Labas. Su snieguotom Velykom Toks oras išbandymas ir mums,ir augalams..Galvoju,kad reikia iš šiltnamio visus pargabent namo,baugina tas savaitinis naktinis minusas Mačiau kalbėjot apie etiketes..aš iš Kinijos parsisiunčiau. 100vnt apie 2€. Nedidukės,neužgožia augalo. Visai patenkinta.
QUOTE(@asta @ 2017 04 17, 12:30)
<p>Labas. Su snieguotom Velykom Toks oras išbandymas ir mums,ir augalams..Galvoju,kad reikia iš šiltnamio visus pargabent namo,baugina tas savaitinis naktinis minusas Mačiau kalbėjot apie etiketes..aš iš Kinijos parsisiunčiau. 100vnt apie 2. Nedidukės,neužgožia augalo. Visai patenkinta.</p>
Gal butu galima nuoroda, aciu
lnndrute Jei jums tokie grazus augalai is vengro nelabai, tai tada man sleptis su savo, nors as labai dziaugiausi juos gavusi, ziurint i jusiskius nesimato kas ne taip,ir kodel Jums nelabai patiko. Mano tikrai ne geresni, as labai dziaugiuosi, ir taip, as is jo uzsisakyciau dar:)
Aš labai išranki išranki ne tik augalui, bet ir jo išvaizdai. Nemėgstu kreivų, patįsusių ar kitaip deformuotų kaktusiukų. Bet gal ir gerai, už tai kolekcija labai stipriai nesiplečia ir dar katinams lieka sočiai vietos ant palangių o kortelių problemas išsprendžiau sukarpydama 10x2cm dydžio kortelę į 4 dalis. Taigi, vietoj 100 vnt. jau turiu jų 400 vnt.
http://s.aliexpress.com/InYF36jq
Niu as tokius pameginau uzsisakyti mazucius paziuresiu kokie pareis ;)
Niu as tokius pameginau uzsisakyti mazucius paziuresiu kokie pareis ;)
Dar liko 1h laiko kortelėms užsisakyti už 1.20 eur šiaip jos bus dydžio kaip ir mano sukarpytos, kadangi jos irgi maždaug 1cm pločio ir 5 cm ilgio, tik kad pirktinės yra suapvalintais kraščiukais. Gal ir gerai. Man tai tokio dydžio labai patiko tik aš jau pasimokiau su tom kortelėm, pirkau iš vienos moters irgi tas dideles 2x10 cm, o kai gaunu ir žiūriu, kad jos blizgios ir ant jų nieko su pieštuku neįmanoma užrašyti, o sukarpius ją į 4 dalis ant tokios mažos kortelės su markeriu nebent 5 raides parašysi. Tai dabar ir mėtosi kažkur jos stalčiuj. Tai gerai, kad pavasarį Horticom radau jų normalių pirkti, tai dabar turiu kokiem metam į priekį iki kito pavasario
QUOTE(lnndrute @ 2017 04 19, 07:45)
Dar liko 1h laiko kortelėms užsisakyti už 1.20 eur šiaip jos bus dydžio kaip ir mano sukarpytos, kadangi jos irgi maždaug 1cm pločio ir 5 cm ilgio, tik kad pirktinės yra suapvalintais kraščiukais. Gal ir gerai. Man tai tokio dydžio labai patiko tik aš jau pasimokiau su tom kortelėm, pirkau iš vienos moters irgi tas dideles 2x10 cm, o kai gaunu ir žiūriu, kad jos blizgios ir ant jų nieko su pieštuku neįmanoma užrašyti, o sukarpius ją į 4 dalis ant tokios mažos kortelės su markeriu nebent 5 raides parašysi. Tai dabar ir mėtosi kažkur jos stalčiuj. Tai gerai, kad pavasarį Horticom radau jų normalių pirkti, tai dabar turiu kokiem metam į priekį iki kito pavasario
Šios etiketės turbūt storesnės. Aš ant mažų sukarpytų etikečių rašau Faber-Castell S dydžio markeriu, jis labai plonas, ir ant slidžių plastmasinių rašau, atsparus vandeniui ir šviesai