Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

QUOTE(Frekenaura @ 2024 02 12, 15:12)
<p>Na džiugu, kad jau parkeliavo. Labai gražūs wub.gif wub.gif wub.gif. Gal nepakenkė ilga kelionė  hmm.gif . Aš irgi panašius astrophytumus užsisakiau, tokį kaip viršutinis ir apačioje kairėje, pažiūrėsiu ką gausiu, gal nesumaišė   4u.gif  rolleyes.gif .
</p><p>Evora, ten tos neoporterijos pastatytos prie veidrodžio ar keturias pirkote unsure.gif bigsmile.gif ?
</p>

Neoporterijos 4. Klausė- ar pamaišyti, sakiau-pamaišyti, bet visos labai vienodos. Garbanotų rudukų neįdėjo. Jų spalva nėra balta, o kažkokia balta žemėje išvoliota, purvina. Vieno šonas pažeistas, išsižiojęs, bet jau užgijęs. Dar neaišku ar nebus koks negerumas įsimetęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evora: 12 vasario 2024 - 15:40

Pas Jus Evora pirkinių sezonas šiais metais jau pilnai atidarytas :D. Šaunu, kad tik augtų ir žydėtų  :wub:  :yahoo: .

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2024 02 12, 15:51)
<p>Pas Jus Evora pirkinių sezonas šiais metais jau pilnai atidarytas biggrin.gif. Šaunu, kad tik augtų ir žydėtų  wub.gif  yahoo.gif .
</p>

Ačiū. Tikėkimės visi išgyvens. Praktiškai-jau ir užtektų astrophytumų asterias, SK, V-type, Miracle. Bet labai reikia raukšliuotų-trūkumas. Gal dar koks įdomus variegatinis papultų, gražus kikko, capricorne išraiškingas. Bet čia jau pas Giromagii tektų apsilankyti.
Atsakyti

Bulgarė kažkaip paskutiniu metu nieko gero neįkelia iš astrophytum'ų. Matyt išsipardavė miracle's. Aš dar labai norėčiau astrophytum'o variegatin'io su raudonu atspalviu. Matyt retenybė. Mačiau pas bulgarę, bet labai mažyčiai.

Atsakyti
Giromagi naujų gražių astrophytumų prisikrovė. Yra ir su rausva spalva. Dar gymnų variegatinių ir pigesnių nei pas Čigoną.
Atsakyti

Na va čigonas skaitosi vakar išsiuntė, mano siunta vis dar guli paštomate nepaimta. Gausiu tik rytoj.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2024 02 13, 09:02)
<p>Na va čigonas skaitosi vakar išsiuntė, mano siunta vis dar guli paštomate nepaimta. Gausiu tik rytoj.
</p>

Užjaučiu, matyt Kaunas tikrai atsipūtęs dirba.
Atsakyti

Nuvylė mane čigonas :(. Jums Evora jau buvo rezervavusi mano norimus astrophytumus, tai vietoje to, kad pasakytų, kad tokių jau nėra, įdėjo kitokius :( . Dar kas labai nepatiko, tai prilieta siaubingai, vieno net šonas pažaliavęs :dry2:. Tikiuosi puvinio nebus pasigavę.  Dabar džiovinu ant gyvatuko.

Pasirodau

[url=https://www.part.lt/perziura/99c90f0ef5ad969f027ff5d86d1887d1307.jpg]99c90f0ef5ad969f027ff5d86d1887d1307.jpg[/URL]

[url=https://www.part.lt/perziura/a1b00aaab823a55afc500a3d27271f5e819.jpg]a1b00aaab823a55afc500a3d27271f5e819.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenaura: 14 vasario 2024 - 12:57
Pas Čigoną užsisakiau vasario 7 d., 17.36 val.
Nusiunčiau foto su norimais 3 astrophytumais. Nr. 3 buvau pažymėjusi du-jie buvo labai panašūs-prašiau išrinkti iš jų vieną, kuris patiks Čigonui. Ji atrašė, kad Nr.3 viduriniojo jau nėra-užsakytas.

Frekenaura, dabar pagalvok kada pati darei užsakymą ir kokį užsisakei pagal foto. Aš tikrai nerandu pas tave viduriniojo Nr.3 jei jį užsisakei. Visi kiti buvo laisvi.

vartotojo įkelta nuotrauka

Nelaikyk ant gyvatuko. Buvo atšalę ir staigiai šildomos šaknys iš apačios, dar gaunasi šutimas nuo drėgmės. Aš nežiūrėjau ar jie prilaistyti, bet jei buvo drėgnas gruntas, tai tikrai šaltas laikymas nuo ketvirtadienio iki pirmadienio vidurdienio yra siaubingai blogai.

Visumoje A. V-type ir gražūs raštai. Tik , kad ne tokių norėjai, abidna.
Atsakyti

Supratau, gerai nuimsiu nuo gyvatuko. Aš užsisakinėjau vasario 8 d. apie 11 ,val. parašiau laišką ir klausiau ar turi Jūsų rezervuotą 2 ir 3 vidurinį, tai nei to, nei kito negavau tokio kaip norėjau. Vietoje antro to labai balto gavau mažai baltą, man atrodo panašus į tą pirmoje eilėje vidurinį, o vietoje 3 gavau antroje eilėje iš kairės pirmą pagal Jūsų pridėtą foto.

Atsakyti
Tiesiog, Čigonas neparašė, kad šie jau yra nupirkti. Štai ir laukei, tikėjais. Bet taviškiai tikrai gražūs. Tiek, kad aš tokių jau iš bulgarų gavau, tai rinkausi kažkiek kitokius. Bet jei nebūtų buvę maniškių norimų -būčiau ėmusi taviškius.
Bus dar pas tą Čigoną tų astrophytumų visokių, pasiseks gal labiau. Jau, kad pradėjo vežti, tai ir veš.
Kad tik mūsų piniginė nebankrutuotų, o pirkti visada atsiras ką.
Atsakyti

Tai kaip tik atsakė, kad yra. Susirašinėjome, o paskui gale dar ir paskambinau. Gal galvojo, kad neatskirsiu. Aišku gražūs ir šie, kad tik nebūtų įsimetęs puvinys :hmm: . Pas bulgarę tokie pigiau, kaip tik laukiu siuntos iš jos su miracle, kikko ir kt. Paprašiau pas Tiną, užsakė :wub: :wub: :wub: .

Atsakyti