QUOTE(Tina* @ 2016 11 26, 15:42)
Taip, dalyvauja
As jai prieaugio irgi zadejau
evora, butinai pafotkinsiu. Tik dabar mergyte mano serga, tai biski ne tas galvoj. Tyliai pasigirsiu, kad tarp ju yra tokiu perliuku kaip haworthia nigra, obtusa
Kitos - ivairios variegatines formos, japoniski hibridai.
Oho, na panašaus ir tikėjausi, nes kai man pasiūlė, minėjo, kad jau tik kas likę.
Po teisybei, kažkaip man net liūdna, kad tokią kolekciją žmogus išdalino. Sakyčiau skaudus atvejis, nebent tikrai tam prisirpo. O pora echinopsiukų aš Olgai tikrai iš Wesnerio paimsiu, kai užsakinėsime, jei ji iš ten užsisakinės kartu. Jaučiuosi smarkiai dėkinga ir skolinga.
Užjaučiu ligoniukus, sveikatos jūsų namams.
Ir nekantriai lauksiu pasirodant perliukus.
Papildyta:
QUOTE(Prickly @ 2016 11 26, 16:22)
tikriausiai šią savininkę aš mačiau 'gyvai', kai atidavinėjau užsakymą, minėjo kad tai echinopsiai, ar ji atsisakė savo auginamų havortijų kolekcijos? nelabai supratau... tikriausiai prieaugliu pasidalino. Džiaugiuosi, kad jūs su Tina kursit havortijų ' banką'
, o mes ateityje rašysimės į eilę būsimiems havortijų ūgliukams
Kolekciją havortijų pardavinėjo, ne ūgliukus.
Visaip pasitaiko. Augini, augini ir atsibosta ar vietos pritrūksti, ar laiko , ar sveikatos, o gal dar kokios aplinkybės... Aš taip 18 orchidėjų atsisakiau, kai kaktusomanija nugalėjo. Dabar dar atkakliai laikausi sanpauligės įsikibusi, bet žinau, kad gali ateityje būti ir išdovanojimas, nes savo sukulentukų tikrai neatsisakysiu niekada.