QUOTE(Tina* @ 2018 05 19, 00:45)
Kreich'o tobulybei nera ribu. Grazus notocactus.
Tuo paciu noriu vel pagirt Uhlig. Antra karta imam is jo. Tikrai rimtas augintojas. Augalai grazus, tvarkingi. Per tiek uzsakymu, kiek esam tureje, jau yra su kuo palygint. Mano favoritas kartu su Kreich.
Tuo paciu noriu vel pagirt Uhlig. Antra karta imam is jo. Tikrai rimtas augintojas. Augalai grazus, tvarkingi. Per tiek uzsakymu, kiek esam tureje, jau yra su kuo palygint. Mano favoritas kartu su Kreich.
Aš su drebuliu laukiu Uhlig echinopsių-reik dovaną gimtadieniui atiduoti-vis pergyvenu ar bus įmatomi.
Kreich'o karūnavimui pritariu.
Tik... turiu pastebėjimų. Radau ant dviejų šio siuntimo echinopsių po kelis baltus ir pūkuotus svečius. Kadangi maniškiai augintiniai absoliučiai be tokių nuomininkų, tai perropoti per kelias savaites nebuvo iš kur.
Beieškodama emigrantų per lupą, pastebėjau vieno echinopsio raukšlėtume vos įžiūrimą parudavimą. Toks buvo pastebėtas ir ant rudeninio siuntimo gymno. Maniau nieko baisaus, o iki pavasario štai kaip atrodė.
Manau, kad su echinopsiu irgi teks atsisveikinti. O štai dar vienas rudeninis echinopsis:
Tikrai nenudegintas saulės, nes jos daug ir nėra rytinėje pusėje. Stovi lentynoje su visais kitais echinopsiais ir nei vienas toks nepasidarė.
Štai ir turiu klausimą sau-NUO KO TAIP? KIEK TAI PAVOJINGA KITIEMS KAKTUSAMS?