Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Jau nebeturiu echinopsio.

Lauksiu ispudziu apie Wessner bigsmile.gif
Atsakyti
Vengriska rebutia cv. SUNRISE prazydo wub.gif

Priedas  DSCF6906.jpg   132,33KB   0 Parsiųsta kartų

Turiu keleta atliekamu, pacios isaugintu is seklyciu, brachychyton (butelinis medis) augalu. Jau nemazi, todel irgi geriau butu perduot Kaune. Augalas susilamdys siunciant. Tarkimes per AZ.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 09 gegužės 2017 - 13:16
Visada pradžiugina Wessneris. Ir šįkart kaktusas atvyko sveikas ir tvirtas. Ir net su vazonėliu. Puiku. Tina, ačiū už eyriesii vaikučius. Nors maži, bet visi su šaknelėmis. Galima pradėti laukti žiedų assa.gif assa.gif
Atsakyti
Smagu girdet thumbup.gif
Atsakyti
Su dideliu pasimėgavimu, neskubėdama tuštinau siuntinuko dėžę.
Su trukdymais, bet iki vakaro persisodinau iš wesnerinių vazonų į saviškius. Liko 4 kaktusai nepersodinti, kurie sukrovę pumpurus.
Augalais esu patenkinta. Iš Wesnerio man papuola visada gauti gražius ir sveikus.
Fotoreportažas gal rytoj.

Ilgai abejojau ar traukti iš vazonų ir persodinti. Bet vieną ištraukusi, daugiau neabejojau. Augalai tikrai ilgai juose augę ir priauginę ilgiausias šaknis, kurios net užsirietusios dėl vietos stokos. Keli vazonai išlinkę, net sprogsta nuo šaknų pertekliaus. Ištraukti iš vazono irgi sunku.
Pastebėjau, kad wesneriukai irgi sukūdę, susitraukę po žiemos ir dar visos savo figūros apimties ir grožio neatgavę. Rudeninis 2016 metų siuntimas su vazonais buvo visame prabangiame gražume po vasaros SPA.

Beje, sudžiūvėliai vengriukai sparčiai atstatė savo grožį. Hawortijos visiškai išpampo ir net žydi, nusimumifikavusi euphorbia pažaliavo ir išsiskleidė lyg saulėgrąža.
Atsakyti
evora, neisbyrejo stipriai substratas? O vengriukais as irgi visai patenkinta. Nors atrode pavarge, bet dabar visi grazus, pradeda zydet kai kurie. Ta crassula, kur sakiau siuksles pasilikau, irgi prigijo ir parode visa savo grozi.

Del Wessner, tai man paciai nepasiseka jau kelinta karta. Nedarysiu cia tikrai antireklamos, bet evora matet pati kaip ten man nutiko angel_sadangel.gif Taip, kad as ji giriu saikingai.
Atsakyti
Del Tissue. Vakar parasiau jiems kada zada atidaryt savo parduotuve, tai atsake akimirksniu, kad nezino patys dar kada... Idomi ten pas juos tvarkele. unsure.gif
Atsakyti
Labai įdomu, o kas gali būti su Wessner negerai? Visais jo augalais patenkinta, o jei kokį negražesnį įdeda, tai viską dovanom (2-3) atperka, kurios kartais net geresnės būna nei pats užsakymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lnndrute @ 2017 05 10, 14:50)
Labai įdomu, o kas gali būti su Wessner negerai? Visais jo augalais patenkinta, o jei kokį negražesnį įdeda, tai viską dovanom (2-3) atperka, kurios kartais net geresnės būna nei pats užsakymas  smile.gif

Gali būti, kad kaktusas atrodo sveikas ir gražus. Bet išėmus iš vazono pasimato nemažas puvinys kūno dalyje užpiltoje skaldele. Štai ir amen kaktusėliui.
Manau, kad ir pats Wesneris tokio pažeidimo nematė.
Jei būtų siunčiama be vazonų, gerai nupurtytomis šaknimis-toks defektas iš kart būtų matomas.
Atsakyti
WESNERIUKAI

Gymnų pulkelis

vartotojo įkelta nuotrauka

Mano mylimiausios neoporterijos

Lobivijos-ir pas mane dar gali būti staigmenėlė, kai persodinsiu, nes L. Alberi yra viena sudžiūvusi/perpuvusi. Nežinia ar kitos šalia esančios nebus ko pasigavusios ir nepažeistos.

Ir mixas.

Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2017 05 10, 10:28)
evora, neisbyrejo stipriai substratas? O vengriukais as irgi visai patenkinta. Nors atrode pavarge, bet dabar visi grazus, pradeda zydet kai kurie. Ta crassula, kur sakiau siuksles pasilikau, irgi prigijo ir parode visa savo grozi.

Del Wessner, tai man paciai nepasiseka jau kelinta karta. Nedarysiu cia tikrai antireklamos, bet evora matet pati kaip ten man nutiko  angel_sadangel.gif Taip, kad as ji giriu saikingai.

Substratas buvo pabyrėjęs vieniem stipriai, kitiem vos, vos. Jei kaktusas šaknų priauginęs pilną vazoną-pribyrėjo mažai.

Vengrų dar noriu. Kaina labai gundanti. Dar patinka, kad kaktusai stabiliai vienodo ūgio. Čia tik pas jį taip . Pas kitus-vienas milžiniškas, kitas nykštukas, dar visokiausio tarpinio dydžio.

Nuotrauką su pažeistu kaktusu siųsk Wesneriui. Tikrai pakeis į kitą, o gal dar ir kompensaciją pridės. Arba pinigus grąžins. Jis ne iš blogos valios tokį netikėlį įdėjo. Manau, kad ir metų jis jau turi nemažai, tai gal ir akiniai ant nosies kažko neįžiūrėjo.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 05 10, 21:29)
Gali būti, kad kaktusas atrodo sveikas ir gražus.  Bet išėmus iš vazono pasimato nemažas puvinys kūno dalyje užpiltoje skaldele. Štai ir amen kaktusėliui.
Manau, kad ir pats Wesneris tokio pažeidimo nematė.
Jei būtų siunčiama be vazonų, gerai nupurtytomis šaknimis-toks defektas iš kart būtų matomas.

Deja, jis matesi... Ir netgi labai. Todel ir traukiau ji lauk verysad.gif nesmagu taip kazkaip aptikt sauksta deguto medaus statinaitej.

Parasiau jam, nusiunciau foto, bet neprasiau jokiu kompensaciju. Geriau kita karta buna atidesnis mums augalus dedamas. Kai as emiau tik pora augalu, tai man gaunas tuscias uzsakymas toki gavus... Ir mediolobivia gavau tokia varganoka. Nepataikau as pas ji su augalais, uzsiraunu ant silpniausiu.

evora, kaip smagu matyt jusu pagyras ir dziaugsma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 10 gegužės 2017 - 22:31
QUOTE(Tina* @ 2017 05 10, 23:23)
Deja, jis matesi... Ir netgi labai. Todel ir traukiau ji lauk verysad.gif nesmagu taip kazkaip aptikt sauksta deguto medaus statinaitej.

Parasiau jam, nusiunciau foto, bet neprasiau jokiu kompensaciju. Geriau kita karta buna atidesnis mums augalus dedamas. Kai as emiau tik pora augalu, tai man gaunas tuscias uzsakymas toki gavus... Ir mediolobivia gavau tokia varganoka. Nepataikau as pas ji su augalais, uzsiraunu ant silpniausiu.

evora, kaip smagu matyt jusu pagyras ir dziaugsma  4u.gif

Liūdna... Matyt tikrai nelaiminga jums vieta apsipirkti.

O aš degu smalsumu ką kiti parsisiuntė. Pasirodykite.
Atsakyti