Maniskiai Tissue mikrobiukai
Haworthia 'Existenz' / Aloe 'Alphonsina' / Aloe plicatilis
1.jpg 339,68KB
1 Parsiųsta kartų
2.jpg 390,91KB
1 Parsiųsta kartų
3.jpg 364,47KB
1 Parsiųsta kartų
Jau koks "durnas" forumas po naujos versijos sukurimo - nei nuotraukas normaliai eina ikelt, nei patogu naudotis. Vienos programavimo klaidos lenda... Neistveriau Galbut todel vis reciau cia uzsuku. Pagrinde tik kaktusu temoj dar parasau.
Nesimato, kad mikrobiukai. Foto smarkiai iškreipia dydžius.
Man Aloe plicatilis įdomi pasirodė, bet tai kol išaugs į didelį medelį...
Man Aloe plicatilis įdomi pasirodė, bet tai kol išaugs į didelį medelį...
Mazi, vazoniukai is ceko tie mazuliukai
Plicatilis jau n-tasis pas mane. Kas bande, zino apie ka kalbu Nezinau ka reik daryt, kad jis neuzsilenktu. Po ziemos jau buvo istvirtines, grazus, pradejo naujus lapus augint ir ziuriu ciaukst, puva... Galima atskira mokslini darba turbut parasyt apie jo laistymo ypatumus. Zinau, kad yra jau numojusiu ranka i jo auginima po nesekmingu bandymu. Dabar pvz. drekinu molinio vazono sieneles, kol istvirtins. bijau net pagalvot apie laistyma.
Gal kas turite teigiamos patirties?
Plicatilis jau n-tasis pas mane. Kas bande, zino apie ka kalbu Nezinau ka reik daryt, kad jis neuzsilenktu. Po ziemos jau buvo istvirtines, grazus, pradejo naujus lapus augint ir ziuriu ciaukst, puva... Galima atskira mokslini darba turbut parasyt apie jo laistymo ypatumus. Zinau, kad yra jau numojusiu ranka i jo auginima po nesekmingu bandymu. Dabar pvz. drekinu molinio vazono sieneles, kol istvirtins. bijau net pagalvot apie laistyma.
Gal kas turite teigiamos patirties?
Kad ne haworthia, tai tiksliai. Dažnai taip užvardija visą rinkinuką, nors atkeliauja 3-5 skirtingų pavadinimų augalai.
Tikrai aloe. Nesu jų mylėtoja ir labai nesidomiu. Jei būtų mažų gabaritų, labai panaši į mano turimą
ALOE ,,BLACK GEM'', bet abejoju ar čia ji, nes lapo pakraštys daugiau karpuotas.
------------------------
Blogai, kad saulė pasislėpė, visai gymnų žydinčių netenka pamatyti. Tik pumpurus vos prasiskleidusius. Pabūna taip ir nunyksta.
Tikrai aloe. Nesu jų mylėtoja ir labai nesidomiu. Jei būtų mažų gabaritų, labai panaši į mano turimą
ALOE ,,BLACK GEM'', bet abejoju ar čia ji, nes lapo pakraštys daugiau karpuotas.
------------------------
Blogai, kad saulė pasislėpė, visai gymnų žydinčių netenka pamatyti. Tik pumpurus vos prasiskleidusius. Pabūna taip ir nunyksta.
Siandien pas visus turetu iskeliaut Uhlig.
Ka galiu pasakyt apie bendra vaizda - labai neblogai! Augalai tikrai ideti be skupumo, ypatingai dideli ir ispudingi lapeniai. Ir visi kiti grazus. Manau busite patenkinti
Vienintelis minusas, kad siuncia su daug zemiu, kurios per visur byra. Jau geriau svariomis plikomis saknimis...
Bet siaip viskas vokiskai pavyzdinga. Net dezutes su ju logotipais ir visa kita matos, kad pas rimta pardaveja pirkta.
Manau ateity dar tikrai is jo noresiu uzsakinet.
Su tuo Tissue nera ka lyginti
Ka galiu pasakyt apie bendra vaizda - labai neblogai! Augalai tikrai ideti be skupumo, ypatingai dideli ir ispudingi lapeniai. Ir visi kiti grazus. Manau busite patenkinti
Vienintelis minusas, kad siuncia su daug zemiu, kurios per visur byra. Jau geriau svariomis plikomis saknimis...
Bet siaip viskas vokiskai pavyzdinga. Net dezutes su ju logotipais ir visa kita matos, kad pas rimta pardaveja pirkta.
Manau ateity dar tikrai is jo noresiu uzsakinet.
Su tuo Tissue nera ka lyginti
Naujokai vokietukai. Gražiai nuaugę, tikrai nemaži, šaknys gražios, tik ant vieno radau skydamarį ropojantį tai būtinai chemijoj reikia pamirkyt prieš sodinant.
Kažin kaip man su A. Plicatilis seksis, būčiau žinojus kad jis toks "mirtininkas" tai būčiau didesnį užsisakius, gal vyresnis ilgiau neužsilenktų
O čia pavasarį parsiūsti iš vengro žydi
Kažin kaip man su A. Plicatilis seksis, būčiau žinojus kad jis toks "mirtininkas" tai būčiau didesnį užsisakius, gal vyresnis ilgiau neužsilenktų
O čia pavasarį parsiūsti iš vengro žydi
Oi, kiek daug.............apie 30?
Kas pirmoje foto, pirmoje eilėje, kairėje? Labai kaktusiškas gražuolis.
Aš gal ryt sulauksiu.
Kas pirmoje foto, pirmoje eilėje, kairėje? Labai kaktusiškas gražuolis.
Aš gal ryt sulauksiu.
evora, tikrai sulauksit pastomatai tuom ir gerai, kad visi jau gavo. Gaila, kad jus nepasitikit ir prisibijot pabandyt. Ten taip paprasta viskas.
Daivike., oho kokia fazenda o plicatilis ne per giliai isodintas nors turbut dar nebuvo to tokio koto issiformavusio. Labai grazus
Uhlig man labai labai patiko. Na tik gaila aisku, kad kenkeju vis pasitaiko. As pati emiau keleta augaliuku ne kaktusu, tai labai grazus. O matytumet kokia deze iskeliavo Palangon pas Alma. Vajetus kokio dydzio augalai.
Ir pagalvojus uz tokios dezes galingos siuntima is Vokietijos paeme tik 12 euru. Buna pasirodo normaliu pardaveju.
Na o nuo pirmadienio dar gal parenkam:
kartojam vengra http://kaktuszkert.hu/s/main.php?gr=
ir pabandom nauja https://www.1a-shops...09914/index.cgi
Daivike., oho kokia fazenda o plicatilis ne per giliai isodintas nors turbut dar nebuvo to tokio koto issiformavusio. Labai grazus
Uhlig man labai labai patiko. Na tik gaila aisku, kad kenkeju vis pasitaiko. As pati emiau keleta augaliuku ne kaktusu, tai labai grazus. O matytumet kokia deze iskeliavo Palangon pas Alma. Vajetus kokio dydzio augalai.
Ir pagalvojus uz tokios dezes galingos siuntima is Vokietijos paeme tik 12 euru. Buna pasirodo normaliu pardaveju.
Na o nuo pirmadienio dar gal parenkam:
kartojam vengra http://kaktuszkert.hu/s/main.php?gr=
ir pabandom nauja https://www.1a-shops...09914/index.cgi
smarkiai vėluoju aš su savo pasirodymais
iš Tissue:
čia mano brangenybė
H.koelmaniorum užsisakiau prisiminus Daivikės prizininkę iš parodos
evora, va mano Hatsu-Yumedono rodos nepanaši į tavąją, šviesesnė,ir labai nepanaši tą kur buvo pardavėjų nuotraukoje.
Dar yra Aloe plicatilis, visai toks nabagas kaip ir Tinos, jo šaknys iškart sudžiuvusios buvo, taigi galutinai apsidžiaugsiu pirkiniais, kai visi priaugs. Ar tik nereiks man plicatilis iš Uhlig pirkti, nes Daivikės atrodo daug geriau. Ar jie mirtininkai nežinau, neradau aprašymų kaip auginti, bet pas ukrainiečius parašyta: Растёт довольно быстро, в культуре показали себя беспроблемными растениями.
Šią savaitę žydėjo wesnerio echinopsis ir mammillarija
iš Tissue:
čia mano brangenybė
H.koelmaniorum užsisakiau prisiminus Daivikės prizininkę iš parodos
evora, va mano Hatsu-Yumedono rodos nepanaši į tavąją, šviesesnė,ir labai nepanaši tą kur buvo pardavėjų nuotraukoje.
Dar yra Aloe plicatilis, visai toks nabagas kaip ir Tinos, jo šaknys iškart sudžiuvusios buvo, taigi galutinai apsidžiaugsiu pirkiniais, kai visi priaugs. Ar tik nereiks man plicatilis iš Uhlig pirkti, nes Daivikės atrodo daug geriau. Ar jie mirtininkai nežinau, neradau aprašymų kaip auginti, bet pas ukrainiečius parašyta: Растёт довольно быстро, в культуре показали себя беспроблемными растениями.
Šią savaitę žydėjo wesnerio echinopsis ir mammillarija
Maniau tik man su A.plicatiliais nesiseka, net nesidomėjau subtilumais. Palauksiu, kol jūs žiniomis pasidalinsit.
Čia lyg ir nieko neįprasto nerašo. Nebent tai, kad iš Pietų Afrikos kilusiems neturiu tinkamų sąlygų.
http://worldofsuccul...tilis-fan-aloe/
Čia lyg ir nieko neįprasto nerašo. Nebent tai, kad iš Pietų Afrikos kilusiems neturiu tinkamų sąlygų.
http://worldofsuccul...tilis-fan-aloe/
evora - ne 30, tik 4 tie kur pirmam plane stovi, nedariau naujokų fotosesijos, kur pasodinus vazoną pastačiau ten ir nufotkinau. Pirmoje foto kairėje echinomastus laui.
Tina - plicatilis baigiasi lapai prasideda šaknys, neišėjo sekliau pasodint, virto ant šono.
Pricly - perliukais kolekciją papildei, paaugs ne viena seilę varvinsim kai į parodas atveši.
Tina - plicatilis baigiasi lapai prasideda šaknys, neišėjo sekliau pasodint, virto ant šono.
Pricly - perliukais kolekciją papildei, paaugs ne viena seilę varvinsim kai į parodas atveši.