Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

QUOTE(evora @ 2017 10 13, 17:01)
Pas mus ne Rusija įstatymu neuždraustas.O Olandija irgi nesu girdėjusi, kad į cypę sodintų už šį narkotinį kaktusėlį.  Atimti neturėtų, nebent koks gamtos gynėjas pasitaikytų ir leidimo paprašytų.

Dėkui už atsakymą. Tai gal atveš tada...
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2017 10 13, 18:25)
Dėkui už atsakymą. Tai gal atveš tada...

Kai atveš, parašyk ar be nuotykių parvyko.

Panašu, kad kaktusistės ruošiasi miegeliui kartu su savo augintiniais. Visai nyku temelėje paliko.
-Aūūūūū!!!!!!!!!!!!!

vartotojo įkelta nuotrauka

Tissue nuo 30 d. žada vėl parodyti savo brangenybes. Aš peržiūrėjus gal užsimanysiu kelių haworthijų. Ar galima tikėtis, kad atsiras kompanijonų?
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 10 19, 09:13)
Kai atveš, parašyk ar be nuotykių parvyko.

Vis tik nusprendė nevežti, nes sakė ir Vokietijoj, ir Olandijoj uždrausta. Bet va vis tiek augaliukus pardavinėja, bet tik tokios specializuotos psichotropinių dalykėlių parduotuvės... Tai gal vietoj gyvenant nusipirkt ir nebaisu, bet lėktuvu nerizikuos vežti...
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2017 10 19, 09:25)
Vis tik nusprendė nevežti, nes sakė ir Vokietijoj, ir Olandijoj uždrausta. Bet va vis tiek augaliukus pardavinėja, bet tik tokios specializuotos psichotropinių dalykėlių parduotuvės... Tai gal vietoj gyvenant nusipirkt ir nebaisu, bet lėktuvu nerizikuos vežti...

Yra jų nusipirkti ir LT. Aš pas Rytį pirkau.
Atsakyti
Taip tylu pas mus, kapuose ir tai sujudimas didesnis.

Kažkada vasarą vaikščiodama po ,,Ermitažo" lauko prekybos gėlynus, nusiskyniau nuo nudžiūvusio krūmelio 3 cm. šakelę. Augaliukui pas mane patiko ir prigijo, dabar net žiedyną ilgiausią kaip smilgą išaugino.
Gal kas žino ką aš čia priglaudžiau? Ar jis sukulentas? Ar šiaip koks atsitiktinis vasarinis šliaužeklis?

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Auginau seniau kažkokį panašų - Orostachys. Jei čia tas, tai kai nužydi, tas stiebas nunyksta ir į šonus pradeda auginti naujus ūglius, panašiai kaip perkūnropė.
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2017 11 01, 11:07)
Auginau seniau kažkokį panašų - Orostachys. Jei čia tas, tai kai nužydi, tas stiebas nunyksta ir į šonus pradeda auginti naujus ūglius, panašiai kaip perkūnropė.

Labai panašu. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 10 19, 08:13)

Tissue nuo 30 d. žada vėl parodyti savo brangenybes.  Aš peržiūrėjus gal užsimanysiu kelių haworthijų. Ar galima tikėtis, kad atsiras kompanijonų?

Ar peržiūrėjai? smile.gif
Kokias keturias išsirinkčiau. Daugiau matyt nieks nesusidomėjo..
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2017 11 07, 01:28)
Ar peržiūrėjai?  smile.gif
Kokias keturias išsirinkčiau. Daugiau matyt nieks nesusidomėjo..

Peržiūrėjau, norėčiau kokių 4-5. Spėju- be mūsų dviejų, norinčių nebus. Kas užsakinės: Tina ar pati imsies veiklos?
Atsakyti
Reikia pagalvoti.. labiausiai norėtųsi žinoti orų prognozes mėnesiui į priekį smile.gif
ir apsvarstyti kainas. Parduotuvė lapkr 11 užsidaro
Atsakyti
----
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 09 lapkričio 2017 - 17:18
Ir vėl man draugė "mįslę" parvežė iš Olandijos, prašė išgelbėti.
Koks tai augaliukas?
Kai kurie lapeliai lyg suvytę, lyg apipuvę, bet nenusiskina, tvirtai laikosi įsikabinę. Galvoju, gal perlaistyta. Norėčiau atgaivinti...
Ir dar atvežė Lophophora williamsii (Peyote) sėklų bei Lithops mix'ą https://www.cactuspl...ops-mixed-seeds
Vasarop bandysiu daiginti.
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti