Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Keliu temelę aukštyn

Wesneriukė pražydo

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsigavo ir vengriukė

Atsakyti
Apakusi nuo jūsų kaktusėlių grožio blink.gif Aš vis dar nedrįstu įsigyti kaktusų, nes jie nori badytis smile.gif , bet jau kankina smalsumas, kiek laiko jie žydi? bigsmile.gif

Ir dar vienas naujoko klausimas ax.gif ar nusipirkus iš parduotuvės sukulentą galima jį laikyti tame į durpes panašiame su kažkokiais baltais reikaliukais pamaišytame substrate ar reikia iš karto persodinti į kaktusų žemę unsure.gif
Atsakyti
Sveikos kaktusininkes
Grazuoliai jusu kaktuseliai! Kogero as persirgau "kaktusu liga", nes siemet dar nei vieno nenusipirkau ax.gif biggrin.gif
Gal but kas turi Mammillaria albiflora, ir noretu keistis - galeciau pasiulyti Cintia knizei, askobaria minima, taippat bunda pterocactus tuberosus, ir tephrocactus geometricus koki burbuliuka.

Atsakyti
Gal kas norite? Mano senosios agavos vaikai. Agava parkeliavusi is Tenerifes kalnu.

Priedas  DSCF6930.jpg   314,36KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Vengriska Rebutia cv. SUNRISE visam grazume.

Priedas  DSCF6920.jpg   170,63KB   3 Parsiųsta kartų

Kazin kokia senai turima rebutia.

Priedas  DSCF6923.jpg   185,37KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 16 gegužės 2017 - 11:14
Wesnerio LOBIVIA ALBERI AW 167

Albert Plapp NOTOCACTUS TURECECKIANUS

Atsakyti
Nu kokie gražūs žiedai negaliu atsigerėti ;)
Atsakyti

Gražūs jūsų naujokų žiedai wub.gif
O mano pirmąkart pražydo seniau pirkti: Echinopsis Champagner ir Echinocereus purpureus
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Koks grazus Champagner. Siumetinis nesekmingas mano pirkinys cray.gif gal apsivaikaves kartais?

Prazydo Havaju palme. Hildewintera RUBIN. Ir kaip vel nepagyrus vengro - Toumeya papyracantha. o toks susitraukes atrode smile.gif

Priedas  DSCF6939.jpg   150,56KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  DSCF6945.jpg   149,02KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  DSCF6941.jpg   142,57KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 16 gegužės 2017 - 23:01
Grožių grožiai prasidėjo.

O aš savo havajietišką palmę praradau. Išeinu iš kabineto po darbo -gražiai žaliuojanti. Grįžtu ryte-visa nugeltonavus, lapai nuleipę, suminkštėjęs stiebas. Taip ir neatsigavo. Toks įspūdis, lyg kažkuo palaistyta, bet kas čia taip kiauliškai elgsis. Taip ir likau nesupratusi kas atsitiko.
Bet už kelių savaičių radau pirkti naują. Mažesnė, bet pasiauginsiu. Dabar laikau namuose.
Atsakyti
evora, gaila palmes. As tai savaja kai nusipirkau, iskart persodinau, ardziau saknis, galvojau bus chana. Perziem kotas kudo kudo, visai sulyso ir tik dabar pavasari vel graziai issipute, jauciu, kad "pagavo" zeme saknys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 17 gegužės 2017 - 10:06
Neturi mano Champagner vaikų, 'kūnas' dar visai nedidelis
Manoji havajietiška vis iki dabar voratinklinių erkių padovanoja, pats skaniausias augalas. Skurdžiai atrodo, nes kambaryje labai karšta sausa, nesugalvoju kur jai geriausia būtų pas mane augti
Atsakyti