Is ne vienos pirkusios girdejau jog buvo su siuo geriu. Pas mane stebuklingai ju nera, nors tarkim su viena mergina pirkom is tos pacios vietos. Pfu pfu pfu, kad neprisisneket.
O aš išgydžiau savo palmę nuo erkučių, atsigavo ir kai prasidėjo šilti orai - bam ir pradėjo staigiai geltonuoti lapai. Pagrindas buvo kietas ir gražus, bet kaklas visiškai minkštas. Galvojau, kad kažkokiu būdu supuvo, tai perlaužiau ties minkšta vieta ir žiūriu, kad ten kažkokia kaip bitė buvo įsitaisius ir graužė iš vidaus tą augalą
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 05 13, 16:06)
Apakusi nuo jūsų kaktusėlių grožio Aš vis dar nedrįstu įsigyti kaktusų, nes jie nori badytis , bet jau kankina smalsumas, kiek laiko jie žydi?
Ir dar vienas naujoko klausimas ar nusipirkus iš parduotuvės sukulentą galima jį laikyti tame į durpes panašiame su kažkokiais baltais reikaliukais pamaišytame substrate ar reikia iš karto persodinti į kaktusų žemę
Ir dar vienas naujoko klausimas ar nusipirkus iš parduotuvės sukulentą galima jį laikyti tame į durpes panašiame su kažkokiais baltais reikaliukais pamaišytame substrate ar reikia iš karto persodinti į kaktusų žemę
Negi niekas nepasisakys
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 05 17, 16:20)
Negi niekas nepasisakys
Nusipirkus augalus (bet kuriuos), reikia persodinti į atitinkamą substratą. Įvairūs kaktusai žydi įvairiai, pvz rebutijos kelia vieną žiedą po kito ir tokiu būdu kaktusas gražiai atrodo kokias dvi savaites, kartais dar ir ilgiau. Lobivijos žiedas žydi 2 dienas, echinopsių žiedas 1 dieną ir t.t. Jei sukrautas ne vienas žiedas - vaizdas būna įspūdingas (paieškokite internete). Mėgstam kaktusus už jų kantrybę , ramumą, egzotišką išvaizdą ir nerealaus grožio žiedus. Yra kaktusų, kurie ne taip jau ir badosi (jei tai problema).
Kaip graziai Vetrungele parase
Oho...Indrutės pasakojimas nustebino.
Reikėjo ir man palmę išoperuoti, gal ką būčiau radusi.
Gavau lapuka apie siuntini. Itariu Wessneris istaise savo klaida, nes ji is Vokietijos. Nu nerealus jis tuomet As gi neprasiau jo apkeist ar pan. Parasiau mandagu laiska, padekojau uz uzsakyma ir tarp kitko uzsiminiau, kad labai liudna del to vieno kaktuso. Na matysim kai atsiimsiu kas ten per staigmena
Papildyta:
Dabar nekantriai laukiu musu senojo dedules ceko siuntinio. Jis issiuncia dar neapmokejus. Ir nieko nepasako. Tik randu lapuka pasto dezutej
O Palkowitchia eilutej esam 119, tad laukiam. Bet manau turetu jau gal kita savaite tikrai suruost mums.
Papildyta:
Dabar nekantriai laukiu musu senojo dedules ceko siuntinio. Jis issiuncia dar neapmokejus. Ir nieko nepasako. Tik randu lapuka pasto dezutej
O Palkowitchia eilutej esam 119, tad laukiam. Bet manau turetu jau gal kita savaite tikrai suruost mums.
QUOTE(Vėtrungėlė @ 2017 05 17, 16:31)
Nusipirkus augalus (bet kuriuos), reikia persodinti į atitinkamą substratą. Įvairūs kaktusai žydi įvairiai, pvz rebutijos kelia vieną žiedą po kito ir tokiu būdu kaktusas gražiai atrodo kokias dvi savaites, kartais dar ir ilgiau. Lobivijos žiedas žydi 2 dienas, echinopsių žiedas 1 dieną ir t.t. Jei sukrautas ne vienas žiedas - vaizdas būna įspūdingas (paieškokite internete). Mėgstam kaktusus už jų kantrybę , ramumą, egzotišką išvaizdą ir nerealaus grožio žiedus. Yra kaktusų, kurie ne taip jau ir badosi (jei tai problema).
Ačiū
paskaitinėjau čia pas jus ir nusipirkau Vilniaus žalumos persodinsiu sukulentus, jei reikia tai reikia
taip taip taip - tikrai Wessneris atsiunte man nauja sveika Champagner Nerealus sis tiekejas Vat taip as suprantu sazininguma. Didelis pliusas jam.
Sveikinu, gal ir su žiedpumpuriais jis
QUOTE(Tina* @ 2017 05 19, 10:44)
taip taip taip - tikrai Wessneris atsiunte man nauja sveika Champagner Nerealus sis tiekejas Vat taip as suprantu sazininguma. Didelis pliusas jam.
O ką sakiau....ATSIŲS NAUJĄ. Gerietis tas Wesneris. Džiaugiuosi su tavimi.
Mano karpažolės po kabineto remontų, prarado beveik visus lapus, bet jau atsigavo ir vėl be perstojo žiedais džiugina.