Saldainiukai
Gražu . Nereikia ir žiedų kaip spalvota ir gražu .
Čigonas irgi šiuos gymnus saldainiukais vadina , nuo jūsų Evora nukopijavo . Mini astrophytum'ų užvežė.
QUOTE(Frekenaura @ 2023 12 12, 14:09)
<p>Čigonas irgi šiuos gymnus saldainiukais vadina , nuo jūsų Evora nukopijavo . Mini astrophytum'ų užvežė.
</p><p></p>
</p><p></p>
Mačiau. Astrophytumų norėčiau, bet dar valdau savo besotiškumą. Nebenoriu vėl blusų užveisti.
Nu jo, labai mažiukai. Jeigu vazonėlis 5,5 cm, o vazonėlyje po kelis, tai augaliukas kokių 1 - 2 cm.
QUOTE(Frekenaura @ 2023 12 12, 18:36)
<p>Nu jo, labai mažiukai. Jeigu vazonėlis 5,5 cm, o vazonėlyje po kelis, tai augaliukas kokių 1 - 2 cm.
</p>
</p>
Didesni. Yra neblogo dydžio ir net raukšliuočių, bet vistiek blusos lyginant su dičkiais.
Čigono kaktusai su 40 proc. nuolaida . Kiti augaliukai su mažesnėmis nuolaidomis. Na va, prasukau reklamą .
Man tai Uhlig parašė, kad atsirado vienas norimas augalas. Bet jaučiu tokiu metu nieks užsakymo nenorėtų...
Paprašykite, kad rezervuotų iki pavasario.
QUOTE(Tina* @ 2023 12 18, 13:40)
Man tai Uhlig parašė, kad atsirado vienas norimas augalas. Bet jaučiu tokiu metu nieks užsakymo nenorėtų...
Siūlyčiau susitarti apmokėti kiek tas augalas kainuoja ir palaikyti jį iki pavasarinio šilto siuntimo.
Papildyta:
QUOTE(Frekenaura @ 2023 12 18, 13:23)
<p>Čigono kaktusai su 40 proc. nuolaida . Kiti augaliukai su mažesnėmis nuolaidomis. Na va, prasukau reklamą .
</p>
</p>
Ačiū, pasiskaičiau ir užsisakiau kelis. Labai brangiem pritaikius 40 proc. nuolaidą gaunasi labai vykęs apsipirkimas.
Ką įdomaus užsisakėte Evora? Aš suslaikiau nuo užsakymo.
QUOTE(Frekenaura @ 2023 12 19, 13:15)
Dvi euphorbijas lactea-drakono kaulus ir baltąjį vaiduoklį.