Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Labas. Su snieguotom Velykom :) Toks oras išbandymas ir mums,ir augalams..Galvoju,kad reikia iš šiltnamio visus pargabent namo,baugina tas savaitinis naktinis minusas :oh: Mačiau kalbėjot apie etiketes..aš iš Kinijos parsisiunčiau. 100vnt apie 2€. Nedidukės,neužgožia augalo. Visai patenkinta.

Pridėta:

Atsakyti
Aš šiandien nušalau rankeles ir pasigedau pirštinių.
Iš vėjo perpučiamo balkono parsitempiau kelis ištremtus kaktusus. Nors ir nelabai mylimi buvo, bet gaila sušaldyti.

Visur susodintus sukulentus mačiau, bet taip negarbingai....dar neteko.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 04 17, 15:08)

Visur susodintus sukulentus mačiau..

Smagiai atrodo biggrin.gif
Su Velykom visus, tvirtų margučių smile.gif
Atsakyti
Mano vengrai, pagaliau pasisodinau. Mammillaria gražios, visa kita labai vidutiniškai, abejoju, ar kada dar iš jo užsakinėsiu, nebent turėtų kažką labai išskirtinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2017 04 17, 12:30)
<p>Labas. Su snieguotom Velykom smile.gif Toks oras išbandymas ir mums,ir augalams..Galvoju,kad reikia iš šiltnamio visus pargabent namo,baugina tas savaitinis naktinis minusas doh.gif Mačiau kalbėjot apie etiketes..aš iš Kinijos parsisiunčiau. 100vnt apie 2€. Nedidukės,neužgožia augalo. Visai patenkinta.</p>

Gal butu galima nuoroda, aciu 4u.gif
Atsakyti

https://m.aliexpress...addresstype=600;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 17 balandžio 2017 - 20:24
lnndrute Jei jums tokie grazus augalai is vengro nelabai, tai tada man sleptis su savo, nors as labai dziaugiausi juos gavusi, ziurint i jusiskius nesimato kas ne taip,ir kodel Jums nelabai patiko. Mano tikrai ne geresni, as labai dziaugiuosi, ir taip, as is jo uzsisakyciau dar:)
Atsakyti
Aš labai išranki biggrin.gif išranki ne tik augalui, bet ir jo išvaizdai. Nemėgstu kreivų, patįsusių ar kitaip deformuotų kaktusiukų. Bet gal ir gerai, už tai kolekcija labai stipriai nesiplečia ir dar katinams lieka sočiai vietos ant palangių smile.gif o kortelių problemas išsprendžiau sukarpydama 10x2cm dydžio kortelę į 4 dalis. Taigi, vietoj 100 vnt. jau turiu jų 400 vnt.

Atsakyti
Va iš Eden kaktusiukas pražydo.smile.gif
Atsakyti
http://s.aliexpress.com/InYF36jq
Niu as tokius pameginau uzsisakyti mazucius paziuresiu kokie pareis ;)
Atsakyti
Dar liko 1h laiko kortelėms užsisakyti už 1.20 eur bigsmile.gif šiaip jos bus dydžio kaip ir mano sukarpytos, kadangi jos irgi maždaug 1cm pločio ir 5 cm ilgio, tik kad pirktinės yra suapvalintais kraščiukais. Gal ir gerai. Man tai tokio dydžio labai patiko smile.gif tik aš jau pasimokiau su tom kortelėm, pirkau iš vienos moters irgi tas dideles 2x10 cm, o kai gaunu ir žiūriu, kad jos blizgios ir ant jų nieko su pieštuku neįmanoma užrašyti, o sukarpius ją į 4 dalis ant tokios mažos kortelės su markeriu nebent 5 raides parašysi. Tai dabar ir mėtosi kažkur jos stalčiuj. Tai gerai, kad pavasarį Horticom radau jų normalių pirkti, tai dabar turiu kokiem metam į priekį iki kito pavasario smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lnndrute @ 2017 04 19, 07:45)
Dar liko 1h laiko kortelėms užsisakyti už 1.20 eur  bigsmile.gif šiaip jos bus dydžio kaip ir mano sukarpytos, kadangi jos irgi maždaug 1cm pločio ir 5 cm ilgio, tik kad pirktinės yra suapvalintais kraščiukais. Gal ir gerai. Man tai tokio dydžio labai patiko  smile.gif tik aš jau pasimokiau su tom kortelėm, pirkau iš vienos moters irgi tas dideles 2x10 cm, o kai gaunu ir žiūriu, kad jos blizgios ir ant jų nieko su pieštuku neįmanoma užrašyti, o sukarpius ją į 4 dalis ant tokios mažos kortelės su markeriu nebent 5 raides parašysi. Tai dabar ir mėtosi kažkur jos stalčiuj. Tai gerai, kad pavasarį Horticom radau jų normalių pirkti, tai dabar turiu kokiem metam į priekį iki kito pavasario smile.gif

Šios etiketės turbūt storesnės. Aš ant mažų sukarpytų etikečių rašau Faber-Castell S dydžio markeriu, jis labai plonas, ir ant slidžių plastmasinių rašau, atsparus vandeniui ir šviesai
Atsakyti