Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Bet kokie jie grazus jau kai pasodinti. Super thumbup.gif
Papildyta:
Ir ziuriu evora issprende etikeciu problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2017 04 14, 00:29)
Bet kokie jie grazus jau kai pasodinti. Super thumbup.gif
Papildyta:
Ir ziuriu evora issprende etikeciu problema smile.gif

Nebuvo sunku išspręsti, taip pas mane sanpaulijų pavadinimai su lipnia juostele priklijuoti prie vazonų. Bet sukulentam patogiau yra žymekliai. Dėžutėje glaudžiai sustačius visus vazonėlius, pavadinimui sužinoti nereik vazono iškelti ir ieškoti.
Bet, kai žymeklių neturi, tai gerai ir taip.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu, žinokit ką tik paryčiais sapnuoju, kad vaikštau po Šiaulių turgų ir žvalgausi gal kaktusų yra. Pamatau grupę bobelių pas vieną vyriškį besirašančių į didelę kontorinę knygą kaktusų pavadinimus. Pasirodo iš Wessnerio vyrukas joms organizuoja užsakymą...

Prabudau ir galvoju, kad gal jau reik baigt man tuos užsakymus, nes visai išdurnėt baigiu, net sapnuose vaidenasi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O beje, praeitą šeštadieny turguje prekiavo lauke žiemojančiomis opuncijomis. Buvo trumpašerių rausvai žydinčių ir didesni po 3 op. vazonėliai šviesiai žalių, neilgais spygliais, žydinčių geltonai. Kaina 9 eur.
Atsakyti
Ot, gerai dirba mano paštininkė-vengrus gavau trečiadieny ir pasiėmiau, o ji man šiandien tik siuntinio pranešimą atnešė. Vasario mėn. buvo siuntinukas nuo Migmig, tai pranešimą įteikė tik po 8 dienų. Yra ir visai negauta.

Migmig rebutijos-buvau visiškai išnaikinusi rožinės spalvos, prašiau paieškoti veislei.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Mano pirkiniai iš vengro.
Nuotraukos prastos, nes vėlai po darbo pasiėmiau siuntinį ir skubėjau kuo greičiau susodinti. Augaliukai labai pavargę po kelionės. Delosperma bosseranum kažin, ar atsigaus. Kiti turėtų.
Dviejų pavadinimų augalai įdėti mažesni, nei nurodyta aprašyme internete, bet įdėta po du augalus.
Ir jau pasodinti:
Išvada: iš vengro kitą kartą pirkčiau, nes kaina pas jį gerokai mažesnė, nei pas kitus pardavėjus. Ir nereikia tikėtis, kad augalai kelionę atlaikys be aplamdymų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 14 balandžio 2017 - 17:50
evora, neblogi sapnai biggrin.gif as tai issikraunu organizuodama uzsakymus, tai jau nakti sapnuot nebereikia tongue.gif

Kaip supratau vengro nenurasete, nors kai kuriu augaliukai tikrai pavarge. manau gerose rankose vistiek atsigaus. Po kokio Plapp ar Palkowitchia tai aisku didelis skirtumas, bet ju ir kainos kitos.

O Eden, kaip supratau, nebloga ispudi paliko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 15 balandžio 2017 - 10:32
Is eden pora augaliuku man labai patiko rubuiliukai vienas su trimis dideliais pumpurais pasidalinsiu kai suzydes. O kiti du siaipsau ir mazoki ir saknys isaugosios horizontaliai augalui i sona tai teko vien todel i didesni vazona sodint arba galejau augala horizontaliai virs zemes pasodinti bet juokingai atrode butu biggrin.gif ir kazin ar jam patike butu tai va tik tiek smile.gif
Atsakyti
O kuris cia toks? Neatkreipiau demesio pakuodama.
Atsakyti
Tina* ar iš šio puslapio jau buvo užsakymas ? Negaliu sekti temoje, labai noriu keliu echinopsiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 15 balandžio 2017 - 14:48
QUOTE(rimusia @ 2017 04 15, 15:45)
Tina* ar iš šio puslapio jau buvo užsakymas ? Negaliu sekti temoje, labai noriu keliu echinopsiu. smile.gif

Dar ne.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2017 04 15, 17:12)

TAI GERAI. bigsmile.gif
Atsakyti
Va jo saknytes horizontalios ir jo panasaus pusbrolio deje nenufotografavau pries sodinant:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redutea18: 15 balandžio 2017 - 20:34
Su Šv. Velykom apsnigtas ar saulės apšviestas Lietuvos kaktusininkes!!!

Atsakyti