Atsibudo pagaliau Part.lt
Haagiukai atkeliavę man + draugėms. Maniškiai du echinopsiai ir ariocarpusas. Echinopsis Maria Piazza labai apsivaikavęs. Paauginusi vaikiukus jau kitais metais galėsiu dovanoti.
--------------------
Su Prickly diskutavom apie ariocarpusų vazonų trūkumą. Pabandžiau užmegzti dialogą su vienos namų ūkio prekių parduotuvės vadybininke. Rezultatas- individualus užsakymas Kermetai. Gavau 10 vazonų ariocarpusams ir 10 žemesnių , kvadratines proporcijas primenančių vazonų haworthijoms. Turėjau džiaugsmingos persodinimo veiklos.
Pasirodo Kermeta yra šeimos įmonė. Pagrindiniai užsakymai atitenka užsieniui. Ten paklausa didžiulė. Pradžioje gegužės jau baigta atsiskaityti su užsienio tiekėjais ir dabar atėjo eilė skirti dėmesio ir Lietuvai. Su savo spec. užsakymu pataikiau labai laiku. Per pusantros savaitės ir atliko užsakymą.
evora, Ariocarpusai ir jų vazoniukai puikūs
Iš Haage mano vienas didžiulis Echinocactus ingens beveik visai be šaknų, nors pasodintas į didelį vazoną, bet jau tabalavosi jame, negyvos šaknys nukrito su žemėmis. Echinocereusui truputi išlūžo dygliai. Echinopsiai dideli, keli matosi neseniai žydėję, tik vienas turi kažkokį labai margą kūną, neaišku kodėl. Esu patenkinta, bet reiks padirbėti persodinant, labai ankšti vazonėliai.
Iš Haage mano vienas didžiulis Echinocactus ingens beveik visai be šaknų, nors pasodintas į didelį vazoną, bet jau tabalavosi jame, negyvos šaknys nukrito su žemėmis. Echinocereusui truputi išlūžo dygliai. Echinopsiai dideli, keli matosi neseniai žydėję, tik vienas turi kažkokį labai margą kūną, neaišku kodėl. Esu patenkinta, bet reiks padirbėti persodinant, labai ankšti vazonėliai.
QUOTE(rimusia @ 2018 05 30, 16:04)
Kartais ne E. Morgenzauber ? Iš Haage gavau tokį pat marga, veliau nufotkinsiu.
taip, Morgenzauber. Galvoju, ar negali būti virusas, būtų labai negerai. Jei nuo trąšų, ar nudegimai, tai nieko, na jis toks keistai margas
Mano pacios be vaiku echinopsiukai, o cia ziuriu pas jus oho kiek prieaugio. Stoju i eile Aplamai gal jau dabar turite mainams ka nors gero is echinopsiu? Arba parduot gal norite? Lauksiu labai pasiulymu
Del to margumo tai neisivaizduoju, reiktu googlint As du echinopsius emiau - abu grazus atkeliavo.
Del to margumo tai neisivaizduoju, reiktu googlint As du echinopsius emiau - abu grazus atkeliavo.
Prickly žiūriu šį kartą nepasisekė kaip man su Hagiukais. Bet, tai nors nepikta, kai siuntėjas nematė supuvusių šaknų. Va ir blogai kartais tie siuntimai su vazonais.
Kermetos vazoniukai dar su lėkštute komplekte ir tik 2.70 ariocarpusų, o haworthijų 2.15. Dar gavau 10 procentų nuolaidą. Gyvenk ir žvenk, ne kitaip.
Bet kaip aš nemačiau to Echinocactus ingens Teisingiau net nežiūrėjau į echinocactusus. Vis buvo mano planuose. Net gimtadienio proga planavau iš čia pirkti:
https://www.giromagi...e...515&lang=en :
Reiks sekančiu siuntimu iš Haage pričiupti.
-------------
Tina , mes vakar su rimusia inventorizavom mano ūkį ir aš savo echinopsiams daviau 2 sezonus apsiprasti ir pradėti žydėti. Jei nepasitaisys-išsitariau, kad sukrausiu į dėžę ir visus tau išsiųsiu amžinoms atostogoms
Per mažai šviesos jiems pas mane. Taip, kad nusimato tau palikimas, nes be žiedų jie man visai neįdomūs. Tik vietą užima ir jokio džiaugsmo.
O vaikiukai, kai paaugs, duosiu.
Kermetos vazoniukai dar su lėkštute komplekte ir tik 2.70 ariocarpusų, o haworthijų 2.15. Dar gavau 10 procentų nuolaidą. Gyvenk ir žvenk, ne kitaip.
Bet kaip aš nemačiau to Echinocactus ingens Teisingiau net nežiūrėjau į echinocactusus. Vis buvo mano planuose. Net gimtadienio proga planavau iš čia pirkti:
https://www.giromagi...e...515&lang=en :
Reiks sekančiu siuntimu iš Haage pričiupti.
-------------
Tina , mes vakar su rimusia inventorizavom mano ūkį ir aš savo echinopsiams daviau 2 sezonus apsiprasti ir pradėti žydėti. Jei nepasitaisys-išsitariau, kad sukrausiu į dėžę ir visus tau išsiųsiu amžinoms atostogoms
Per mažai šviesos jiems pas mane. Taip, kad nusimato tau palikimas, nes be žiedų jie man visai neįdomūs. Tik vietą užima ir jokio džiaugsmo.
QUOTE(evora @ 2018 05 30, 19:10)
Eik tu sau Nors is tikro labai linkiu sulaukti ziedu pas mane jie kazkaip tik pernai mazai zydejo, nes labai lietinga ir nesauleta buvo, o siaip dziugina, negaliu skustis
QUOTE(redutea18 @ 2018 05 31, 07:15)
<p>Spėjo dar pavasarį Echinopsis Hybr herz dame
Nuostabus žiedas. Tokį ir aš gavau, tik pumpuras neišsiskleidė, sudžiūvo. Bet žiedo spalvų derinys užburiantis.
Tik noriu informuoti, kad italus esu uzsakius. Laukiu galutines saskaitos.
Nors paskutiniu metu cia viena pati su savim pasibendrauju , bet gal norit kas pasizaist su Delosperma napiforme seklomis? Nekyla ranka gyva daikta ismest