QUOTE(Tina* @ 2018 10 16, 18:44)
Uncarinos gajos. O kvapelis ju tikrai bjaurokas, kai palieti.
Havaju palmes jau neturiu. Augo graziai, zydejo, net mano grubu persodinima iskente ja nusipirkus, bet viena diena nei is sio, nei is to pastebejau suminkstejusi kamiena ir ate Jau buvo isitvirtinus ir gana ilgai pas mane pagyvenus. Nesuprasi tu sukulentu kita karta...
Havaju palmes jau neturiu. Augo graziai, zydejo, net mano grubu persodinima iskente ja nusipirkus, bet viena diena nei is sio, nei is to pastebejau suminkstejusi kamiena ir ate Jau buvo isitvirtinus ir gana ilgai pas mane pagyvenus. Nesuprasi tu sukulentu kita karta...
Aš dvi numarinau. Irgi augo normaliai, paskui kaip pas taviškę-stiebas suminkštėjo ir amen. Maniau, kad tik aš nemokėjau auginti, bet pas visus tas pat atsitiko. Dėl to ir klausiau, nes ilgiausiai už visas išlaikei gyvą.
Gal dar ir pirkčiau vieną. Niekaip nesusitaikau su pralaimėjimu, rūpi sau įrodyti, kad galėčiau išlaikyti gyvą ir klestinčią. Blogai, kad jas į parduotuves paduoda, kai šalta. Parsineši namo ir nežinai pašaldyta ji ar ne.
------------------------------------
O unkarina baisi pijokė. Geria vandenį kaip arklys. Visai ne kaip kaudeksinis vandens kaupikas. Vasarą būtinai kas antrą dieną reikėdavo beveik puodelį vandens užpilti. Kai tik trūksta vandens, taip ir suglemba lapai kaip skudurai.