Labai nuotaiką kelianti pamestinukė.
--------------------------------
Pastebėjau, kad tokie užsiraukę, vėsūs orai skirtingai patinka mano augalams. Kaktusų augimo požymių nepastebiu-jiems matyt vėsoka. Žydėti norėtų, bet taip nedrąsiai ir negausiai. Ypač Gymnams sunkus žydėjimo atvejis.
Štai haworthijos ir kiti sukulentai visai patenkinti tokiu vėsumu. Tiesiog akyse auga ir tik žydi, žydi...
--------------------------------
Štai kokį bliūdą prisodinau.
Oho koks miskelis
As jau nebezinau ka galvot apie tokius orus. pas mane, lauko gelynuose, zydi birzelio menesio augalai. Liepa dar ateity...
As jau nebezinau ka galvot apie tokius orus. pas mane, lauko gelynuose, zydi birzelio menesio augalai. Liepa dar ateity...
QUOTE(Tina* @ 2017 07 06, 15:24)
Oho koks miskelis
Aš net į gėlyną pasitvarkyt niekaip neištaikau, kad nelytų ar žemė lyg košė nebūtų.
Ot dirba gerai mano paštininkė. Uhlig siuntinuką atsiėmiau liepos 1 d. , o ji šiandien išsimiegojusi tik pranešimo lapelį atnešė. Ir dar sulamdytą visą. LIUX aptarnavimas.
Evora, neatstosiu LP Express !!!
As tai kaip zuikis lekioju - isbegu pora zoliu israunu ir atgal namo, ir taip n kartu per diena. Bet du gelynai jau sutvarkyti
As tai kaip zuikis lekioju - isbegu pora zoliu israunu ir atgal namo, ir taip n kartu per diena. Bet du gelynai jau sutvarkyti
QUOTE(Tina* @ 2017 07 06, 18:33)
Evora, neatstosiu LP Express !!!
Man ne lapelius nurauti reikia. Balkone 12 vazonų su ežiuolėm, ramunėm, begonijom pririkiuota.Dar dėžutėse visokio gėrio. Visa tai reikia į gėlyną susodinti. Bet, kad susodinti, reikia pirniau atlaisvinti vietą, perkelti kažką kitur. Daug knisimosi ir ilgam, dar pasvarstant.
QUOTE(redutea18 @ 2017 07 08, 22:11)
Labai grazus ziedukai )) tas antrame pav oranzinis ziedukas nu net labai grazus. Kaip vadinasi tas augaliukas?
Lobivia haemathantha v. antennifera P238- man graži jei ir nežydėtų.
Tina, kaip renkasi e-shop'o užsakymas. Nerimauju, kad nenuneštų mano kaktuso
Nedideli tie uzsakymai, tai galvoju dar kelias dieneles parinkt. Echinopsius pirmuciausia uzsakinesiu
QUOTE(Tina* @ 2017 07 10, 11:57)
Nedideli tie uzsakymai, tai galvoju dar kelias dieneles parinkt. Echinopsius pirmuciausia uzsakinesiu
Gundziaus tais echinopsiais net lbj bet bijau kad labai miniaturiniai jie ateis