Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2017 07 22, 13:07)
Ar visi, kas prasete, gavote failiukus?

Rimvydai, kaip manote, kiek laiko renkam uzsakyma?

Gal labai neskubam rolleyes.gif Kokias dvi savaites bandom rinktis. Atostogų metas. Tegul merginos palengva išsirenka. Gal daugiau norinčių atsiras.
Latviams vežė su vazonėliais - suorganizavo transportą. Gal ir mums toks siuntimas pavyktų, jei užsisakytume daugiau augalų wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Štai taip atrodė pirkti iš Kreich,o prieš du metus smile.gif
Atsakyti
Oho, neblogai atrode.

Galim rinktis pagal jusu pageidavimus rinkimosi laika. Dabar pats atostogu ikarstis. Atostogauja netgi pardavejai. Jau dabar du padaryti uzsakymai laukime, kol jie gris is atostogu. O ir as pati galvoju kazkada neuzilgo truputi islekti patinginiaut smile.gif

Atsakyti

Tina, atsiųskit man sąrašą prašau. Abejoju ar kas sudomins, bet ką gali žinot, pasižvalgysiu ;)

Atsakyti
Pagaliau atrase vengre. Zadejo atsiusti saskaita per keleta dienu.
Atsakyti

Litopsių sąraše nesupratau kur kainos  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(dota @ 2017 07 24, 19:59)
<p>Litopsių sąraše nesupratau kur kainos  unsure.gif​ </p>

Latviams pardavinėjo po 3,50 euro už litopsą su vazonėliu. Dar parašysiu laišką ir paklausiu tiksliai kiek kainuoja.

Šiandien gavau atsakymą iš Kreich'ų dėl kaktusų. Jie leidžia rinktis ilgiau, taip, kad renkamės iki rugpjūčio 10 dienos. Kai nusiųsime sąrašą, paskaičiavę atsiųs galutines kainas, įvertinę transportavimo išlaidas. Augalus jie siunčia ne paštu, o per transportavimo firmas.
Atsakyti
Labas, parsiradau ir aš.

Tina, prašyčiau atsiųsti Kreich'ų failiuką ir man-gal susigundysiu.

Per išnykimo laikotarpį laiko tuščiai neleidau, pildžiau savo sukulentariumo svajonę: išardžiau viską balkone kas tik įmanoma, ištempiau visokias dėžes, spinteles kur kaktusai tupėjo, užsisakiau naujus langus ir apšiltinimą. Dar Jyske už pusę kainos įsigijau lentynas augintiniams-dvi 5 aukštų ir vieną trijų aukštų. Įkeliu pvz. orientacijai. Kol kas laikinas vaizdelis kas netilpo kambariuose, nes užsakymo vykdymas prasidės tik po Žolinės. Oi, kaip nekantriai laukiu.

Per tą laiką įsigijau naują grožybę-Tradescantia sillamontana-slabnėju tuos veilokinius lapus pamačius.

Atsakyti
Ohoo, o čia tai kaktusų karalystė... Dar matosi kambaryje ant palangės smile.gif Tie veilokiniai lapeliai tikrai gražūs smile.gif įdomu kaip ji žydi
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2017 07 26, 12:44)
Ohoo, o čia tai kaktusų karalystė... Dar matosi kambaryje ant palangės smile.gif Tie veilokiniai lapeliai tikrai gražūs smile.gif įdomu kaip ji žydi

Atsakyti
Vengrams sumokejau. Sikart nauju budu, kad nebutu papildomu 6 proc. Augaliuku tikekimes po savaites.
Atsakyti
Pagaliau ir aš turiu ką parodyti įdomaus smile.gif M. longimamma ir E. hybride "Oriole"
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labai gražūs žiedeliai wub.gif

E. hybride "Oriole" esu nusižiūrėjusi kito pavasario planuose. Patinka man jo oranžinis intensyvumas. Mano vienas echinopsis irgi vieną pumpuriuką auginasi, bet džiugių vilčių , kažko, nelabai turiu.
Su tokiais šiųmetiniais orais nėr kuo džiaugtis. Bent jau man.
Atsakyti