Turiu savo bendravardi. Ne toks ryskus kaip Hot lips. Beje, mano balkoniuke laukia dykumos zydejimas. Echinopsiai tiesiog paselo po palaistymo.
DSCF7244.jpg 203,41KB
0 Parsiųsta kartų
Kaip faina.
Mano balkonas tamsesnis, tai tik ROSITA du pumpurus auginasi. Atnešiau į kambarį, tupi ant pietinės palangės.
Mano balkonas tamsesnis, tai tik ROSITA du pumpurus auginasi. Atnešiau į kambarį, tupi ant pietinės palangės.
Mano Hot Lips irgi dar nežydėjo. Pernai pirkau iš Wesnerio ir rinkausi kaip tamsiai raudoną Krakatoa, irgi dar nežydėjo, bet aprašyme jis yra 'magenta' spalvos. Iš interneto nuotraukų taip sunku nuspręsti, kaip kieno objektyvas raudoną priima - skirtingi atspalviai. Pas Haage yra Infinity, aprašyme tamsiai raudonas.
Taip supratau renkamės iš Haage , iki kada?
Taip supratau renkamės iš Haage , iki kada?
Pasirodau ir aš su kreichiukais. Visi tikrai nuostabūs, likau labai patenkinta
kreich 2018.jpeg 53KB 1 Parsiųsta kartų
Grazuoliukai Tai va kas man taip I pirsta idure
Gražuolė
Pasirodykit ir kitos, kokius žydinčius grožius turit.
-------------------------------------------------------
Aš beieškodama būsimų žiedų, sugalvojau inventorizuoti savo žaliuosius spygliuotuosius turtus. Kažkaip pastaruoju metu vis dažnai teko išgirsti klausimą ,,Kiek tu jų turi?" . O atsakyti ir susimėčiau. Lyg ir apie 500 rudeny turėjau, bet... balkonėlį tvarkiausi, į visas puses nelabai reikalingais atsikračiau. Tikrai maniau susimažinusi geru 100. Deja. Stabiliai 500 išlaikiau. Taip sakant- tuščia vieta, ilgai tuščia nebūna-531 (su darbovietėje ant palangių tupinčiais). Jooo.... O kažkada sakiau-daugiau 500 tikrai neauginsiu, čia bus mano riba. Po visų dar užsisakytų ir 600 rudeniop pasieksiu...
Jeckau, kaip pagyti nuo besotiškumo ar... durnumo?
Spėju, pas Daivikę, Pricly, Dotą... panašiai ar dar daugiau pupuliukų .
Gal turit susiskaičiavę?-Įdomu
Pasirodykit ir kitos, kokius žydinčius grožius turit.
-------------------------------------------------------
Aš beieškodama būsimų žiedų, sugalvojau inventorizuoti savo žaliuosius spygliuotuosius turtus. Kažkaip pastaruoju metu vis dažnai teko išgirsti klausimą ,,Kiek tu jų turi?" . O atsakyti ir susimėčiau. Lyg ir apie 500 rudeny turėjau, bet... balkonėlį tvarkiausi, į visas puses nelabai reikalingais atsikračiau. Tikrai maniau susimažinusi geru 100. Deja. Stabiliai 500 išlaikiau. Taip sakant- tuščia vieta, ilgai tuščia nebūna-531 (su darbovietėje ant palangių tupinčiais). Jooo.... O kažkada sakiau-daugiau 500 tikrai neauginsiu, čia bus mano riba. Po visų dar užsisakytų ir 600 rudeniop pasieksiu...
Jeckau, kaip pagyti nuo besotiškumo ar... durnumo?
Spėju, pas Daivikę, Pricly, Dotą... panašiai ar dar daugiau pupuliukų .
Gal turit susiskaičiavę?-Įdomu
evora, FB as keliu savo echinopsius zydincius. Dabar pas mane svente ))) Po kiekvienos nakties randu ziedu.
Ar dar bus prisijungianciu prie A.Plapp ir Haage?
Uhlig ryt vel krutinsiu. Tyla kolkas is ju.
Papildyta:
Pas mane kazkur 240 ju... dabar labai atsakingai renkuos, kad nepadaugint.
Mane gi dar ir orchidlige kamuoja. Iklimpus iki ausu esu
Ar dar bus prisijungianciu prie A.Plapp ir Haage?
Uhlig ryt vel krutinsiu. Tyla kolkas is ju.
Papildyta:
Pas mane kazkur 240 ju... dabar labai atsakingai renkuos, kad nepadaugint.
Mane gi dar ir orchidlige kamuoja. Iklimpus iki ausu esu
Tikiuos neiskraipys psl. Labai daug darbo po viena kelt. Vakar nebuvau namie ir praziopsojau Candle Light zydejima. Kai zydi echinopsiai - reik atostogas imt ir sedet su fotiku pas juos
Capture.JPG 68,17KB 1 Parsiųsta kartų
Capture.JPG 68,17KB 1 Parsiųsta kartų
Tina, neapsakomai fantastiškai gražu Prilygsta Naujametiniams fejerverkams
aš atsiųsiu Haage norus, gal šiąnakt ar šeštadienį. Man šiuo metu visai niekam laiko nebeliko, nes vasara užgriuvo praleidus pavasarį. Kada dar jūs randat laiko kaktusams skaičiuoti
aš atsiųsiu Haage norus, gal šiąnakt ar šeštadienį. Man šiuo metu visai niekam laiko nebeliko, nes vasara užgriuvo praleidus pavasarį. Kada dar jūs randat laiko kaktusams skaičiuoti
Tina,nuostabiai fantastiškas vaizdas.
Pas mane dar virš 50 sanpaulijų. Vis sakau, kad jos laikinai, tikrai be konkurencijos sukulentams, bet nėra nieko pastovesnio už laikinumą Nemažėja, nors tu ką, nors ir dalinamos visiems.
Vakar susirūpinusi sukulentų baisingu kiekiu, darbovietės palangę sumažinau dviem dideliais bliūdais-išdalinau.
Prickly, išmokau atsigauti tupinėdama aplink žaliuosius augintinius tarp darbo, dokumentacijos, buities darbų, kačių, akvariumų tvarkymo, mamos ligų/slaugos ir savo sveikatos problemų. Laiko nėra, bet jei ką sumąstau-staigiai padarau. Štai ir Haage-pati norėjai, dar neišsirinkai. Aš peržiūrėjau, staigiai išsirinkau, kaimynes/drauges paagitavau ir jau išsiunčiau užsakymą.
Skirtingi žmonės, skirtingų apsisukimų
O laikas amžina žmonijos problema. Tik kam tie augalai, jei jais pasirūpinti/pasidžiaugti nėra kada? Man vis dažniau jie tampa svarbesni už kokius nors dokumentų, ataskaitų spausdinimus. Renkuosi kas maloniau, o ne privaloma skubiai padaryti, nes kažkas savo darbo nedirbo ir paskutinę minutę išsimiegojęs, kitiems ant galvos nuleido. Tai nereiškia, kad aš savo laisvalaikiui skirtą laiką, turiu aukoti kažkieno užpakalį gelbėdama. Viskam savas laikas.
Pas mane dar virš 50 sanpaulijų. Vis sakau, kad jos laikinai, tikrai be konkurencijos sukulentams, bet nėra nieko pastovesnio už laikinumą Nemažėja, nors tu ką, nors ir dalinamos visiems.
Vakar susirūpinusi sukulentų baisingu kiekiu, darbovietės palangę sumažinau dviem dideliais bliūdais-išdalinau.
Prickly, išmokau atsigauti tupinėdama aplink žaliuosius augintinius tarp darbo, dokumentacijos, buities darbų, kačių, akvariumų tvarkymo, mamos ligų/slaugos ir savo sveikatos problemų. Laiko nėra, bet jei ką sumąstau-staigiai padarau. Štai ir Haage-pati norėjai, dar neišsirinkai. Aš peržiūrėjau, staigiai išsirinkau, kaimynes/drauges paagitavau ir jau išsiunčiau užsakymą.
Skirtingi žmonės, skirtingų apsisukimų
O laikas amžina žmonijos problema. Tik kam tie augalai, jei jais pasirūpinti/pasidžiaugti nėra kada? Man vis dažniau jie tampa svarbesni už kokius nors dokumentų, ataskaitų spausdinimus. Renkuosi kas maloniau, o ne privaloma skubiai padaryti, nes kažkas savo darbo nedirbo ir paskutinę minutę išsimiegojęs, kitiems ant galvos nuleido. Tai nereiškia, kad aš savo laisvalaikiui skirtą laiką, turiu aukoti kažkieno užpakalį gelbėdama. Viskam savas laikas.