Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Kokios grazios karpazoles wub.gif

O mane echinopsiai dziugina. Astos vaikiukas maziukas, kazkada gautas.

Priedas  DSCF6964.jpg   63,85KB   1 Parsiųsta kartų

Jei nesumaisyti pavadinimai, tai jis Echinopsis vicka oro giallo ponte pesca.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 21 gegužės 2017 - 23:17
Jėzus, koks grožis...
Nu, bet vardas tai tikrai meksikietiškai begaliniai beviltiškas.
Atsakyti
Pražydo Wesnerio LOBIVIA AW 167 Yocolla-Tinguipaya
Gal ir graži, bet labai trumpai žydėjo. Ryte išsiskleidė, pavakariop jau ir užsiraukė. Kitą dieną laukiau vėl veidelį parodant, a le ne-špyguški.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
evora, tikrai gerai pastebejai del to pavadinimo biggrin.gif

Musu senasis cekas sukruto. Manau neuzilgo galim tiketis augalu. Ruoskites smile.gif
Atsakyti
Wessneris jau pradeda stebinti mane. Įdomu darosi, ko dar sulauksiu smile.gif Expectations vs. Reality. Pirmasis variantas visai įdomus pakliuvo, bet antrasis tikrai galėjo būti tamsesnis. Jei ne tas tamsesnis viduriukas, tai būtų žiedas labai panašus į standartinį Echinopsis smile.gif

Taip pat pražydo prieš kelis mėnesius pirktas Ermitažinis gymnas. Vis neatrenku jam pavadinimo. Galbūt koks Gymnocalycium pfanzii?
Atsakyti
Nu kokie nuostabus ziedai pas jus. Negaliu atsigeret. Kaskart su nekantrumu tikrinu foruma gal nauju kaktusu ziedais kas pasidalino taip gera kartu pasidziaugti, o dziaugtis tikrai yra kuom ;))
O as i savo ziuriu ir nesulaukiu kada jie prazydes pumpurus uzsiaugine stukso bet nesirodo:) galetu bent po to tiek pat ilgai zydet kaip kad ilgai brandina pumpurus smile.gif
Atsakyti
Pamačiau, kad maniškė Haworthia Big Band pradėjo iš apačios auginti 3 vaikučius. Niekad nesu turėjus tokių vaikučių. Tai ką man su jais dabar daryt? Iki kokio dydžio jie turi augti su mama? Kaip ir kada juos atskirti ar iš vis nereikia skirti?
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2017 05 23, 18:44)
Pamačiau, kad maniškė Haworthia Big Band pradėjo iš apačios auginti 3 vaikučius. Niekad nesu turėjus tokių vaikučių. Tai ką man su jais dabar daryt? Iki kokio dydžio jie turi augti su mama? Kaip ir kada juos atskirti ar iš vis nereikia skirti?

Galima toliau auginti mamkę su visais vaikais, bus gražus vešlus krūmas. Galima paaugintus vaikus atskirti į atskirus vazonus.
Bet kokiu atveju visi šie augaliukai vėl augins vaikus.
Atsakyti
QUOTE(lnndrute @ 2017 05 23, 17:53)
Wessneris jau pradeda stebinti mane. Įdomu darosi, ko dar sulauksiu smile.gif Expectations vs. Reality. Pirmasis variantas visai įdomus pakliuvo, bet antrasis tikrai galėjo būti tamsesnis. Jei ne tas tamsesnis viduriukas, tai būtų žiedas labai panašus į standartinį Echinopsis smile.gif

Man tas geltonasis labai gražus.

Turiu ir aš dėl Wesnerio lobivijų foto spalvos įdomių išblukimų.
Neseniai rodžiau rausvą lobivia Alberi AW 167-buvo blyškaus rausvumo. Šalia jos vazonėlyje buvo ir antra, tai šiandien pražydo blausiai oranžinė. O ir žiedlapiai man kažkaip kitaip susiklostę. Ar man jau vaidenasi... Na, mano fotikas veteranas ir dar nukentėjęs nuo mažamečių, tai gal tos spalvos ne tokios ryškios kaip Wesnerio foto. Bet natūroje žiūrint irgi nematau tokių stulbinamai ryškiai išreikštų spalvų. Kažkoks pastelinis blankumas.
Foto buvo:

Yra:

Bet džiaugiuosi labai ir tuom ką turiu.
Atsakyti
Kas ? AŠ ne oranžinė?

Vakar ir šiandien Wesnerio LOBIVIA SCHREITERI RB

Atsakyti