QUOTE(Tina* @ 2017 11 29, 12:54)
Ka gero pirkot is Tissue? Kaip supratau vasara, tai evora labai buvot nepatenkinta Tissue ir dievagojotes, kad daugiau nepirksite. Sikart geriau pasiseke? Nagi pasigirkite. Taip noris nauju vaizdu niuru laikotarpi.
Buvau nepatenkinta, kad rašo haworthijos dydį 5,5 cm., o atkeliavo mažulyčiai 1,5-2 cm. O kaina visai nachališkai auksinė. Šiaip augalas sveikas, gražus. Bet jos ir dabar dar rašyto ūgio neužaugo, tik viena tokio dydžio. Nepatinka man tokie melagiai ir goduoliai. Tikrai pykau, kad mulkina, o ir babkėm man nesninga.
Dabar garą nuleidau, peržiūrėjau visus mūsų augalų augintojus/platintojus ir padariau išvadą, kad tik Tissue ir gali man dar ką įdomesnio realiai pasiūlyti. Tad tenka rinktis-arba vaikščioti su karūna, arba pabrukus išdidumą apsimesti durnele ir bandyt įsigyti vieną kitą patinkančią haworthią. Šiuo metu turiu 107, tad susimedžioti kažką reto ir įdomaus jau sudėtinga, nes pasiūla nėra pakankama.
Mano naujosios Tissue brangenybės. Atkeliavo sveikutės, gražutės, aišku pypliukės. Po mūsų užsakymo ir užsidarė Tissue iki 2018 m. Orai kelionei buvo palankūs, tik atvykus šalnos prasidėjo.
Džiaugiausi mažylėmis, nes jau pasiilgusi buvau naujos sukulentologinės dozės.