Ačiū evora, tai vienintelis echinopsis, iš kitu echinopsiu, kuris žydi, kiti net pūkelio neparodo. Tavo duotas kaktuselis taip pat žydi, vakar išskleidė žiedą, nespėjau nufotkinti. Dar šiandien bandė, bet nepavyko.
QUOTE(rimusia @ 2017 08 01, 15:47)
Ačiū evora, tai vienintelis echinopsis, iš kitu echinopsiu, kuris žydi, kiti net pūkelio neparodo. Tavo duotas kaktuselis taip pat žydi, vakar išskleidė žiedą, nespėjau nufotkinti. Dar šiandien bandė, bet nepavyko.
Ai, pasakysiu negražiai-Š orai, Š echinopsių žydėjimas pas mane, Š nuotaika...
Gymnocalycium Baldianum-gražu
Sveikos gyvos, griau is atostogu Vengrei kaip sumokejau, taip iki siol tyla, bet kadangi jai tai budinga, tai laukiam.
Su echinopsiu vokieciu irgi vasaros marazmai. Laukiu koreguotos saskaitos, nes turi viena didesni echinopsi idet ir niekaip nesulaukiu. Lyg jau ir turejo grizt is savo kelioniu.
Europoj dideli karsciai, tai matyt visi perkaite...
Su echinopsiu vokieciu irgi vasaros marazmai. Laukiu koreguotos saskaitos, nes turi viena didesni echinopsi idet ir niekaip nesulaukiu. Lyg jau ir turejo grizt is savo kelioniu.
Europoj dideli karsciai, tai matyt visi perkaite...
QUOTE(redutea18 @ 2017 08 05, 17:35)
Pas mane siemet kaip tik daugiau zydi dziugina vis mane. Ir echinopsis kur anksciau parodydavo.koki pora zieduku dabar jau keturis parode
Va prazydo is rimi pirktas kaktusiukas gal kas pavadinima padetu ispet?
Va prazydo is rimi pirktas kaktusiukas gal kas pavadinima padetu ispet?
Dziugina kas ryta aki. Geriant kava ryte malonu ziureti i toki ir gali visa diena buti geresne.
Vengre jau issiuntusi augalus. Siandien pagaliau parase.
Gavau papildyta Kreich's sarasa. Gal dar ka domina?
Atsiunciau i pastus info del vokisku echinopsiu
Kuriu po ranka turejau tel. nr. dar sms parasiau, nes vasara sunku sugaudyt tiek tiekejus, tiek uzsakovus viskas labai letai vyksta.