Ar dar bus norinciu is italu?
Cactus art.biz uzsakytas.
Gavau Palkowitchia laiska. Raso stai ka: "Your order will go finally go early next week. I was busy with many orders which came before yours. Thanks for waiting." Taigi lauksime kita savaite augalu suruosimo.
Italai manau irgi ruosiami, nes apmoketa pirmadieni.
Gali buti, kad abu uzsakymai atkeliaus kartu.
Na ir vis dar yra nerimstanciu dusiu, neinanciu snaust kartu su savo kolekcijom. O nori stai ko: http://www.cb-succul...ect_plantes.php
Man kazko kliuva sis psl. tai jei bus dar norinciu, uz visokias pinigines nelaimes neatsakysiu. Galim bandyt O gal kas mokate patikrinti puslapio patikimuma?
Italai manau irgi ruosiami, nes apmoketa pirmadieni.
Gali buti, kad abu uzsakymai atkeliaus kartu.
Na ir vis dar yra nerimstanciu dusiu, neinanciu snaust kartu su savo kolekcijom. O nori stai ko: http://www.cb-succul...ect_plantes.php
Man kazko kliuva sis psl. tai jei bus dar norinciu, uz visokias pinigines nelaimes neatsakysiu. Galim bandyt O gal kas mokate patikrinti puslapio patikimuma?
Nuostabi senolė
QUOTE(evora @ 2017 09 22, 02:10)
Nuostabi senolė
Jau desimt metu kaip pas mane gyvena. Ant "kuno" ivairiu laiko zymiu, bet kai prazysta, nuostabi
Italai issiunte musu augalus.
Palkowitchia irgi jau suruose kelionei, dar karta atsiprase uz toki uzdelsima. Issius pirmadieni, nes ryt pas juos nedarbo diena, paskui savaitgalis, tai nenori, kad guletu paste.
QUOTE(Tina* @ 2017 09 27, 12:29)
Italai issiunte musu augalus.
Smagu. Kitą savaitėlę jau nusimato pasikapstymai žemėse. Reiks dar lėkt į ,,Senukus" papildyti žemių atsargas.
Buvau prisižadėjusi pasirodyti atnaujintą balkoną, patapusį sukulentariumu.
Tiek iš tų mano didelių svajonių ir jų išsipildymo. Padariau ką galėjau savo numylėtinių labui. Balkono persukti į pietinę pusę, deja, nesugebėjau. Daug kas nepatinka, bet teks džiaugtis ką turiu.
Tik viską dėliodama, supratau, kad priėjau liepto galą-nebegaliu daugiau tempti augalų į namus. Ir taip kraupiai rimtai, pirmą kartą per visą savo sąmoningą kaktusisto bepročiavimą, suvokiau, kad gana. Rimtai gana. Jokių daugiau sau nuolaidų, jokio besotiškumo, laikas džiaugtis ką turiu.
Tiesa, yra kelios svajonės, kurios turi būti būtinai išpildytos. Nes taip nutarta senai ir neatšaukiamai. Visokioms nesąmonėms, kad tik pirkti, daugiau STOP.
Į sukulentariumą viskas netilpo. Jei yra norinčių pamatyti kas liko kambariuose ant palangių-pasakykit-parodysiu.
Evora, jei nesunku, prašome įdėti ir likusių kaktusų nuotraukas. Visada smalsu pasižiūrėti, kaip kas tvarkosi su nemažo kiekio augalų išdėstymu. Beveik lyg ir būsime apsilankę pas Jus svečiuose
Super. Augalai, nors ir auge kambary, labai grazus.
Stelazuose netruks sviesos? As visada uz isdestyma vienu aukstu.
As irgi liepto gala priejau. Darom remonta namo antrame aukste ir teko parsibogint is ten augalus zemyn, tai vaje vaje. Net nejauku darosi.
Sekantis beprotystes zingsnis - reik man tikros oranzerijos, sildomos. Augalai turi augti savo zonose, o namai turi buti namais. Tik va is kur gaut pinigeliu kai kuriu svajoniu ispildymui Tasiau tuos savo vaonus ir dusavau ilgesingai, skausmingai ir be galo liudnai...
O gal cia mums sulig kiekvienu rudeniu panasiai tampa? Savotiska kaktusisto depresija. Bet ipusejus saltajam metui apsitrinam sonais ir ziurek jau nebeerzina tie augalai, pavasariop ir apetitas grizta ir ziurek - valio palanges vel gumines
As irgi liepto gala priejau. Darom remonta namo antrame aukste ir teko parsibogint is ten augalus zemyn, tai vaje vaje. Net nejauku darosi.
Sekantis beprotystes zingsnis - reik man tikros oranzerijos, sildomos. Augalai turi augti savo zonose, o namai turi buti namais. Tik va is kur gaut pinigeliu kai kuriu svajoniu ispildymui Tasiau tuos savo vaonus ir dusavau ilgesingai, skausmingai ir be galo liudnai...
O gal cia mums sulig kiekvienu rudeniu panasiai tampa? Savotiska kaktusisto depresija. Bet ipusejus saltajam metui apsitrinam sonais ir ziurek jau nebeerzina tie augalai, pavasariop ir apetitas grizta ir ziurek - valio palanges vel gumines
QUOTE(Tina* @ 2017 09 28, 23:56)
Super. Augalai, nors ir auge kambary, labai grazus.
Pritariu visom keturiom, kad lentynos nėra gėris ir apatinėse tamsu. Normaliai apšviestos viršutinės trys.
O ką galiu padaryti geriau? NIEKO> Šiltnamio negaliu pasistatyti, balkono nepadidinsiu, į pietų pusę nepasuksiu. Viskas, geriau negali būti. Jau ir taip išdalinau ar išmečiau daug augaliukų. Kas liko, liko.
Ant palangių-kambaryje astrophytumai ir 13 turbikų. Va, tą dalį tikrai pildysiu, net jei visų kitų kaktusų tektų atsisakyti.
Ant virtuvės palangės liko haworthijų darželis ir mažučiai sukulentukai.
O didžiausias nervas ima, kad darbovietėje dar didžiuliai 4 tinūtrai, 4 crassulos, milžiniškas velykinis kaktusas ir didžiuliai bliūdai su haworthijomis, alojomis, gasterijomis... Kur reiks viską sukišti, kai teks namo parsinešti. Atlaisvinau kambaryje lentynas ir vėl reiks jas užpildyti.
Šiandien buvau ,,Ermitaže"-pilna sukulentų ir su nuolaidom. ATSILAIKIAU.