Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Is ne vienos pirkusios girdejau jog buvo su siuo geriu. Pas mane stebuklingai ju nera, nors tarkim su viena mergina pirkom is tos pacios vietos. Pfu pfu pfu, kad neprisisneket.
Atsakyti
O aš išgydžiau savo palmę nuo erkučių, atsigavo ir kai prasidėjo šilti orai - bam ir pradėjo staigiai geltonuoti lapai. Pagrindas buvo kietas ir gražus, bet kaklas visiškai minkštas. Galvojau, kad kažkokiu būdu supuvo, tai perlaužiau ties minkšta vieta ir žiūriu, kad ten kažkokia kaip bitė buvo įsitaisius ir graužė iš vidaus tą augalą hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 05 13, 16:06)
Apakusi nuo jūsų kaktusėlių grožio  blink.gif Aš vis dar nedrįstu įsigyti kaktusų, nes jie nori badytis smile.gif , bet jau kankina smalsumas, kiek laiko jie žydi? bigsmile.gif

Ir dar vienas naujoko klausimas ax.gif ar nusipirkus iš parduotuvės sukulentą galima jį laikyti tame į durpes panašiame su kažkokiais baltais reikaliukais pamaišytame substrate ar reikia iš karto persodinti į kaktusų žemę unsure.gif

Negi niekas nepasisakys hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 05 17, 16:20)
Negi niekas nepasisakys  hmm.gif

Nusipirkus augalus (bet kuriuos), reikia persodinti į atitinkamą substratą. Įvairūs kaktusai žydi įvairiai, pvz rebutijos kelia vieną žiedą po kito ir tokiu būdu kaktusas gražiai atrodo kokias dvi savaites, kartais dar ir ilgiau. Lobivijos žiedas žydi 2 dienas, echinopsių žiedas 1 dieną ir t.t. Jei sukrautas ne vienas žiedas - vaizdas būna įspūdingas (paieškokite internete). Mėgstam kaktusus už jų kantrybę smile.gif , ramumą, egzotišką išvaizdą ir nerealaus grožio žiedus. 4u.gif Yra kaktusų, kurie ne taip jau ir badosi (jei tai problema).
Atsakyti
Kaip graziai Vetrungele parase wub.gif
Atsakyti

Oho...Indrutės pasakojimas nustebino.
Reikėjo ir man palmę išoperuoti, gal ką būčiau radusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evora: 17 gegužės 2017 - 19:05
Gavau lapuka apie siuntini. Itariu Wessneris istaise savo klaida, nes ji is Vokietijos. Nu nerealus jis tuomet bigsmile.gif As gi neprasiau jo apkeist ar pan. Parasiau mandagu laiska, padekojau uz uzsakyma ir tarp kitko uzsiminiau, kad labai liudna del to vieno kaktuso. Na matysim kai atsiimsiu kas ten per staigmena biggrin.gif
Papildyta:
Dabar nekantriai laukiu musu senojo dedules ceko siuntinio. Jis issiuncia dar neapmokejus. Ir nieko nepasako. Tik randu lapuka pasto dezutej smile.gif

O Palkowitchia eilutej esam 119, tad laukiam. Bet manau turetu jau gal kita savaite tikrai suruost mums.
Atsakyti
QUOTE(Vėtrungėlė @ 2017 05 17, 16:31)
Nusipirkus augalus (bet kuriuos), reikia persodinti į atitinkamą substratą. Įvairūs kaktusai žydi įvairiai, pvz rebutijos kelia vieną žiedą po kito ir tokiu būdu kaktusas gražiai atrodo kokias dvi savaites, kartais dar ir ilgiau. Lobivijos žiedas žydi 2 dienas, echinopsių žiedas  1 dieną ir t.t. Jei sukrautas ne vienas žiedas -  vaizdas būna įspūdingas (paieškokite internete). Mėgstam kaktusus už jų kantrybę  smile.gif , ramumą, egzotišką išvaizdą ir nerealaus grožio žiedus.  4u.gif Yra kaktusų, kurie ne taip jau ir badosi (jei tai problema).

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

paskaitinėjau čia pas jus ir nusipirkau Vilniaus žalumos biggrin.gif persodinsiu sukulentus, jei reikia tai reikia

Atsakyti
Rimusios dovanota Euphorbia Valida (atrodo toks pavadinimas-kortelę su vardu katė kažkur prapuldė). Tokia mažutė, o jau pirmus žiedukus parodė. Buvo maloni staigmena pamačius.
Ačiū už džiaugsmą.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
taip taip taip - tikrai Wessneris atsiunte man nauja sveika Champagner clap.gif Nerealus sis tiekejas bigsmile.gif Vat taip as suprantu sazininguma. Didelis pliusas jam.
Atsakyti
Sveikinu, gal ir su žiedpumpuriais jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2017 05 19, 10:44)
taip taip taip - tikrai Wessneris atsiunte man nauja sveika Champagner  clap.gif Nerealus sis tiekejas  bigsmile.gif Vat taip as suprantu sazininguma. Didelis pliusas jam.

O ką sakiau....ATSIŲS NAUJĄ. Gerietis tas Wesneris. Džiaugiuosi su tavimi.

Mano karpažolės po kabineto remontų, prarado beveik visus lapus, bet jau atsigavo ir vėl be perstojo žiedais džiugina.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti