Net nezinau, kiek daugumai reik laiko, ka manot? Vis tiek pirmiau siusiu dedulei cekui.
Laba diena. Ar dar ne vėlu pasidairyti po Kreich? Parašiau ką tik į paštą dėl nuorodos.
QUOTE(Enija @ 2018 03 22, 17:24)
<p>Laba diena. Ar dar ne vėlu pasidairyti po <span>Kreich? Parašiau ką tik į paštą dėl nuorodos.</span></p>
Ne velu tikrai.
idejau kreicho sarasa CIA http://parsiusti.lt/...e_2018.pdf.html
Bus lengviau pasiekti o ir Tinai nereikes atskirai visiems siuntinet.
QUOTE(fabrikas @ 2018 03 23, 16:13)
idejau kreicho sarasa CIA http://parsiusti.lt/...e_2018.pdf.html
Super
Praleidžiu aš šiemet pirkimą pas dėdulę čeką
Pražydo mano T. pseudopectinatus rubriflorus, nuo kraščio ir saulės ant palangės žiedas susiraukšlėjęs, nelabai panašus kad 'rubriflorus', o gal tiesiog išblukęs
evora, tavo Turbinukai pseudopectinatus ar valdezianus šiemet žydi? Mano valdezianus kažkodėl visai miega, jokių pumpurų
Pražydo mano T. pseudopectinatus rubriflorus, nuo kraščio ir saulės ant palangės žiedas susiraukšlėjęs, nelabai panašus kad 'rubriflorus', o gal tiesiog išblukęs
evora, tavo Turbinukai pseudopectinatus ar valdezianus šiemet žydi? Mano valdezianus kažkodėl visai miega, jokių pumpurų
Ar dar bus norinciuju is dedules ceko? Per siandien dar apsigalvokite
QUOTE(Prickly @ 2018 03 26, 10:43)
Mano turbikai visi atkeliavo rudeny iš Kreicho-tada ir žydėjo beveik visi. Dabar nei vienas jokių norų augti ar pumpurus krauti dar nerodo. Gal, kad mano palangė nors ir pietinė, bet jokiu dideliu saulės kiekiu ir karščiu nepasižymėjo. O gal jie turi žydėti daugiau rugpjūtyje-rugsėjyje?
Valdezianus nebeturiu. Šiomis dienomis priplojau su iš rankų iškritusiu spec. buteliuku sanpaulijų vaikučiams laistyti. Antra savaitė sergu, jau ir rankose ką išlaikyti sveikatos nebėr. Gaila buvo turbikiuko begaliniai, bet užsisakiau naują.
Sakyčiau, tavo turbinukam dar žydėjimo reik palaukt, labai dar anksti visiems žydėjimams, kai tokios sumautos žiemos/pavasariai kaip pas mus buvo/yra. Nebent pas tave paturbintas balkonas iki +30, bet vistiek dar neprarask vilties.
Suintrigavo turbikų žydėjimas, peržvelgiau , pasirodo pseudopectinatus yra vienintelis anksčiausiai pavasary gamtoje tarp saviškių žydintis.
Valdezianus žydi vasario/kovo mėn.
Aš žydėjimo nesitikiu, nes maniškis pseudopectinatus tik 1 cm. pločio, virš 2 cm. aukščio-visai dar smulkmė.
Valdezianus žydi vasario/kovo mėn.
Aš žydėjimo nesitikiu, nes maniškis pseudopectinatus tik 1 cm. pločio, virš 2 cm. aukščio-visai dar smulkmė.
QUOTE(Tina* @ 2018 03 26, 09:44)
Ar dar bus norinciuju is dedules ceko? Per siandien dar apsigalvokite
Aš norėčiau iš čeko. Ar bus be manęs dar norinčių? Kada vėliausiai atsiųsti norų sąrašą (dabar turiu per didelį - reikia trumpinti )
Cekui jau noreciau ryt issiusti.
QUOTE(Tina* @ 2018 03 26, 21:43)
Cekui jau noreciau ryt issiusti.
O be manęs ar bus dar norinčių?