Nepatiko tik kairiojo trumpos šaknys ir dešiniojo vienas burbuliukas-visai minkštas, minkštas, kad tik nenusibaigtų.
Haworthijų tik dvi-nebuvo kažko įdomaus ir man patinkančio. Šaknys didelės, gražios, puikiai atrodo.
Astrophytumai. Dėl jų ir kilo čia visas nenumaldomas noras daryti užsakymą. Norėtieji V-type, kikko, žvaigždės formos ir atstatytas nuostolis variegatinio. Dideli, gražūs. Nepatiko tik suraukti užpakaliai. Na gal, kad žiema ir nelaistomi. Tik bijau ,,nuauginti''. Ateityje astrophytumai bus pagrindinių norų pirmoje vietoje. Dėl ko bulgarus žadu labai mylėti ir jų siuntinių norėti.
Ačiū Evora kad pasirodėte . Kaip Jūs čia greitai . Kokie gražūs . Aš irgi dar labai norėčiau astrophytum'ų.
</p>
Dabar lyg ir pamažino astrophytumų V-type kainas. Buvo tokio pat dydžio po 20, o dabar po 18 naujai įkeliami. Matyt nelabai pardavimai žiemos metu aktyvūs, reikia pinigų. Šiltuoju laikotarpiu vėl jaučiu bus problema kažką retesnio nučiupti. Pamatai ir reikia staigiai čiupti, nes nebelieka.
Tai muitininkas greitai patikrino ir nufotografavau-neužtruko įkelti.
Aš astrophytumų miracle ir kikko norėčiau. Galvojau pavasarį užsisakyti, maniau, kad bus pasirinkimas. Vakar peržiūrėjau, tai beveik viskas išluota. Reiks jau pasidairyti ir prašyti Tinos, nes kaip ir rašote, kad šiltuoju laikotarpiu bus problema gauti.
Kaip Jums šiandien smagu , labai gražuliai .
<p>Kaip Jums šiandien smagu , labai gražuliai .</p>
Bus sudėtinga tokius astrophytumus nučiupti. Mirakle tik dabar iš trečio karto suspėta užsisakyti, kikko tik apie 3 cm. mažiukų lengviau rasti. Laimės reikalas, gal ir pasiseks. Už tai dabar ir rizikavau su siuntiniu.
Evora iš Čigono jau visus superkabutus išpirkote ?
Ne, tik tris- visus V-type, skirtingus nei bulgarų. Dar neoporterijų pasiėmiau-visai jų nebeturiu. Ryt tikiuosi kurjerio sulaukti.
O pati ar pirkote nors vieną grožį pas Čigoną?
Daugelis kaktusistų laiko vasario mėn. pačiu pavojingiausiu. Jau atrodo kolekcija sėkmingai peržiemojo, saulutė taip pavasariškai džiuginti ima ir...randi nusibaigėlių. Taip ir aš kelis astrophytumus radau įtarimą keliančius. Spustelėjau ir pasirodė supuvimas. Nu, niekaip be nuostolių negaliu peržiemoti.
Aš iš Čigono 2 užsisakiau . Pirmadienį sakė išsiųs. Dabar nelabai turiu kada važiuoti iki parduotuvės.
Gaila dėl praradimų . Aš dar laikau sausai, tai kol kas nieko įtartino nepastebėjau.
Tina, o kokios atžalėlės nėra sveikos, kad įšakdydinti? Gaila, kai augaliukas ima ir užsilenke . Iš rudens matyt būna pradžia puvinio, per žiemą toliau plečiasi, o pavasarį išlenda . Atrodo sausai žiemoja, o viduje jau būna visas procesas. Iš rudens reikia mažiau laistyti, nes vėsesni orai, ilgiau džiūsta žemė.