Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

QUOTE(evora @ 2017 04 01, 12:11)
Atrodo taip:

Prekiauja MAXIMA, gal dar kur pasitaiko. O gerumas jos, kad ten nėra durpių, paprastutė liesa kaktusinė žemelė.

Ačiū. Dabar žinosiu, ko ieškoti biggrin.gif . Šiandien kaip tik buvau Maximoje, bet neradau.. galvoju jei 'Sodo centro' gamina Vilniaus žaluma, tai gal irgi tas pats, tik kad pavadinimas kitas.. hmm.gif
Atsakyti
Tikrinkit e-mailus del vengro mirksiukas.gif
Atsakyti
Albert Plapp gėrybės:

vartotojo įkelta nuotrauka

Pirmasis mano kolekcijos ariocarpusas, tikiuosi nenumarinti.

Mamkė atkeliavo žydinti.

Praeitais metais numiriojo nuo kaktuso spyglio padarytos žaizdelės, atsiradusios siuntimo metu. Atstatymui atsiųstasis- milžinas, palyginus su rudeniniu mažyliu.

Ir pagrindinis kūtvėla-

Atsakyti
išlendu iš galiorkos: evora, kaip visada, įspūdingi laimikiai. Ir kūtvėla superinis smile.gif

Mano prieš keletą metų kartu su visom iš wessnerio pirkti echinopsiai šiemet lyg ir visi trys žiedus suka smile.gif Bijau net kvėpuoti.
Atsakyti
evora super augaliukai tokie pasipeneja biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū. Dabar žinosiu, ko ieškoti biggrin.gif. Šiandien kaip tik buvau Maximoje, bet neradau.. galvoju jei 'Sodo centro' gamina Vilniaus žaluma, tai gal irgi tas pats, tik kad pavadinimas kitas.. hmm.gif

Taip, čia tos pačios Vilniaus žalumos žemės, tik jau beveik metai kaip pakuotė pakito  :mirksiukas:

Atsakyti
Ar dar bus norinciuju is Wessner? taip ir prasuoliuosim savo populiariuju pardaveju uzsakymus smile.gif o vasara auginsim ir grozesimes wub.gif Bet is tikro gal ir geriau pavasari uzsakinet, nes paskui buna tik likuciai.

Wessner rinkites is e-shopo, o ne is galeriju ar sarasu.

Dar buvo isreikstas noras Palkowitchia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 04 balandžio 2017 - 09:42
QUOTE(dota @ 2017 04 04, 09:37)
<p>Taip, čia tos pačios Vilniaus žalumos žemės, tik jau beveik metai kaip pakuotė pakito  mirksiukas.gif</p>

Paskutiniai žemių maišeliai pirkti kovo mėn. Šiaulių ,,Akropolio' MAXėje buvo tokie kaip įdėjau foto. Kitokių nesu ten mačiusi. Gal čia jie atsargomis prekiauja ar neišpirktus likučius pigiai gavę realizuoja.
Šiandien buvau pažiūrėti gal jau atvežė naujų, bet nėr jokių.
Atsakyti
Pražydo mano vengras biggrin.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Graži mažylė
Atsakyti
Na va, ne toks jau ir beviltiskas tas vengras smile.gif Beje, kalbant apie ji, tai musu siuntini vis dar ruosia, nors apmoketa pirmadieni. Tikiuos kita savaite jau issius.

Na, o Eden jau Vilniaus skirstymo centre. Tiketina, kad pas mane atsiras antradieni. Pardavejas issiunte labai greit po apmokejimo. Jei dar augalai bus grazus - desim pliusa smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2017 04 08, 12:16)
Na va, ne toks jau ir beviltiskas tas vengras smile.gif Beje, kalbant apie ji, tai musu siuntini vis dar ruosia, nors apmoketa pirmadieni. Tikiuos kita savaite jau issius.

Na, o Eden jau Vilniaus skirstymo centre. Tiketina, kad pas mane atsiras antradieni. Pardavejas issiunte labai greit po apmokejimo. Jei dar augalai bus grazus - desim pliusa smile.gif

Aš vengrais tikrai nesiskundžiu man ir su siuntimu greit atsiuntė, bet turbūt tik todėl, kad keli augaliukai smile.gif. O čia Tina spėju didelį užsakymą padarėte tai varkštai nesusitvarko:)

Na tikiuosi, kad bus gražūs dideli tie kaktusiukai iš Eden, nes nemažai atsiėjo:)

Atsakyti