Dėkui Evora, pabandysiu įsigyti, jeigu kur papuls. Reiks čigonui parašyti, gal kur nors sumedžios ? O Jums čigonas cv. Onzuką rado keturbriaunį?
QUOTE(Frekenaura @ 2024 03 02, 12:49)
<p>Dėkui Evora, pabandysiu įsigyti, jeigu kur papuls. Reiks čigonui parašyti, gal kur nors sumedžios ? O Jums čigonas cv. Onzuką rado keturbriaunį?
</p>
</p>
Prirašiau, foto prikėliau, o Supermamkės viską įkėlė ir DINGO
Čigonas nieko man nerado, gal neieškojo, o gal ne iš ten užsakinėja kur jų yra.
Giromagi dabar turi ir kvadratinių onzukų ir jums su spalvotom viršūnėm. Net padaręs nuolaidas astrophytumams daugeliui, tai matau, kad raudonkepurių jau daug išpirko.
Man iš Giromagi irgi reikės astrophytumų, bet raukšliuočių ir didesnės gražios capricorne. Lauksiu kol kas užsimanys užsakymo.
Šiuo metu Maxima yra užsivežusi kaktusų ir sukulentų-jei aktualu-užsukite.
Aš pasiėmiau euphorbiją ir gymną
Gražūs . Jūs Evora kai parašote, tai visada įdomu ir paskaityti, ir pažiūrėti .
Tikrai nesigaus. Rašykite ir dėkite foto kuo daugiau .
Daug ir įvairių turite monstriukų. Pas mane jie kažkaip nelabai noriai auga. Turėjau ir hildewinterą, mamkę, echinopsį, cereusą, didelis labai buvo, užpuolė erkutė, tai kur gi tokiame didžiulyje išnaikinsi erkutę, teko atsisveikinti. Dabar turiu tik vieną mamkę. Neauga ir nereikia .
Tai jau taip, kartais geriau visą didžiulį kaktusą išmesti, nei vargti ,,N'' kartų ir praradus jo parodinį vaizdą vistiek išmesti.
Aš dabar griežtai save įstačiau į rėmus-jokių sukulentų, kurių nemoku išlaikyti ir jokių invalidų, jei sveikiem vietos trūksta. Tikiuosi iki gegužės mėnesio baigsiu pagrindinius persodinimus ir bus matyt kiek čia ,,dūšių'' bus norinčių/nusipelniusių su manim gyventi. Jaučiu, gausiu nustebti, suskaičiavusi kiek sumažėjo.
Ir šių metų Norfos stenukas. Čia ant tos lentynos, kur prie palangės pristūmiau
Aš dabar griežtai save įstačiau į rėmus-jokių sukulentų, kurių nemoku išlaikyti ir jokių invalidų, jei sveikiem vietos trūksta. Tikiuosi iki gegužės mėnesio baigsiu pagrindinius persodinimus ir bus matyt kiek čia ,,dūšių'' bus norinčių/nusipelniusių su manim gyventi. Jaučiu, gausiu nustebti, suskaičiavusi kiek sumažėjo.
Ir šių metų Norfos stenukas. Čia ant tos lentynos, kur prie palangės pristūmiau
Gražuoliukas stenukas . Gražu
Čigonas atskirą lentyną padarė vabzdžiaėdžiams . Evora, o kaip laikosi Jūsų tas gražusis musgaudis?
QUOTE(Frekenaura @ 2024 03 04, 17:55)
<p>Čigonas atskirą lentyną padarė vabzdžiaėdžiams . Evora, o kaip laikosi Jūsų tas gražusis musgaudis? </p>
Išgyveno. Per šventinį Kalėdų laikotarpį pamiršau palaistyti tą pijoką, tai nukeipo. Vasario pradžioje atsigauti pradėjo, pavasario šauksmą pajuto. Kadangi aktyviai augalus mažinu, tai nukeliavo pas kaimynę. Jau pirkdama žinojau, kad tik laikinai jis pas mane.
Pas kaimynus išėjo museliauti .
PAS ČIGONĄ ŠLUOJAM DARŽĄ -40% nuolaidos
Tai jau šluosite Evora?