Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2017 07 17, 14:44)
Kelinta diena niekaip negaliu padaryti vengru uzsakymo. Jau baigesi kantrybe  zoo_taz.gif Stringa psl., neduoda det i krepsi.

Man tai duoda blink.gif

Atsakyti
Pabandyk kraut didesni krepsi ir prades blokuot. Isidedu viena, du augalus ir stop. Taip vargdama puse krepsio sukroviau.

Netekus kantrybes parasiau Imolai.

Bandziau per tris skirtingas narsykles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 17 liepos 2017 - 14:57
Zaidziu su uzsakymu. Idedu i krepsi viena augala, tada tenka viska perkraut, palaukt ir vel kita det. Gal per menesi surinksiu biggrin.gif Vyras paziurejo, tai sake problema ne is mano kompiuterio, o is ju serverio.
Atsakyti
Na pagaliau "iskankinau" vengru uzsakyma. Dar taip neteko uzsakinet, kad idejus preke reik vos ne visa kompa perkraut, kad ju psl. atsigautu. Issiunciau. Lauksim ziniu. Jie atsakineja letai.

Echinopsiu uzsakymas irgi kolkas tyla is tiekejo. Laukiam.

Atsakyti
Echinopsiu Uwe atsotogauja iki 08.02. Gavau zinute, lauksim griztant smile.gif Uzsakymas gautas.
Atsakyti
Vienas musu bendramintis Rimvydas pasiule pabandyt uzsisakyt is vieno naujo vokieciu tiekejo - litopsų augintojo Peter Kreich. Ji labai isgyre latviai, atseit pas ji bene sveikiausi augalai. Turi ne tik litopsiu. Kas susidomejo, parasykit man e-mailus, permesiu failiukus su augalais. Puslapio jis neturi.

Gal dar ka papildomo apie ji parasys Rimvydas.
Atsakyti
Tina, permeskit man. Ačiū
Atsakyti
Tina, ir as noriu katalogo. smile.gif
Atsakyti
Ir man reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2017 07 20, 12:29)
Vienas musu bendramintis Rimvydas pasiule pabandyt uzsisakyt is vieno naujo vokieciu tiekejo - litopsų augintojo Peter Kreich. Ji labai isgyre latviai, atseit pas ji bene sveikiausi augalai. Turi ne tik litopsiu. Kas susidomejo, parasykit man e-mailus, permesiu failiukus su augalais. Puslapio jis neturi.

Gal dar ka papildomo apie ji parasys Rimvydas.

Na ką aš galiu parašyti. Jis daugiau augina kaktusus, bet ir litopsų nemažai turi, sprendžiant iš pardavimui pateikto katalogo. Prieš du metus pirkau iš jo keletą kaktusų, kai jis buvo atvažiavęs į Latviją. Augalai sveiki, neapkrėsti kenkėjais, susodinti nedideliuose vazonėliuose. Kaip matot iš kaktusų katalogo, didžiausias pasirinkimas yra iš sulkorebutijų smile.gif Sukulentų tai neaugina ax.gif
Atsakyti
Ar visi, kas prasete, gavote failiukus?

Rimvydai, kaip manote, kiek laiko renkam uzsakyma?
Atsakyti
Labas visoms. Myliu dygliuotuosius. Kreipiuosi į Jus, žinoves, gal galite pagelbėti išspręsti problemą? Kolegė atidavė, manau tikrąją opuncujėlę. Augina naujus lapus. Tačiau jie ruduoja, nukrinta. Kažin kame problema? Labai norėčiau, kad ji gyventų. Ačiū visus atsakymus
Atsakyti