Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Ar jau visi apsisprendete del Kreich? Butu galima jau uzsakineti siomis dienomis.
Atsakyti
Gavau Pavelka laiska, kad ryt vakare atnaujina asortimenta. Ciumpam retenybes? bigsmile.gif Reiketu labai greit ta padaryt.

http://www.palkowits...z/sukulenty/en/
Atsakyti
Vengriukai

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Super 4u.gif Tikekimes augs.

Palkowitchia jau atidare parduotuve. Yra graziu alaviju ir kitokiu idomybiu. Ech kada bus taip, kad nieko nebesinores doh.gif
Atsakyti
Sveikos kaktusų mylėtojos, augintojos ir puoselėtojos 4u.gif Jūsų kaktusai nuostabūs, o žiedų įvairovė ir grožis wub.gif
Aš neesu kaktusų augintoja, bet kaip ir kiekvienuose namuose, kažkokios gėlytės vistiek gyvena. Ir štai vienas kaktusas pražydo tokiu neįprastu žiedu, kad nutariau jį parodyti jūsų temoje, gal jums čia ir nieko keisto ar įdomaus, bet man tiesiog neteko matyti tokios žiedo struktūros ir spalvų, tiesiog nustebino tas kaktusas biggrin.gif
Taigi, bandau įkelti tą žiedelį bigsmile.gif
Gal kas galite pakomentuoti - koksai čia kaktusas ?
Na, kadangi čia kaktusai ir sukulentai, tai dar mano alavijas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 22 rugpjūčio 2017 - 21:14
Gal kas galite pakomentuoti - koksai čia kaktusas ?
Tai yra sukulentas Stapelia variegata, pas mane siuo metu taip pat jis zydi o kvapas tai toks kurio geriau neuostyt.
Atsakyti
Ačiū, fabrikas ,už išsamią informaciją 4u.gif
Tikrai, manęs jau šiandien klausė - o kaip kvapas to žiedelio ? Taigi, buvau nepauosčiusi. Tik tiek, kad jis nesijaučia visoje patalpoje ( ne lavongėlė ) bigsmile.gif
Bet, sakyčiau, gerai pridarytu kačių WC trenkia, bet man tik iš arti tas kvapas ...
Aš tokius sukulentus matau ir kitur, bet ten žiedukai kaip varpeliai, o viduje - juodi arba tamsiai bordiniai. Tokio margo nebuvau mačiusi.
Bet vistiek gražus, nežiūrint į kvapą biggrin.gif
Atsakyti
10 balu Peter Kreich !

Manieji, Doviles ir Almos wub.gif

Priedas  DSCF7232x.jpg   568,39KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  DSCF7234x.jpg   509,05KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  DSCF7235x.jpg   462,04KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 05 rugsėjo 2017 - 12:19
QUOTE(Tina* @ 2017 09 05, 12:18)
10 balu Peter Kreich !

Pritariu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Noriu pridurti, kad jie cia taip atkeliavo pasodinti. Tiesiog det ant palanges ir dziaugtis smile.gif
Atsakyti
Mano bendradarbio kaktusas per vasarą paaugo. Tik vienas šonas ties siaurąja vieta geltonuot pradėjo. Kas ten galėjo atsitikti? Kolegas verkia, kad gal augaliukui vėžys...
Atsakyti
evora, auuu smile.gif Kaip atkeliavo augalai?
Atsakyti