WESNERIUKAI
Gymnų pulkelis
Mano mylimiausios neoporterijos
Lobivijos-ir pas mane dar gali būti staigmenėlė, kai persodinsiu, nes L. Alberi yra viena sudžiūvusi/perpuvusi. Nežinia ar kitos šalia esančios nebus ko pasigavusios ir nepažeistos.
Ir mixas.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2017 05 10, 10:28)
evora, neisbyrejo stipriai substratas? O vengriukais as irgi visai patenkinta. Nors atrode pavarge, bet dabar visi grazus, pradeda zydet kai kurie. Ta crassula, kur sakiau siuksles pasilikau, irgi prigijo ir parode visa savo grozi.
Del Wessner, tai man paciai nepasiseka jau kelinta karta. Nedarysiu cia tikrai antireklamos, bet evora matet pati kaip ten man nutiko

Taip, kad as ji giriu saikingai.
Substratas buvo pabyrėjęs vieniem stipriai, kitiem vos, vos. Jei kaktusas šaknų priauginęs pilną vazoną-pribyrėjo mažai.
Vengrų dar noriu. Kaina labai gundanti. Dar patinka, kad kaktusai stabiliai vienodo ūgio. Čia tik pas jį taip . Pas kitus-vienas milžiniškas, kitas nykštukas, dar visokiausio tarpinio dydžio.
Nuotrauką su pažeistu kaktusu siųsk Wesneriui. Tikrai pakeis į kitą, o gal dar ir kompensaciją pridės. Arba pinigus grąžins. Jis ne iš blogos valios tokį netikėlį įdėjo. Manau, kad ir metų jis jau turi nemažai, tai gal ir akiniai ant nosies kažko neįžiūrėjo.