Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

QUOTE(Frekenaura @ 2024 01 08, 21:58)
<p>Šaunu, kai gausite pasirodykite 4u.gif. Atsirado dar norinčių ar viena siunčiatės? Aš tada pavasarį prašysiu pas Tiną  4u.gif .
</p>

Atrodo, kad bus tik mano. Pavasary norėsiu dar ir aš.
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif gavau nuolaidos kodą.

Priedas  Ekrano_nuotrauka_2024_01_19_125224.jpg   38,61KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

O kaip šaunu  :clap: .  Čia iš Cactus art biz?

Atsakyti
Taip. jei ko nors norite. dabar.
Atsakyti

O pavasarį tas kodas jau nebegalios? Čia dabar tik galioja :hmm: ?

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2024 01 19, 18:45)
<p>O pavasarį tas kodas jau nebegalios? Čia dabar tik galioja hmm.gif ?
</p><p></p>

taip, dabar.
Atsakyti

Dabar kaip ir pavojinga, nes nežinia koks bus oras :blink:. Vieną dieną gali būti +10 kitą -10 laipsnių. Dar siųstų su vazonikais, o dabar plikomis šaknimis.  Geriau palaukti kol atšils  :4u: .

Atsakyti

Evora gal jau sulaukėte užsakymo? Oras dabar atšilo, gerai, pasisekė :rolleyes:.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2024 01 29, 18:08)
<p>Evora gal jau sulaukėte užsakymo? Oras dabar atšilo, gerai, pasisekė rolleyes.gif.
</p>

Tupi siuntinys Šiaulių skirstymo centre visą parą. Ryt gal jau gausiu.
Atsakyti

Pasidalinkite patirtimi Evora ar verta siųstis žiemą :4u:. Sausis pas mane pats darbingiausias mėnuo. Ką tik pabaigiau jau beveik visus darbus, tai kaip pavydžiu Jums Evora :wub: :4u: ir visai jau ir aš norėčiau ko nors  :hmm:  :4u: . Įdomu kaip orai vasarį bus.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2024 01 31, 11:19)
<p>Pasidalinkite patirtimi Evora ar verta siųstis žiemą 4u.gif. Sausis pas mane pats darbingiausias mėnuo. Ką tik pabaigiau jau beveik visus darbus, tai kaip pavydžiu Jums Evora wub.gif 4u.gif ir visai jau ir aš norėčiau ko nors  hmm.gif  4u.gif . Įdomu kaip orai vasarį bus.
</p>

Parvyko net ne šalti. Euphorbijas iš Čigono siunčiausi, tai buvo šaltos, šaltos. Visai nesigailiu, kad siunčiausi. Aišku, nieko nebūtų įvykę, jei ne Tina dėl manęs nebūtų pasistengusi. Už ką dėkinga jai baisiausiai. wub.gif wub.gif wub.gif
Vasario mėn. dar nenorėčiau iš bulgarų siųstis, nes nerandu kažko labai norimo. Bet gal ką ir įmes įdomaus. Gal labiau kovo mėnesiui užsimanyčiau.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

:D :lol: Namuose muitinės patikra  :lol: . Gražiai supakuota, o ir su oru pasisekė. Nemažai užsisakėte, jeigu galėsite pasirodykite  :4u:

Atsakyti