Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Gražių artėjančių švenčių, kad kiti metai būtų dar geresni nei šie :santa: :dovana: :santa2:  :egle:  :santa: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenaura: 22 gruodžio 2023 - 14:47
QUOTE(Frekenaura @ 2023 12 22, 14:37)
<p>Gražių artėjančių švenčių, kad kiti metai būtų dar geresni nei šie 000054.gif 000552.gif santa2.gif  000059.gif  000054.gif .</p>
<p> </p>
<p> </p>

Kad spygliai gyvenime ir būtų tik ant kaktusų, daugiau niekur, kad jų nebūtų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Tegul svajos pavirsta tikrove
Tegul šventėm prakvimpa namai,
Kad ramybe visiems ir gerove
Alsuotų visi vakarai.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Parvyko Čigono augaliukai. Gaila, dvi šakelės kelionėje nulūžo.

Dar draugų N. Metų dovanėlės. Ir norėk, žmogau, mažinti augalų pirkimus. biggrin.gif

Atsakyti

Šaunu :wub:. Nauji metai prasideda su naujais augaliukais  :wub:  :wub:  :wub: .

Atsakyti
Ar kas nors jungtųsį prie Evoros bulgarų užsakymo? ax.gif Užsakyt galiu, bet jei pašals tai bus tik mūsų kaltė, bulgarės su kompensacijm nekankinsiu.
Atsakyti

Aš dar palauksiu pavasario :4u:.

Atsakyti

Evora, kažką labai gero užmatėte pas bulgarę? Gal palauksite iki kovo pradžios, tai prisijungčiau ir aš :ax:. Turiu norų, bet bijau, kad pašals :4u:.

Šiandien labai šalta, kiek laipsnių pas Jus Evora balkone?

Akims paganyti per LRT laida "Čia mano sodas", kurioje pasirodys ir Čigono daržas

https://www.lrt.lt/....tu-prieziura...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenaura: 07 sausio 2024 - 11:28
QUOTE(Frekenaura @ 2024 01 07, 11:26)
<p>Evora, kažką labai gero užmatėte pas bulgarę? Gal palauksite iki kovo pradžios, tai prisijungčiau ir aš ax.gif. Turiu norų, bet bijau, kad pašals 4u.gif.</p>
<p>Šiandien labai šalta, kiek laipsnių pas Jus Evora balkone?</p>
<p>Akims paganyti per LRT laida "Čia mano sodas", kurioje pasirodys ir Čigono daržas</p>
<p><span><span><a data-ipb='nomediaparse' href='https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.lrt.lt%2Fmediateka%2Firasas%2F2000313132%2Fmitus-apie-sukulentu-prieziura-ziema-issklaidziusi-vilma-bagdonaite-tikniene-kuo-keistesnis-tuo-geriau&h=AT2AhPlIkgqdQ3McLZPzP8wSjH5d6ZzAmzgtzedH8dPi1VuqcAvCHLi2DyWB7XYT1PXsOiGbkuKAw85yWCcSoyIKgIC4M9Vpwr5fV2DyaVhu0zH34mCJCO3fK-VWyiIFq-6y6HhOpWgiLSL9XwUG&__tn__=-UK-y-R&c%5B0%5D=AT2ud_htHxLbbfv4YvaW4ggr4XAryfNOvkVsGbo3VfvojYH5PcINy_rA0LXMR0LD90k4hgoSdACoXgGp6rhsJ47XqPKXLe6U2AFz0eR2BmmC42naWGOamYXZCrnihFalevTbSfRJyvdBjr0BPk680ulZJ-dxzm6MUUx6_9Levza2vNaiF5AnKsqRuA9ha1-M7Lt8ls-wXXO5TUxq97FKxqfHLg-noMhl8hEedpQoeGpSX3ZdO7A92PHoiFHEE-YmggFgFj3Qjf7Ajbe-jT1a'>https://www.lrt.lt/.../mitus-apie-sukulentu-prieziura...</a></span></span></p>

Čigono daržo reportažą mačiau.
Balkone+15 temp.
Sąrašą su norais jau išsiunčiau Tinai. Nuo jos priklauso ar darys užsakymą. Bulgarijoje +8 šilumos, pas mus žada normalizuotis į +-0 Man svarbu užsakyti dabar, apmokėti, o išsiųstų kai pas mus irgi atšiltų. Noriu V tipo astrophytumų ir gymnų michanovičiukų retesnių formų. Jei nepavyks dabar užsisakyti, aišku, teks laukti pavasario.
Atsakyti

Oho, ganėtinai šiltas pas Jus balkonas. Pas mane senas namas, tai šiomis dienomis kambariuose apie 16 -17 laipsnių, o ant kaktusų palangės tik 12 laipsnių :unsure:.

Įdomu kai Jums siųs augaliukus ar galima bus papildyti siuntą ar jau nebe :hmm:? Tina, jeigu oras bus šiltesnis siunčiant ir bulgarė leis papildyti siuntą, tai aš norėčiau  :4u: . Dėkui.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2024 01 08, 14:32)
<p>Oho, ganėtinai šiltas pas Jus balkonas. Pas mane senas namas, tai šiomis dienomis kambariuose apie 16 -17 laipsnių, o ant kaktusų palangės tik 12 laipsnių unsure.gif.
</p><p>Įdomu kai Jums siųs augaliukus ar galima bus papildyti siuntą ar jau nebe hmm.gif? Tina, jeigu oras bus šiltesnis siunčiant ir bulgarė leis papildyti siuntą, tai aš norėčiau  4u.gif . Dėkui.
</p>

Mano balkonas apšiltintas, dar durys į kambary atidarytos. Kambariuose 19-20 temp. Pamatavau kiek temperatūros balkone netoli grindų-tik +9, tad žemai augalų nelaikau.
Užsakymas jau padarytas, laukiu apmokėjimo paskaičiavimo. Nebuvo tik vieno augalo.

Rodau kaip apšiltinę šiuo metu bulgarai siunčia augalus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evora: 08 sausio 2024 - 21:38

Šaunu, kai gausite pasirodykite :4u:. Atsirado dar norinčių ar viena siunčiatės? Aš tada pavasarį prašysiu pas Tiną  :4u: .

Atsakyti