Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Penktadieny ,,Ermitaže" pirktas Senecio crassissimus-patiko lapų keistas violetavas atspalvis ir neįprastai persukti lapai.

vartotojo įkelta nuotrauka

Dar kažkokiu stapeliantu susigundžiau-

Ir prašau padėti atpažinti pirkinuką/nežiniuką-kažkoks agresyvus čiučiundriukas:

Atsakyti
15.30 darbą pradėjo

http://succulent-tis....com/EN/webshop

Laukiau su didelėmis viltimis ir planais, bet ...norimiausių havortijų neradau. Kainos čia visada buvo diiiidddeeelės... Tikrai dar ne visi varžtai atsisuko, kad mokėčiau 100 eurų už vieną 5,5 cm. dydžio nupiepusį augaliuką.
Keletą normaliokiškesnėm kainom gundyčiausi.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 04 10, 14:41)
Ir prašau padėti atpažinti pirkinuką/nežiniuką-kažkoks agresyvus čiučiundriukas:

Neryšku.. tik dygliai matosi smile.gif Man pirma mintis buvo, kad kažkas iš mammillaria Cochemiea, nežinau mastau.gif
Aš irgi gal tris - keturias havortijas pirkčiau, aišku ne už 100eur. Bet tas 5,5 cm vazoniuko dydis nieko nepasako, gali būti tik keli lapeliai, o gali būti ir didesnė rozetė
Atsakyti
Labutis smile.gif gal žinote, kur Vilniuje rasti "Budos laiptų" kaktusą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2017 04 10, 19:27)
Neryšku.. tik dygliai matosi smile.gif Man pirma mintis buvo, kad kažkas iš mammillaria Cochemiea, nežinau  mastau.gif
Aš irgi gal tris - keturias havortijas pirkčiau, aišku ne už 100eur. Bet tas 5,5 cm vazoniuko dydis nieko nepasako, gali būti tik keli lapeliai, o gali būti ir didesnė rozetė

Mammillaria Cochemiea variantą peržiūrėjau ir aš, bet taip ir neapsisprendžiau.

Iš Tissue prieš beveik du metus siunčiausi, tai augaliukai tikrai buvo mažiausi iš visų kitų siuntimų-2-3 cm., bet tokius ir parašę buvo. Dabar jau didesniais prekiauja.
Šiaip visi sveiki gyvi iki šiol, nei vieno nepraradau. Ai, katė vieną pūkuotą havortiją iš vazonėlio iškrapštė ir žaidė, nukankino.

Tina, kai tau bus patogus laikas užsakinėti iš http://succulent-tis....com/EN/webshop
duok žinią.
Atsakyti
Pirmiausiai naujienos. Netiketai (nes laukiau dar siuntimo nuorodos) gavau vengra. Augalai jo visokie - yra ir graziu, yra ir prastu. Labai sausi, bet pasodinus pagal mane visi turetu atsigaut. Prasciausios crasssulos, viena, kur emem keli zmones, sau pasilikau tik siuksles, kad kitiems butu ka idet. Nera zymekliu. Supakavimas poprastis. Kelis vienodus augalus deda i viena maisiuka, tad man teko perpakuot, kad atidalint visiems. Zodziu pamatysit patys kas ir kaip.

Taip pat siandien pagaliau pastas atidave Eden. Tad suziuresiu ir viska kartu atidalinsiu.

Velykas svesim su kaktusais bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(evora @ 2017 04 11, 00:12)
Tina, kai tau bus patogus laikas užsakinėti  iš http://succulent-tis....com/EN/webshop
duok žinią.

Galim pradet rinkt.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2017 04 11, 11:09)
Pirmiausiai naujienos. Netiketai (nes laukiau dar siuntimo nuorodos) gavau vengra. Augalai jo visokie - yra ir graziu, yra ir prastu. Labai sausi, bet pasodinus pagal mane visi turetu atsigaut. Prasciausios crasssulos, viena, kur emem keli zmones, sau pasilikau tik siuksles, kad kitiems butu ka idet. Nera zymekliu. Supakavimas poprastis. Kelis vienodus augalus deda i viena maisiuka, tad man teko perpakuot, kad atidalint visiems.

Labai lauksim smile.gif
Atsakyti
Merginos ka patartumet prasyt zmogaus, kuris gali pabandyti parvezti man, kad ir labai reta kaktusa is Olandijos, sake sakyk ka nori, parasiau euphorbia lactea variegata White ghost, bet sako, gal dar koki parasyk, nes jei to nebus imsiu kita, ka Jus prasytumet? Gal as ko nezinau, o kai yra galimybe labai noreciau pasinaudoti ja smile.gif
Atsakyti
Norėčiau iš Tissue Haworthia už 100 eur.. nors griūk negyvas, net v-type astrophytum ir retesni tiek nekainuoja, net ir aztekium pigiau išeina lotuliukas.gif

Superduktė - galit bandyt "Gėlės ir gvazdikai" paieškoti pas juos.
Marija1 - jei nemokamai, tai tegu tik veža gražiausius astrophytum, didžiausius aztekium, ir Eulychnia castanea f. varispiralis, visas didžiažiedes mammillaria ir visus pachypodium, kad ir pachypodium brevicaule, saundersii, succulentum, bispinosum ir t.t. bigsmile.gif
Tina* - labai lauksim kaktusiukų! Jei nėra žymeklių, tai gal ant laikraščių/ar ten kur jie supakuoti yra parašytas koks numeriukas? Kažkokiu būdu gi reikia juos atskirti.
Atsakyti
Labai aciu Inndrute 4u.gif einu rinktis, juk reikia kazka parasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Superduktė @ 2017 04 10, 19:54)
Labutis smile.gif gal žinote, kur Vilniuje rasti "Budos laiptų" kaktusą? smile.gif

studiosoiree yra jų 2 parduotuvės Vilniuje

QUOTE(evora @ 2017 04 11, 00:12)
Tina, kai tau bus patogus laikas užsakinėti  iš http://succulent-tis....com/EN/webshop
duok žinią.

bet tai kokios kainos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Marija1 @ 2017 04 11, 15:29)
Merginos ka patartumet prasyt zmogaus, kuris gali pabandyti parvezti man, kad ir labai reta kaktusa is Olandijos, sake sakyk ka nori, parasiau euphorbia lactea variegata White ghost, bet sako, gal dar koki parasyk, nes jei to nebus imsiu kita, ka Jus prasytumet? Gal as ko nezinau, o kai yra galimybe labai noreciau pasinaudoti ja smile.gif

mammillaria luethyi wub.gif visur ieškau
Mammillaria herrerae wub.gif irgi norėčiau jūsų vietoje 4u.gif
nžn ar čia kaktusas bet man žiauriai patraukliai atrodo - Dyckia fosteriana 'Cherry Cola'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm❤nytė: 11 balandžio 2017 - 16:38
QUOTE(lnndrute @ 2017 04 11, 16:06)
]Tina*[/color] - labai lauksim kaktusiukų! Jei nėra žymeklių, tai gal ant laikraščių/ar ten kur jie supakuoti yra parašytas koks numeriukas? Kažkokiu būdu gi reikia juos atskirti.

Taip, be abejo, yra ant pakeliu. Labai gerai pazistu kaktusus, bet dar ne ant tiek, kad be etikeciu absoliuciai visus pazinciau. O butu stresas man toki siuntini gavus karsta.gif biggrin.gif

Apie Eden. Tvarkingas vokiskas pardavejas. Augalai saikingo dydzio, sveiki, tvarkingai supakuoti, tik teko etikeciu ieskot viduje. Isskirtinai grazus gymnocalycium, sulcorebutijos (beveik visos su pumpurais). Ko nepatarciau - pirkti svoguniniu augalu (bulbs). Tragiskai mazi uz zveriska kaina. Tai tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 11 balandžio 2017 - 16:40