Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2017 07 02, 14:42)
Tik siandien pastebejau jog Kakteen-Schweiger lygtais rekonstruoja e-shopa. Parasiau jiems klausima apie tai. Jei ka - pakeisim kokiu kitu uzsakymu.
Oi ne, taip laukiu šio užsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2017 07 02, 14:38)
evora, laukiam naujokeliu fotosesijos  biggrin.gif

Gal ryt įkelsiu foto.
Kompensacijai-šiek tiek kaktusyno balkone. Daug ne, nes laukia balkono įstiklinimas ir gal apšiltinimas. Priklausys kokią kosminę kainą paskaičiuos vykdytojai.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 07 02, 16:35)
Gal ryt įkelsiu foto.
Kompensacijai-šiek tiek kaktusyno balkone. Daug ne, nes laukia balkono įstiklinimas ir gal apšiltinimas. Priklausys kokią kosminę kainą paskaičiuos vykdytojai.

Nai-nai, kokia linksma ežiukų kolonija...griežto rėžimo, atsakančiai surikuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
evora, pas mane panasi rikiuote pagal rusis visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2017 07 03, 00:14)
evora, pas mane panasi rikiuote pagal rusis visi smile.gif

Stengiuosi grupuoti, bet kitų yra tik 3-7, tai tenka mixą dėlioti. Čia tie tremtiniai, kurie nuimti nuo palangių, kad bent vieną lango dalį galėčiau vasarą pilnai atidaryti. Dar ir nuo prie lango esančių stalų, kad skersvėjis nesutrauktų. Sudėlioti laikinai, nes langus keičiant, teks iškraustyti.
Šiandien ryte radau baltus/pūkuotus pasikėsinusius į vengro kaktusus, būtent šiam balkone. Pražiūrėjau... O jie, parazitai, matyt tupėjo ir laukė, kol aš darbais/svečiais užsivertusi juos pamiršiu.
Ir toks gausus desantas... Vieną net ištrenkiau, beviltiškas reikalas.
Susigadinau nuotaiką nuo pat ryto.
Atsakyti
Kakteen-Schweiger galima uzsakineti biggrin.gif atsake man jau.
Atsakyti
Kakteen-Schweiger labai jau branginykas. Už gražesnius iš karto nori nuo 10 iki 35 eur, o kaktuso dydis tai tik 2cm... mano A. Superkabuto metiniai sodinukai didesni nei jo už baisiai brangiai pardavinėjami Echinopsis. Man kažkaip Wessner'is šiuo klausimu labiau patinka.

Iš vengro tai ir man Echinocereus su skydamariu atkeliavo. Kadangi ir šiaip neatkeliavo gražus kaktusas, tai tingėjau žaist ir išmečiau jį be gailesčio.
Atsakyti
Va, va, nuo echinocereuso ir man ta zaraza paplito. Šiukšlyne jau nabagas.
Reiks dabar iš vengro gavus naują siuntinuką, griežtą patikrą padaryti ir profilaktiškai švęstu vandenėliu/actara pakrikštyti.

Nors ir iš Wessnerio šių metų siuntimo, lobivijos visos už nepilnos savaitės parodė skydamarius. Bet laiku pastebėta, gauta vaistukų ir viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2017 07 03, 12:07)
Kakteen-Schweiger galima uzsakineti  biggrin.gif atsake man jau.

VALIO. Kad butu greičiau išsirinkti žr. ši puslapį,kokybiškos nuotraukos ir yra trumpas aprašymas Schicko hybridu.
Atsakyti
Pildau pažadus-UHLIGIUKAI

Susimoviau su astrophytumo užsisakymu. Susigundžiau skambiu pavadinimu (Astrophytum myriostigma 'Bischofsmütze' ) ir foto, kurioje astrophytumas sudalintas juostelėmis lyg laiptai. Kadangi tokio dryžuoto neturėjau-prisireikė. O atkeliavo toks, kokius du senius sprindžio dydžio nuo neatmenamų laikų auginu.
Susinervinusi po laiko googlinau, tikrojo 'Bischofsmütze' tapatybės ieškojau, visai galva apsisuko ir tiek tos naudos buvo.

Radau, bet vokiškai night šprechen... Vija žemaite SOS SOS SOS help.gif

http://www.gartenbis...er-pflanze-9086
Atsakyti

[/quote]

Labai geras ir išsamus aprašymas. Ir ilgas. Ką konkrečiai išversti? Šiaip pirmu žvilgsniu krito, kad šis astrofitas turi būti sodinamas į platų puodą . Temperatūrą kuo aukštesnę mėgsta.
Atsakyti
[quote=Vėtrungėlė,2017 07 03, 15:44]

[/quote]

Labai geras ir išsamus aprašymas. Ir ilgas. Ką konkrečiai išversti? Šiaip pirmu žvilgsniu krito, kad šis astrofitas turi būti sodinamas į platų puodą . Temperatūrą kuo aukštesnę mėgsta.
[/quote]

O dar vienas vokietukas yahoo.gif clap.gif

Mane domina jo išvaizdos požymiai. Kas jam būdinga-raštas, jo išdėstymas. Ką reiškia jo pavadinimas, kuo skiriasi išvaizda nuo kitų myriostigmų?
Atsakyti