Nuostabi Hildewintera
Mammillaria theresae ir ermitažinė lobivija
http://www.palkowits...ty/en/offer.php jau veikia.
Darom skubu skubu uzsakyma. Idealu but ryt velai vakare uzsakyti.
Darom skubu skubu uzsakyma. Idealu but ryt velai vakare uzsakyti.
Tikriausiai kokius tris augalus išsirinksiu iš Palkowitschia
Uzsakiau, merginos, Palkowitchia. Visus augalus leido det i krepsi, o ka jau gausim - matysim. Einu miegot
Grazi lobivija
Siulau atidaryt dar trecia uzsakyma - Afrikana Susirasem pagaliau. Pasirodo mano laiskas buvo nuejes i spama. Ar butu norinciu? Augalai atkeliautu is Kanaru. Kam reik saraso - rasykit man.
Palkowitchia vyksta savo eiga.
CB- succulent uzsakyma tikrai gaves, bet svajoja kazkotai.
Siulau atidaryt dar trecia uzsakyma - Afrikana Susirasem pagaliau. Pasirodo mano laiskas buvo nuejes i spama. Ar butu norinciu? Augalai atkeliautu is Kanaru. Kam reik saraso - rasykit man.
Palkowitchia vyksta savo eiga.
CB- succulent uzsakyma tikrai gaves, bet svajoja kazkotai.
CB succulent parase jog turi sukontaktuot su savo sunumi del trukstamu augalu. Prase palaukti.
Palkowichia eileje esam 49. Simet prieky, nes esam buve 375, 119, 502 ))
Africana matau nieks nesusidomejo, o gaila.
Dar turiu 5 naujus psl. kuriu pageidavote, bet net nezinau ar siulyti, ar idomu kam.
Palkowichia eileje esam 49. Simet prieky, nes esam buve 375, 119, 502 ))
Africana matau nieks nesusidomejo, o gaila.
Dar turiu 5 naujus psl. kuriu pageidavote, bet net nezinau ar siulyti, ar idomu kam.
Labas, norim draugauti su gautu 'gyvūniuku' kartu
Nieko nežinau, nieko nemoku, net kas jis tokis neaišku, manau paprastas kažkoks, ne egzotiškas, bet gražus, nia?
Gal kuri būtų draugė ir apšviestų kas per veislė, ar galima kokia arbatyte liet, ar dažnai? Bijau, kad numirs grožis, nemoku aš labai su gėlėm, orchidėjų vos nenutručijau, liedavau kaip liepdavo internetas ir vis geibo ir geibo. Anyta pasiėmė visas, pas ją bujoja, žydi ir žydi Sako, kad lieja dažnai, su arbetėlėm Tai va, ir skaityk žmogus tą internetą, o aš laukdavau, kol šaknys pilkos bus
Žodžiu, ar priimtumėt visišką nevykėlę į būrį?
Nieko nežinau, nieko nemoku, net kas jis tokis neaišku, manau paprastas kažkoks, ne egzotiškas, bet gražus, nia?
Gal kuri būtų draugė ir apšviestų kas per veislė, ar galima kokia arbatyte liet, ar dažnai? Bijau, kad numirs grožis, nemoku aš labai su gėlėm, orchidėjų vos nenutručijau, liedavau kaip liepdavo internetas ir vis geibo ir geibo. Anyta pasiėmė visas, pas ją bujoja, žydi ir žydi Sako, kad lieja dažnai, su arbetėlėm Tai va, ir skaityk žmogus tą internetą, o aš laukdavau, kol šaknys pilkos bus
Žodžiu, ar priimtumėt visišką nevykėlę į būrį?
Ei kas, nors? Gali jis būti JI? Chamaelobivia? "Elutė"?
Tikrai ne. Tai ten keli kaktusai susodinti į viena vazoną ar tik vienas?
QUOTE(rimusia @ 2018 08 29, 19:16)
Tikrai ne. Tai ten keli kaktusai susodinti į viena vazoną ar tik vienas?
Ten iš jo paties, nuo apatinės kamieno dalies link viršaus auga kaip atžalos, kaip vaikučiai Aplink jį visą, taip kaip laiptukais, viso atžalų net 10
Pūkuotas gana, gana tankiai ir ant viršūnių tokios įdomios šukuosenytės, neplikas.
Ir pats jis nėra apvaliai lygus (kamienas), o toks kaip "išpjaustytas" būtų
Elongata gal kokia?
tikiuosi jis didžiulis neužaugs, nes tos jo atžalos njuo kamieno, tai irgi neapvalios. Dabar jis nuo žemės 15 cm. Norėčiau, kad toks ir liktų, labai nenoriu didelio
spygliukai man visai nedūria, aš jį net pabučiavau, glostau, na meilė iš pirmo žvilgsnio kol kas
Bet labai didelė bėda, kad nežinau kas tai. Nė vardo duoti negaliu.
Vakar buvo Neo, šiandien Ela, kas rytoj???