Ar jau visi apsisprendete del Kreich? Butu galima jau uzsakineti siomis dienomis.
Gavau Pavelka laiska, kad ryt vakare atnaujina asortimenta. Ciumpam retenybes? Reiketu labai greit ta padaryt.
http://www.palkowits...z/sukulenty/en/
http://www.palkowits...z/sukulenty/en/
Super Tikekimes augs.
Palkowitchia jau atidare parduotuve. Yra graziu alaviju ir kitokiu idomybiu. Ech kada bus taip, kad nieko nebesinores
Palkowitchia jau atidare parduotuve. Yra graziu alaviju ir kitokiu idomybiu. Ech kada bus taip, kad nieko nebesinores
Sveikos kaktusų mylėtojos, augintojos ir puoselėtojos Jūsų kaktusai nuostabūs, o žiedų įvairovė ir grožis
Aš neesu kaktusų augintoja, bet kaip ir kiekvienuose namuose, kažkokios gėlytės vistiek gyvena. Ir štai vienas kaktusas pražydo tokiu neįprastu žiedu, kad nutariau jį parodyti jūsų temoje, gal jums čia ir nieko keisto ar įdomaus, bet man tiesiog neteko matyti tokios žiedo struktūros ir spalvų, tiesiog nustebino tas kaktusas
Taigi, bandau įkelti tą žiedelį
Gal kas galite pakomentuoti - koksai čia kaktusas ?
Na, kadangi čia kaktusai ir sukulentai, tai dar mano alavijas
Aš neesu kaktusų augintoja, bet kaip ir kiekvienuose namuose, kažkokios gėlytės vistiek gyvena. Ir štai vienas kaktusas pražydo tokiu neįprastu žiedu, kad nutariau jį parodyti jūsų temoje, gal jums čia ir nieko keisto ar įdomaus, bet man tiesiog neteko matyti tokios žiedo struktūros ir spalvų, tiesiog nustebino tas kaktusas
Taigi, bandau įkelti tą žiedelį
Gal kas galite pakomentuoti - koksai čia kaktusas ?
Na, kadangi čia kaktusai ir sukulentai, tai dar mano alavijas
Ačiū, fabrikas ,už išsamią informaciją
Tikrai, manęs jau šiandien klausė - o kaip kvapas to žiedelio ? Taigi, buvau nepauosčiusi. Tik tiek, kad jis nesijaučia visoje patalpoje ( ne lavongėlė )
Bet, sakyčiau, gerai pridarytu kačių WC trenkia, bet man tik iš arti tas kvapas ...
Aš tokius sukulentus matau ir kitur, bet ten žiedukai kaip varpeliai, o viduje - juodi arba tamsiai bordiniai. Tokio margo nebuvau mačiusi.
Bet vistiek gražus, nežiūrint į kvapą
Tikrai, manęs jau šiandien klausė - o kaip kvapas to žiedelio ? Taigi, buvau nepauosčiusi. Tik tiek, kad jis nesijaučia visoje patalpoje ( ne lavongėlė )
Bet, sakyčiau, gerai pridarytu kačių WC trenkia, bet man tik iš arti tas kvapas ...
Aš tokius sukulentus matau ir kitur, bet ten žiedukai kaip varpeliai, o viduje - juodi arba tamsiai bordiniai. Tokio margo nebuvau mačiusi.
Bet vistiek gražus, nežiūrint į kvapą
10 balu Peter Kreich !
Manieji, Doviles ir Almos
DSCF7232x.jpg 568,39KB 1 Parsiųsta kartų
DSCF7234x.jpg 509,05KB 1 Parsiųsta kartų
DSCF7235x.jpg 462,04KB 1 Parsiųsta kartų
Manieji, Doviles ir Almos
DSCF7232x.jpg 568,39KB 1 Parsiųsta kartų
DSCF7234x.jpg 509,05KB 1 Parsiųsta kartų
DSCF7235x.jpg 462,04KB 1 Parsiųsta kartų
QUOTE(Tina* @ 2017 09 05, 12:18)
10 balu Peter Kreich !
Pritariu
Noriu pridurti, kad jie cia taip atkeliavo pasodinti. Tiesiog det ant palanges ir dziaugtis
evora, auuu Kaip atkeliavo augalai?