami baobabus savo kolekcijose
Saltinis paimtas is "Sodo spalvu"
20181025_190058.jpg 458,55KB 1 Parsiųsta kartų
Saltinis paimtas is "Sodo spalvu"
20181025_190058.jpg 458,55KB 1 Parsiųsta kartų
Fabrikas, reikia tavo kaip profesionalo konsultacijos.
Turiu draugę , kuri greit švęs gražų jubiliejų. Paklausus ko norėtų dovanų, užsiprašė visokių stapeliantų. Kažkada pati jai pridaviau atliekamų Huernijų, stapelijų, orbėjų, ši ir užkibo už jų. Labai susižavėjo šiais augalais panašiais į spygliuotus kirminus. Kad suorganizuoti norimą dovaną tektų siųstis iš užsienio paštu. Bet kaip ir užraukėm siuntimus. Laikas augimui, veisimui nepalankus. Nors dėl dar nesančių šalnų būtų įmanoma siuntinuką suorganizuoti.
Štai ir noriu iš paties gauti informaciją ar apsimoka. Ar visokie Piarantai, huernijos,, orbėjos, stapelijos kabinsis į dirvožemį ir išgyvens tokį vėlyvą įsodinimą? Laikomi jie būtų bute ant palangės apie +19-21 temperatūros.
Aš pati esu siuntusis spalio, lapkričio pradžioje haworthijas ir viskas buvo be problemų. Bet štai su šiais stapeloidais man sutarti nesiseka, dar mokytis ir mokytis juos išsaugoti.
Jei kas nors turite patirties didesnės nei mano, prašom patarti.
Turiu draugę , kuri greit švęs gražų jubiliejų. Paklausus ko norėtų dovanų, užsiprašė visokių stapeliantų. Kažkada pati jai pridaviau atliekamų Huernijų, stapelijų, orbėjų, ši ir užkibo už jų. Labai susižavėjo šiais augalais panašiais į spygliuotus kirminus. Kad suorganizuoti norimą dovaną tektų siųstis iš užsienio paštu. Bet kaip ir užraukėm siuntimus. Laikas augimui, veisimui nepalankus. Nors dėl dar nesančių šalnų būtų įmanoma siuntinuką suorganizuoti.
Štai ir noriu iš paties gauti informaciją ar apsimoka. Ar visokie Piarantai, huernijos,, orbėjos, stapelijos kabinsis į dirvožemį ir išgyvens tokį vėlyvą įsodinimą? Laikomi jie būtų bute ant palangės apie +19-21 temperatūros.
Aš pati esu siuntusis spalio, lapkričio pradžioje haworthijas ir viskas buvo be problemų. Bet štai su šiais stapeloidais man sutarti nesiseka, dar mokytis ir mokytis juos išsaugoti.
Jei kas nors turite patirties didesnės nei mano, prašom patarti.