Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Ačiū, radau Parodia Maximoj, bet kažkaip išsigandau jos dydžio ir nepaimiau. Per didelė man pasirodė, matyt ne taip ir norėjau, nors dar reiks pagalvoti smile.gif Echinopsis su geltona gerkle: 08-2002. Tikėjausi kitokios žiedo formos ir ryškesnės rožinės, ne bet nieko tokio. Už tai labai patiko, kai sužydėjo Echinopsis andenken an fric, labai jau spalvotas ir gražus, tikrai patiko. O ir labai džiaugiuosi pavykusiu capricorne ir superkabuto kryžminimu - bus sėklų pas abu. Bei labai žavūs balti theresae žiedai smile.gif

Hintonii iš rarecacti auginu. Atrodo, kad visiškai nepaaugo per tuos kelis metus, bet žiūriu, kad gal net 5 mm išsipūtė smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lnndrute: 19 birželio 2017 - 21:37
Jau turiu Tissue. Ryt busiu mieste, issiuntinesiu.

Uglih atsiunte koreguota saskaita, kurioje radau, kad neturi keleto augalu ir idetas 12 eur siuntimas. Bandziau prasyt, kad jo nebutu, bet nustojo man atrasinet jie. Tai sumokejau ir tegul sau... Pakoreguotus paskaiciavimus atsiusiu veliau. Kai akm turesiu graint, kai kas bus likes man skoloj.

Atsakyti
Uhlig jau issiunte. Keliauja su DHL, tai gal sakau greit atplasnos.

Sita pabaige galesim dar ka nors pagalvot rolleyes.gif

Ir dar norejau labai paprasyt, kad pasigirtumete savo Tissue, nes maciau tik kelis augalus, kurie buvo ideti i ta pati maisiuka ir reikejo atidalint. Labai jau smalsu kokie cia tie vipiniai augalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 22 birželio 2017 - 11:23
QUOTE(Tina* @ 2017 06 22, 12:19)
Uhlig jau issiunte. Keliauja su DHL, tai gal sakau greit atplasnos.

Sita pabaige galesim dar ka nors pagalvot  rolleyes.gif
Ir dar norejau labai paprasyt, kad pasigirtumete savo Tissue, nes maciau tik kelis augalus, kurie buvo ideti i ta pati maisiuka ir reikejo atidalint. Labai jau smalsu kokie cia tie vipiniai augalai.

Vipiniai augalai? hmm.gif

VIPINĖS KAINOS doh.gif o ne vipiniai augalai.

Nusprendžiau ant Tissue ateityje dėt masyvų ignorą. Išpakavusi siuntinuką, save tomato.gif Paskui nervams nuraminti susiradau savo a le relaksacinį kilimėlį, pamaigiau basomis kojomis kaip katinas, lyg nuleidau kažkiek garą. Esu pikts liūts pirmiausia ant savęs, kad tiek vertingo pinigo sukišau tokiam blusos dydžio stebuklui.
Augalai turėjo būti 5,5 cm. Pirkau 4. Didžiausias 2,2 cm. Kiti per suplotą plačiausią vietą net 1 cm. nesiekia. Šiaip nesuvytę, nors vienas - smarkiai visi lapeliai nudžiūvę apie augaliuko išorinę pusę, tad apie 1 cm. dydis dar labiau sumažės.

Foto ryt įkelsiu. Šiandien net sodinti tų augalų nebenoriu. Gerai, kad sūnus dar nepaklausė-O KUR TAVO SIUNTINUKAS? Gėda rodyt būtų. Dar didesnė gėda, kad durnė motina už tokias blusas pinigus taško. doh.gif
Atsakyti
evora uzuojauta kad teko taip nusivilti uzsakymu kuris atrodo nudziuginti turetu:( liudna... jau nerimauju ir del vokiecio paskutinio kur uzsakinejom...
Atsakyti
QUOTE(redutea18 @ 2017 06 22, 20:24)
evora uzuojauta kad teko taip nusivilti uzsakymu kuris atrodo nudziuginti turetu:( liudna... jau nerimauju ir del vokiecio paskutinio kur uzsakinejom...

Ačiū už užuojautą. Neturėtų būti su šiuo vokietuku tokių nusivylimų.
Čia tik Tissue moka lupti kosmines kainas už špygutę. Anksčiau užsisakinėjant augaliukai būdavo reti, labai brangūs, dydžio nors ir mažo, nu, bet ne tokio...
Visai išnaglėjo.
Atsakyti
Evora, as kazkaip ir tikejaus to. Ilgai man nekilo ranka to Tissue uzsakinet. Na idomu kaip kiti jaucias po sio uzsakymo.
Atsakyti
O aš labai patenkinta savo brangenybėmis iš Tissue, tokio dydžio ir tikėjausi, nes jei parašyta 5,5 cm pot, tai nesunku įsivaizduoti koks bus augalas, mokėjau ne už dydį, o už įdomų hybridą, -įspūdingi gražuoliukai, tokie saldainiukai wub.gif biggrin.gif Vaizdelius parodysiu po Joninių
Atsakyti
Žadėtos foto

Atsakyti
Kam dar negana siulau pabandyti http://www.cactusagroideas.com/en/ , ar yra jau bandziusiu ? Kokie atsiliepimai? Jie randasi ispanijoje. Evora visai geri augalai, saknys sveikos o ir kainos padorios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fabrikas: 23 birželio 2017 - 12:08
Aciu uz nuotraukytes. Atsigaus jie ir bus kolekcijos paziba. Man tai Jurates brangenybe rupi pamatyt. Ten tai kaina!

Saviskius irgi parodysiu, kai nufotkinsiu. Tik as pigucius emiau, kelis.
Atsakyti
QUOTE(fabrikas @ 2017 06 23, 13:06)
Kam dar negana siulau pabandyti http://www.cactusagroideas.com/en/ , ar yra jau bandziusiu ? Kokie atsiliepimai? Jie randasi ispanijoje. Evora visai geri augalai, saknys sveikos o ir kainos padorios.

Ačiū, už gerą žodį.
Bet nuotaika negerėja. Dar niekada iš niekur nesu gavusi tokio dydžio guzikų. Parksiana šaknytės buvo papuvę, tai gražiai lygiai patrumpintos.

Esam užsisakinėję iš čia. Aš pati labai net gausiai. Man augalai patiko, nors kartais pakliūdavo ir labai nedidelių. Didesnė problema siunčiantis visokius trapesnius sukulentukus-jie nuo kitų augalų didesnio svorio tiesiog susiploja ar nukrinta šakytės, lapeliai. Jei ilgiau keliauja-yra atkeliavę pavytę. Geriau jau tada juos siųstis asmeniškai, o ne su visa mūsų hebryte. Bet esu dėkinga jiems už daug, gražių, retesnių, įdomesnių augalų.
Tina geriau pakomentuos užsakymo subtilumus. Jei gerai atsimenu, reikia suktis žaibiškai, nes augalai greit dingsta. Jei užsisako trys žmonės tą patį augaliuką, tai du negaus. O jei iš kitur kas užsisako-negauna nei viens.
Ir dabar labai daug jau išpirktų augalų.
Atsakyti