Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Merginos, darom greita Palkowitchia uzsakyma? Ryt bandyciau uzsakyt.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2017 05 01, 08:45)
I Vilniaus žaluma, tokia yra žemė, as dar imaisau, pagal save, perlito ir pacio smulkiausio keramzito. Gal kitos kitaip Jums patars, čia ti mano receptas smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2017 05 02, 14:28)
Merginos, darom greita Palkowitchia uzsakyma? Ryt bandyciau uzsakyt.

Aš prisijungčiau su keliais augaliukais smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Tiesa, Wessner jau kelyje nuo 05.01.
Atsakyti
Kai tik pastebesite, kad atsidare Tissue - perspekit mane, nes gal kas pirmiau pamatysite smile.gif Bet jie ziuriu ilgam uzsiveria. Idomiai dirba. ax.gif
Atsakyti
Palkowitchia uzsakiau. Del trukstamu augalu paklausiau papildomai.

Mano pacios dingo abu norimi angel_sadangel.gif

Kai atsius patvirtinima - parasysiu kas ka gausit. Is esmes pavyko nemazai "pagaut". Bet ir dingsta, kaip raset, akyse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 03 gegužės 2017 - 23:54
Keliu temelę aukštyn

vartotojo įkelta nuotrauka

Atraskit kaktusą...

Atsakyti
evora pas jus tikras pavasaris. Labai grazu;))))
Atsakyti
Nauja sukulentų mada

https://www.kepimofo...das-sukulentai/
Atsakyti
evora, nudziuginsiu. Gavau Wessner smile.gif pirmadieni issiuntinesiu. Kaunietes gal ryt uzsuks.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2017 05 07, 00:08)
evora, nudziuginsiu. Gavau Wessner  smile.gif pirmadieni issiuntinesiu. Kaunietes gal ryt uzsuks.

Jautė širdis, kad šeštadieny atkeliaus. Tikrai nekantriai laukiu.

------------------------

Penktadieny smarkiai užpykau ant eševerijų. Tas joms baigėsi liūdnai-buvo nusuktos galvelės, o kūnas iškeliavo į šiukšlyną.
Gražios gėlės, bet tikrai ne mano kantrybei su jom cackintis. Išauga gražus į vandens leliją panašus krūmas, o paskui auga, auga ir palieka nuplikusiu ilgu stiebu. Vėl pradėk atsodinėt iš pradžių. Pasilikau skirtingas 9, o kitų atsikračiau, nebeveisiu/nebepirksiu. Augini, vargsti ir vėl nuo nulio pradėk viską iš pradžių. Tikras nusivylimas.
Pasiautėjau ir tarp kaktusų. Padariau atranką be ko gyventi galiu- kaimynės praturtėjo.
O pas mane vietos vertingesniems augalams atsirado.
Atsakyti
Gal kas noretumet (butu geriau is kaunieciu) Echinopsis Madam Pele? Stai toks:

Zydi nuostabiai, besikaitaliojanciais atspalviais, man asmeniskai vienas is grazesniu. Jau su pumpuriuku!

Tarkimes per AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 08 gegužės 2017 - 09:23