Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Nuostabi Hildewintera wub.gif
Mammillaria theresae ir ermitažinė lobivija
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
http://www.palkowits...ty/en/offer.php jau veikia.

Darom skubu skubu uzsakyma. Idealu but ryt velai vakare uzsakyti.
Atsakyti
Tikriausiai kokius tris augalus išsirinksiu iš Palkowitschia
Atsakyti
Uzsakiau, merginos, Palkowitchia. Visus augalus leido det i krepsi, o ka jau gausim - matysim. Einu miegot karsta.gif
Atsakyti

Kokie nuostabūs žiedai pas jus merginos :wub: Truputi spalvos ir aš pridėsiu :))) Lobivia penca poma 20180825_083617_zpsri8hk2dw.jpg

Atsakyti
Grazi lobivija wub.gif

Siulau atidaryt dar trecia uzsakyma - Afrikana smile.gif Susirasem pagaliau. Pasirodo mano laiskas buvo nuejes i spama. Ar butu norinciu? Augalai atkeliautu is Kanaru. Kam reik saraso - rasykit man.

Palkowitchia vyksta savo eiga.

CB- succulent uzsakyma tikrai gaves, bet svajoja kazkotai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 25 rugpjūčio 2018 - 20:44
CB succulent parase jog turi sukontaktuot su savo sunumi del trukstamu augalu. Prase palaukti.

Palkowichia eileje esam 49. Simet prieky, nes esam buve 375, 119, 502 smile.gif))

Africana matau nieks nesusidomejo, o gaila.

Dar turiu 5 naujus psl. kuriu pageidavote, bet net nezinau ar siulyti, ar idomu kam.
Atsakyti
Labas, norim draugauti su gautu 'gyvūniuku' kartu 4u.gif
Nieko nežinau, nieko nemoku, net kas jis tokis neaišku, manau paprastas kažkoks, ne egzotiškas, bet gražus, nia? smile.gif
Gal kuri būtų draugė ir apšviestų kas per veislė, ar galima kokia arbatyte liet, ar dažnai? ax.gif Bijau, kad numirs grožis, nemoku aš labai su gėlėm, orchidėjų vos nenutručijau, liedavau kaip liepdavo internetas ir vis geibo ir geibo. Anyta pasiėmė visas, pas ją bujoja, žydi ir žydi blink.gif biggrin.gif Sako, kad lieja dažnai, su arbetėlėm blink.gif Tai va, ir skaityk žmogus tą internetą, o aš laukdavau, kol šaknys pilkos bus unsure.gif
Žodžiu, ar priimtumėt visišką nevykėlę į būrį? unsure.gif
Atsakyti
Ei kas, nors? Gali jis būti JI? Chamaelobivia? "Elutė"? smile.gif
Atsakyti
Tikrai ne. smile.gif Tai ten keli kaktusai susodinti į viena vazoną ar tik vienas?
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2018 08 29, 19:16)
Tikrai ne. smile.gif Tai ten keli kaktusai susodinti į viena vazoną ar tik vienas?

Ten iš jo paties, nuo apatinės kamieno dalies link viršaus auga kaip atžalos, kaip vaikučiai smile.gif Aplink jį visą, taip kaip laiptukais, viso atžalų net 10 smile.gif
Pūkuotas gana, gana tankiai ir ant viršūnių tokios įdomios šukuosenytės, neplikas.
Ir pats jis nėra apvaliai lygus (kamienas), o toks kaip "išpjaustytas" būtų

Elongata gal kokia?
tikiuosi jis didžiulis neužaugs, nes tos jo atžalos njuo kamieno, tai irgi neapvalios. Dabar jis nuo žemės 15 cm. Norėčiau, kad toks ir liktų, labai nenoriu didelio unsure.gif
spygliukai man visai nedūria, aš jį net pabučiavau, glostau, na meilė iš pirmo žvilgsnio kol kas biggrin.gif
Bet labai didelė bėda, kad nežinau kas tai. Nė vardo duoti negaliu.
Vakar buvo Neo, šiandien Ela, kas rytoj??? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 29 rugpjūčio 2018 - 21:24
Šiandien tegul būna Parodia magnifica smile.gif
http://www.llifle.co...rodia_magnifica

Jei ryt niekas nepakeis rolleyes.gif
Atsakyti