Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

QUOTE(evora @ 2018 05 04, 16:38)
Prickly,Štai ir Haage-pati norėjai, dar neišsirinkai. Aš peržiūrėjau,  staigiai išsirinkau, kaimynes/drauges paagitavau ir jau išsiunčiau užsakymą.

Dar pernai išsirinkau.
Išsirinkau - neišsirinkau : labai realiatyvu - - visada galiu pridėti dar tongue.gif
dabar svarstau reikia ariocarpusams užsakyti vazoniukų, ar ne
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2018 05 04, 18:41)
Dar pernai išsirinkau.
Išsirinkau - neišsirinkau : labai realiatyvu - - visada galiu pridėti dar tongue.gif
dabar svarstau reikia ariocarpusams užsakyti vazoniukų, ar ne

Užsisakyk.
Perėjau visokias pardes su vazonikais, ,,Žalioj stotelėj" apsižvalgiau ir neradau ariocarpusams tinkamo aukštumo molinukų. Apie plastikinius iš vis tyliu.
Turiu kažkokių didesnių juodų kvadratinių nuo Kreicho, Wessnerio kaktusų likusių-gal tiks.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2018 05 04, 20:42)
Užsisakyk.
Perėjau visokias pardes su vazonikais,

O aš Maximoje gal prieš mėnesį, kai buvo nuolaidos vazonams, atradau lietuviškus, kuriuos gamina http://www.kermeta.lt/page/galerija, kas įdomiausia Šiauliuose.
O iš Maximos pirkau tuos apatinėje lentynoje dešinėje amaryliams, grožio nelabai yra bet gilūs
Čia visi Kermetos:
vartotojo įkelta nuotrauka
bet jie nudažyti kažkokiais dažais; dar tada pagalvojau, reikia klausti evoros ar žino tą 'gamyklą', būtų gerai jei jie parduotų tik išdegtus, nenudažytus. Tokie labai tiktų ariokarpusams, lofoforoms http://www.kermeta.l...ukos/879420.JPG
Atsakyti
Aišku, kad saviškę Kermetą žinau ir naudojuos. Tik jie masiškai daug nepristato. Taip ir medžioju visus metus, kai tik randu.
Dabar tikrai pradėjo jau antri metai naudoti kažkokius kitus dažus. Anksčiau vidaus vazono nedažydavo, o dabar ir ten pradėjo. Kas man labai nebepatinka. Visai be glazūros negamina.
Patinka man jų dekoruoti vazonai-visai kitokios rūšies dažais.

Dar perku kvadratinių proporcijų hawortijoms.

Turi idealiai aukštų, pailgų ir ariocarpusams, bet pataikyk nusipirkti...

Atsakyti
kaip pas jus smagu, ateinu tarp popierių akių paganyti, Tina, evora - be žodžių smile.gif
apie kaktusų kiekius patyliu, kažkada buvo 70 pavadinimų, šiemet dar neskaičiavau. evoros dėka vis pasipildau, kitus padauginu / padalinu, taip ir plečiasi daržiukas. Trys echinopsiai hibridai sudėjo žiedus, bet taip lėtai augina, kad norisi už ausų patraukti.
Atsakyti
Siumetinis Kreichiukas - Sulcorebutia rauschii WR289

Parodykit ir jus kas kaip prazydo is Kreich'u. Nes ypatingai uzsakinejant rebutijas ir pan. ziedai buna kuo ivairiausi, sunku net nuspet tiksliai ka gausi. Sitas man patiko wub.gif

Atsakyti
Šiuo metu žydintys:

Nežinau ar čia daug, ar mažai. Norėčiau daugiau ir gausiau. Balkonas žiedais vangiai puošiasi-tamsoka rytinėj pusėj. Kreicho rebutijos kelios pumpuruotos-laukiu. Kitos rebutijos- špyga man rodo, o ne žiedus. Echinopsiai du su pumpurais, bet taip ir nedidėja jie, taip ir noris patempt ir Rygą parodyt.

Papildyta:
Tina-Sulcorebutia rauschii WR289-nuostabūs žiedai wub.gif

vija zemaite-vėl prisodinta gasterijų, haworthijų prieauglio, jei norėsi galėsi pasiimti.
Atsakyti
Echinopsiu pumpurus isjudina palaistymas.
Atsakyti
Gal zinot kokia didele echinopsiu ziedu galerija su pavadinimais pagal kuria butu patogu rinktis per uzsakymus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2018 05 08, 16:30)
Gal zinot kokia didele echinopsiu ziedu galerija su pavadinimais pagal kuria butu patogu rinktis per uzsakymus?  ax.gif

Aš tai rinkaus iš čia
Atsakyti
evora, tie vazoniukai kur havortijoms, apatinėse nuotraukose, labai geri sukulentams. Aš tik Akropolio Maximoje buvau radusi Kermetos.
Tavojo aztecium žydėjimas - tikras stebuklas wub.gif

žiūrinėju echinopsių paveiksliukus čia: http://www.kakteen-w...ils.php?album=5
Atsakyti

Kreichikė Rebutia pygmaea `violascens`-parvykusi turėjo pumpurą, bet jis taip ir neaugo, metyt amen jam. Bet išleido 3 naujus ir per kelias dienas žaibiškai padidėję prasiskleidė. Spalva sodriai raudona į juodumą, tiesiog žaižaruojanti.

Vakar Maximoje padėjo dėžutę su itališkais kaktusais. Buvo trijų rūšių po 4 vienodas. Pričiupau rebutiją. Ant palangės ir parodė žiedelį-labai mažutis 5 ct. dydžio, stiebelis 2 cm. ilgio. Kaina 2.99 Visai apsimokėjo pasiimti.

Atsakyti