Keliu temelę aukštyn
Wesneriukė pražydo
Atsigavo ir vengriukė
Apakusi nuo jūsų kaktusėlių grožio Aš vis dar nedrįstu įsigyti kaktusų, nes jie nori badytis , bet jau kankina smalsumas, kiek laiko jie žydi?
Ir dar vienas naujoko klausimas ar nusipirkus iš parduotuvės sukulentą galima jį laikyti tame į durpes panašiame su kažkokiais baltais reikaliukais pamaišytame substrate ar reikia iš karto persodinti į kaktusų žemę
Ir dar vienas naujoko klausimas ar nusipirkus iš parduotuvės sukulentą galima jį laikyti tame į durpes panašiame su kažkokiais baltais reikaliukais pamaišytame substrate ar reikia iš karto persodinti į kaktusų žemę
Sveikos kaktusininkes
Grazuoliai jusu kaktuseliai! Kogero as persirgau "kaktusu liga", nes siemet dar nei vieno nenusipirkau
Gal but kas turi Mammillaria albiflora, ir noretu keistis - galeciau pasiulyti Cintia knizei, askobaria minima, taippat bunda pterocactus tuberosus, ir tephrocactus geometricus koki burbuliuka.
Grazuoliai jusu kaktuseliai! Kogero as persirgau "kaktusu liga", nes siemet dar nei vieno nenusipirkau
Gal but kas turi Mammillaria albiflora, ir noretu keistis - galeciau pasiulyti Cintia knizei, askobaria minima, taippat bunda pterocactus tuberosus, ir tephrocactus geometricus koki burbuliuka.
Gal kas norite? Mano senosios agavos vaikai. Agava parkeliavusi is Tenerifes kalnu.
DSCF6930.jpg 314,36KB 1 Parsiųsta kartų
DSCF6930.jpg 314,36KB 1 Parsiųsta kartų
Vengriska Rebutia cv. SUNRISE visam grazume.
DSCF6920.jpg 170,63KB 3 Parsiųsta kartų
Kazin kokia senai turima rebutia.
DSCF6923.jpg 185,37KB 1 Parsiųsta kartų
DSCF6920.jpg 170,63KB 3 Parsiųsta kartų
Kazin kokia senai turima rebutia.
DSCF6923.jpg 185,37KB 1 Parsiųsta kartų
Koks grazus Champagner. Siumetinis nesekmingas mano pirkinys gal apsivaikaves kartais?
Prazydo Havaju palme. Hildewintera RUBIN. Ir kaip vel nepagyrus vengro - Toumeya papyracantha. o toks susitraukes atrode
DSCF6939.jpg 150,56KB 1 Parsiųsta kartų
DSCF6945.jpg 149,02KB 1 Parsiųsta kartų
DSCF6941.jpg 142,57KB 1 Parsiųsta kartų
Prazydo Havaju palme. Hildewintera RUBIN. Ir kaip vel nepagyrus vengro - Toumeya papyracantha. o toks susitraukes atrode
DSCF6939.jpg 150,56KB 1 Parsiųsta kartų
DSCF6945.jpg 149,02KB 1 Parsiųsta kartų
DSCF6941.jpg 142,57KB 1 Parsiųsta kartų
Grožių grožiai prasidėjo.
O aš savo havajietišką palmę praradau. Išeinu iš kabineto po darbo -gražiai žaliuojanti. Grįžtu ryte-visa nugeltonavus, lapai nuleipę, suminkštėjęs stiebas. Taip ir neatsigavo. Toks įspūdis, lyg kažkuo palaistyta, bet kas čia taip kiauliškai elgsis. Taip ir likau nesupratusi kas atsitiko.
Bet už kelių savaičių radau pirkti naują. Mažesnė, bet pasiauginsiu. Dabar laikau namuose.
O aš savo havajietišką palmę praradau. Išeinu iš kabineto po darbo -gražiai žaliuojanti. Grįžtu ryte-visa nugeltonavus, lapai nuleipę, suminkštėjęs stiebas. Taip ir neatsigavo. Toks įspūdis, lyg kažkuo palaistyta, bet kas čia taip kiauliškai elgsis. Taip ir likau nesupratusi kas atsitiko.
Bet už kelių savaičių radau pirkti naują. Mažesnė, bet pasiauginsiu. Dabar laikau namuose.
evora, gaila palmes. As tai savaja kai nusipirkau, iskart persodinau, ardziau saknis, galvojau bus chana. Perziem kotas kudo kudo, visai sulyso ir tik dabar pavasari vel graziai issipute, jauciu, kad "pagavo" zeme saknys.