Pagaliau sulaukiau bent keliu zodziu is vengro padekojo uz kantrybe ir paprase dar palaukti, zadejo atsiusti saskaita po keliu dienu Kagi - laukiam.
Noriko kraiko beieškodama praėjau kelias Kika ir neradau. Paskui išmetė nuorodą, kad akcija internetu, užsisakiau ir vistiek nepavyko -po savaitės grąžino pinigus nes sandėly nebeturėjo užburtas ratas man su tuo ceolitu ;D
QUOTE(Tina* @ 2017 03 27, 10:55)
Pagaliau sulaukiau bent keliu zodziu is vengro padekojo uz kantrybe ir paprase dar palaukti, zadejo atsiusti saskaita po keliu dienu Kagi - laukiam.
O, visgi gyvas, atsišaukė. Džiugu.
QUOTE(Prickly @ 2017 03 25, 11:10)
Pasisekė Koks tas gymnas?
Žadėta naujo gymno foto, tik didesnio ryškumo mano invalidas fotikas neišspaudė. Po ilgų spėliojimų apsistojau prie pavadinimo G. DAMSII v. TORULOSUM. Dar radau jį vadinamą ir G. ANISITSII
Vis maniau, kad gymnų turiu labai mažai. Savaitgaly smarkiai rūšiavau /grupavau giminaičius, tai gavosi visai nemažas pulkelis.
O čia mano pasigailėtoji Jatropa. Nežinau kaip ji pas mane augs, bet jau sugebėjau persodinus numesti vazoną ir ištaškyti į visas puses. Nesugebėjau su dulkių siurblio ilgu kotu išlaviruoti štai tokiuose kaktusų labirintuose.
QUOTE(Tina* @ 2017 03 27, 09:55)
Pagaliau sulaukiau bent keliu zodziu is vengro
Vengrą irgi pavasaris užgriuvo
QUOTE(evora @ 2017 03 27, 20:10)
Žadėta naujo gymno foto, tik didesnio ryškumo mano invalidas fotikas neišspaudė. Po ilgų spėliojimų apsistojau prie pavadinimo G. DAMSII v. TORULOSUM. Dar radau jį vadinamą ir G. ANISITSII
O čia mano pasigailėtoji Jatropa. Nežinau kaip ji pas mane augs, bet jau sugebėjau persodinus numesti vazoną ir ištaškyti į visas puses. Nesugebėjau su dulkių siurblio ilgu kotu išlaviruoti štai tokiuose kaktusų labirintuose.
Gymnas puikus nelabai man jis panašus į damsii,- jo žiedpumpuriai šonuose, aš tik vieną tokį žinau ( kiti gal daugiau) - G.schickendantzii, bet tavojo dygliai lyg kitokie. Vėliau, kai pražys, tiksliau bus galima paspėlioti.
Kaktusai turi atskirą kambarį čia ir be dulkių siurblio reik atsargiai vaikščioti
evora, o bent vasaros metu jie issikrausto i balkona? cia tai bent
Sveikos, turiu parduoti šiloką SEDUM REFLEXUM, 5 eurai, Kaune. Nuotraukos nepavyksta įkelti, tuomet galiu atsiųsti el.paštu. Ką sudomino parašykite asta.jaujininkaite@gmail.com
QUOTE(lnndrute @ 2017 03 28, 09:30)
Va čia tai ūkis! Dabar visiems rodysiu tą nuotrauką, kai kas nors sakys, kad išprotėjau su tais kaktusais, ar "Kam reikia tau dar vieno?"
O gal dar galit parašyti šio G. pavadinimą? Labai tingiu ieškoti kaip tik tokį nusičiupau Ermitaže.
O gal dar galit parašyti šio G. pavadinimą? Labai tingiu ieškoti kaip tik tokį nusičiupau Ermitaže.
Jo pavadinimas pas mane G. Ambatoense. Šis su šviesiais balsvais spygliais. Yra labai panašus su tamsiais spygliais, bet jau kitu pavadinimu. Dedu foto pasitikslinti ar jūsiškis panašus į jį.
Papildyta:
QUOTE(Prickly @ 2017 03 28, 10:34)
Vengrą irgi pavasaris užgriuvo
Gymnas puikus nelabai man jis panašus į damsii,- jo žiedpumpuriai šonuose, aš tik vieną tokį žinau ( kiti gal daugiau) - G.schickendantzii, bet tavojo dygliai lyg kitokie. Vėliau, kai pražys, tiksliau bus galima paspėlioti.
Kaktusai turi atskirą kambarį čia ir be dulkių siurblio reik atsargiai vaikščioti
Čia italų tas pats gymnas tik vienur uždėtas pavadinimas G. DAMSII v. TORULOSUM. , o antrasis. G. ANISITSII. Matyt turi ne vieną pavadinimą kaip ir daugelis kaktusų. Trečias maniškis.
Kaktusai neturi atskiro kambario. Jie gyvena kartu su manimi, o aš su jais. Dar yra ir kitame kambaryje ir virtuvėje, ir laiptinėje, ir darbovietėje trijose patalpose. Namuose kaktusus dar prižiūri dvi katės neišversdamos jų ir dar telpa du akvariumai. Ūkis teikiantis malonumą...
...ir nepagydoma kaktusomanija. Gerai, kad nemirštama taip, kaip nuo narkomanijos.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2017 03 28, 12:06)
evora, o bent vasaros metu jie issikrausto i balkona? cia tai bent
O, taip, kraustomės į balkoną. Lieka kambariuose tik ant palangių tupintys. Į atsilaisvinusias lentynas sudedu sanpaulijas, joms ten patinka žydėti.
Šios vasaros planuose įrengti balkoną taip, kad nereiktų kraustytis iš jo žiemoti į kambarį. Tik kažin ar pavyks, nes ką sutaupau, tą už naujus augalų siuntinukus išleidžiu.
Na, gal kaip nors.
Gavau A.Plapp Va kur zmones operatyviai dirba Eisiu rusiuot.
Kadangi teko ispakuot keleta augalu (ju zymekliai buvo viduje), tai tuo paciu noriu juos ir pagirti.
Agave lophantha tricolor "Goshiki Bandai". Itraukiau i savo noru sarasa
DSCF6789m.jpg 719,49KB 1 Parsiųsta kartų
Adromischus marianae herrei (Red Licorice) - nuostabus! Pasigailejau, kad neuzsisakiau. Abejojau abejojau, nes rase jog bus besaknis. Zodziu taip savo valia ugdau besikankindama
DSCF6790m.jpg 881,53KB 1 Parsiųsta kartų
Adromischus marianae herrei (Red Licorice) - nuostabus! Pasigailejau, kad neuzsisakiau. Abejojau abejojau, nes rase jog bus besaknis. Zodziu taip savo valia ugdau besikankindama
Kitu augaliuku neteko matyt, tad bus idomu pamatyt fotoreportazus. Bet siaip sis tiekejas nepriekaistingai tvarkingas, atidus ir siaip turintis vokiskos tvarkos gena. Nemanau, kad kas busit nusivyle.
Papildyta:
Bet kaip SM kvailioja, is trecio karto tik zinute su nuotraukom pavyko idet. Teksta ismeto kaip nori per posta. Netvarka
Agave lophantha tricolor "Goshiki Bandai". Itraukiau i savo noru sarasa
DSCF6789m.jpg 719,49KB 1 Parsiųsta kartų
DSCF6790m.jpg 881,53KB 1 Parsiųsta kartų
Kitu augaliuku neteko matyt, tad bus idomu pamatyt fotoreportazus. Bet siaip sis tiekejas nepriekaistingai tvarkingas, atidus ir siaip turintis vokiskos tvarkos gena. Nemanau, kad kas busit nusivyle.
Papildyta:
Bet kaip SM kvailioja, is trecio karto tik zinute su nuotraukom pavyko idet. Teksta ismeto kaip nori per posta. Netvarka