Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Nepergyvenkite, Evora. Aš taip pat turėjau nemažai praradimų. Ypač iš rudeninių siuntimų. Kiek pastebėjau, vistik geriausiai siųstis pavasarį. Augalai sustiprėja per vasarą, pripranta prie naujų sąlygų ir geriau peržiemoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtrungėlė @ 2018 05 15, 19:42)
Nepergyvenkite, Evora. Aš taip pat turėjau nemažai praradimų. Ypač iš rudeninių siuntimų. Kiek pastebėjau, vistik geriausiai siųstis pavasarį. Augalai sustiprėja per vasarą, pripranta prie naujų sąlygų ir geriau peržiemoja.  4u.gif

Pritariu šimtu proc. Rudeny tik Kreicho su vazonėliais apsimoka siųstis.

Nuotaiką dar labiau susigadinau pradėjusi persodinti kelias peržydėjusias rebutijas. Prie jų atradau kelis vazonėlius kažkokių nubalusių rebutijų. Įtariu, kad erkutės nugraužė. Va, to brudo gyvenime nesu turėjusi. Spėju teks mesti, nes beviltiška purkšti, gražios išvaizdos neatstatysi.
Nufotkinau, ryt įkelsiu pasikonsultuoti su labiau išmanančiomis.

Atsakyti
Irgi pritariu Vėtrungėlei, dažniausiai ir man nesiseka su rudeniniais pirkimais.
Evora, gal rebutijos nukepė nuo karščio, jos mėgstą ryškią šviesą, bet didelį karštį tai ne. Nežnau kaip ten tavajam rytiniame balkone, gal reiktų ventiliatorių statyti, dėl oro judėjimo
pernykščiai rudenio Kreich'iukai:
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Prickly, nuostabūs žiedai, labai gražu.

----------------------------

Balkone saulės gavo, bet ne kepinančios tiesioginės. Ventiliatorių pakabinamą žadu eiti apsižvalgyti į parduotuvę. Dabar pastoviai langai atidaryti, vėjelis srovena.
Štai kokios nususėlės/nubalėlės:

vartotojo įkelta nuotrauka

O šis narkomanas iš vis buvo apatinėje lentynoje ir galėjo būti šviesos daugiau.

Dar italas rudeny atkeliavęs. Atrodė jau tada kažkoks nurudavęs, matyt purškė nuo kenkėjų. Dar dejavau forume ar išgyvens. Dabar foto matosi koks apgraužtas ir visai sulindo į žemę. Nu, tikra ruda Š krūva. IŠMEČIAU. Amen.

Atsakyti
O man nesiseka su echinopsiu Icarus. Numiro didelis, dabar ir mazas po sekmingo perziemojimo. Gal kas jo vaiku turite - nupirkciau ar mainyciau. Taip jo noriu.

Parkeliauja musu du uzsakymai. Kitos savaites pradzioj turesit nauju zaislu biggrin.gif
Papildyta:
Prickly kaip grazu. wub.gif

As einu i naktine echinopsiu zvalgyba. Vel burelis turi zydet wub.gif

Atsakyti
Gegužės 18 dieną minima Tarptautinė žavėjimosi augalais diena. Kai kas iš mano kolekcijos šįryt labai pasistengė mane su ja pasveikinti smile.gif Nors negaliu perteikti kvapų, bet dovanoju ir jums visiems bent spalvas. Su šia gražia pavasario švente visus!

Priedas  Capture.JPG   52,63KB   0 Parsiųsta kartų

Vis dar turiu Princess Anne vaikuciu. Gal kam idet dovanu i siuntinukus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 18 gegužės 2018 - 09:41
QUOTE(Tina* @ 2018 05 18, 09:41)

Vis dar turiu Princess Anne vaikuciu. Gal kam idet dovanu i siuntinukus? smile.gif

Aš norėčiau Princesės vaikučio ax.gif

nuostabūs žiedai wub.gif , Tina, įdomu, kada fotografuota - anksti ryte? kelintą valandą?
Atsakyti
Apie puse desimtos. Prickly idesiu tau ugtelejusi vaikuti mirksiukas.gif

O Icarus kaip supratau nieks neturit parduoti ar mainyti...

Imu galvoti, kad is kaktusu palengva pereisiu prie echinopsiu. Tiek tu hibridu grazuoliu. O ir zydi jie pas mane lengvai. Kompaktiski. Ligos maziau nei kitus puola. Ju zydejimo metu visa kita nublanksta... Su lobivijomis man kiek sunkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 18 gegužės 2018 - 11:26
QUOTE(Tina* @ 2018 05 18, 11:25)
Apie puse desimtos. Prickly idesiu tau ugtelejusi vaikuti  mirksiukas.gif

O Icarus kaip supratau nieks neturit parduoti ar mainyti...

ačiū smile.gif
Mano Icarus turbūt irgi pats nelaimingiausias (seniai iš to anglo atsisiųstų), užpernai erkės žiauriai nuėdė, tai pernai visai nepaaugo, dabar lyg ir kabinasi į gyvenimą, ir neturi vaikų. Bet jei atsirastų tų vaikų, tai prisiminsiu kam reikia smile.gif

Atsakyti

Na matau netektys ne tik mane šiemet lydėjo :) nieko merginos stenkimės neliūdėt žiūrėt į priekį ir džiauktis turimais kaktusiukais:) šiuometinis kreich's Notocactus rutilans 20180518_154417_zpsy0tdgdnk.jpg

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2018 05 18, 10:41)

Ir aš norėčiau Princess Anne. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtrungėlė @ 2018 05 18, 20:44)
Ir aš norėčiau Princess Anne.  ax.gif

Idesiu mirksiukas.gif

Nusivariau nuo koju siandien su tais dviem siuntiniais karsta.gif Bet tikiuos greit pradziuginsiu jus uztat. kai kas jau pasieme. Laukiam ispudziu smile.gif

Kreich'o tobulybei nera ribu. Grazus notocactus.

Tuo paciu noriu vel pagirt Uhlig. Antra karta imam is jo. Tikrai rimtas augintojas. Augalai grazus, tvarkingi. Per tiek uzsakymu, kiek esam tureje, jau yra su kuo palygint. Mano favoritas kartu su Kreich.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 18 gegužės 2018 - 23:50