Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Šiandien buvau apsipirkti maximoje, tai nieko gero nemačiau iš kaktusų. Kažko naujo pas mus neatvežė. Vieni nutįsę, kiti jau amaruoti, dar kiti papuvę ar nulaupyti :blink:. Gerai, nebuvo ko gundytis  :D . Įdomu pas čigoną irgi bus juodasis penktadienis :hmm: ?

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 11 22, 12:58)
<p>Šiandien buvau apsipirkti maximoje, tai nieko gero nemačiau iš kaktusų. Kažko naujo pas mus neatvežė. Vieni nutįsę, kiti jau amaruoti, dar kiti papuvę ar nulaupyti blink.gif. Gerai, nebuvo ko gundytis  biggrin.gif . Įdomu pas čigoną irgi bus juodasis penktadienis hmm.gif ?
</p>

Didesnėse Maximose didesnis pasirinkimas buvo. Ir tuos rinkinius vis papildinėjo. Vienus išperka, tada padeda kitą. Taip žaidė visą praeitą savaitę. Tai faktiškai nuėjus apsipirkti kiekvieną dieną randi kažką naujo. Aš dvi gražias mamkes pasiėmiau į kitų dviejų nelabai norimų vietą. Dar radau euphorbiją monstriuką mažulytę-įtupdžiau tarp kitų mažų vazonėlių.

Bet kaip mane nervina tie nugnaibytojai nuo gėlių. Įsitaisė ir pas mane Akropolio Maximoje kažkoks gudrutis. Pamatyčiau-tikrai neiškęsčiau neapšaukusi. Sugadina augalą ir palieka nusibaigti, nes jo niekam po to nereikia. Na, gal pasigaili kas per išpardavimą.

Visą savaitę buvau labai susisielojusi, kad baigiasi mano pirkimai, nes nebėr kur dėti naujokų. hmm.gif Šiandien ėmiau ir atitempiau iš miegamojo trijų aukštų pastatomą lentyną prie virtuvės palangės. Viršutinį aukštą apkroviau haworthijomis, antras ir trečias liko katinams duotis, nugarytę prie radiatoriaus šildyti. victory.gif Grožio ne prūdai, bet atsirado vietos augalams. Galima pakentėti, karūna nenukris.
Bus galima dar svajoti apie astrophytumus ir haworthijas.
yahoo.gif
Atsakyti

Na va kaip randate išeitį norams patenkinti :bigsmile:, tik katinams ar ne per daug vietos palikote  :hmm:  :D .

Mačiau pas bulgarus įkėlė tiek gražių su nuolaida astrophytum asterias super kabuto.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 11 22, 14:22)
<p>Na va kaip randate išeitį norams patenkinti bigsmile.gif, tik katinams ar ne per daug vietos palikote  hmm.gif  biggrin.gif .
</p><p>Mačiau pas bulgarus įkėlė tiek gražių su nuolaida astrophytum asterias super kabuto.
</p>

Mačiau bulgarų supercabuto, bet...jau išpirko. Kai tik nuolaidos, tai staigiai dingsta. Čia su mūsų bendrai organizuotais pirkimais nėr šansų kažką pagriebti. Nenoriu dabar jokių užsakymų. Palauksiu palankių, šiltų orų. Draugė praeitą savaitę siuntėsi iš Art biz. Parkeliavo mažuliukai ir su labai sudžiūvusiom šaknelėm. Matyt jau nelaistyti ilgai buvo prieš išrovimą.
Perkant pas Čigoną gauni su vazonu, gali laikyti iki pavasario nepersodinus, mažesnė rizika prarasti augalą. Tai jei ką sumedžios man iš astrophytumų-pasiimsiu.
Atsakyti
kurį imtumėt?
https://gelesmanufak...ntinis-augalas/
https://gelesmanufak...dis-sukulentas/
Atsakyti

Čigonas padarė viskam 30 proc. nuolaidas .

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 23, 14:01)

Pirkčiau abu, jei noriu ir piniginė leidžia. Jei galima tik vieną-euphorbiją. Ši atsparesnė, lengviau auginama, net neturint patirties nenumarinsit. Aemoniumą reiks pastoviai formuoti, mėgsta iš nieko nunykti, lapus mėto-daug šiukšlių.
Papildyta:
QUOTE(Frekenaura @ 2023 11 23, 14:35)
<p>Čigonas padarė viskam 30 proc. nuolaidas .
</p>

Apsidžiaugiau, sakau pasiimsiu Euphorbia Lactea White Ghost. Deja, jau nėra.
Atsakyti

Evora, kaip Jūsų fotikas? Rašykite laišką Kalėdų seneliui, kad atneštų naują :santa:. Dabar akcijos visur, nes labai laukiu Jūsų augaliukų fotosesijos  :photo2:  :blush-anim-cl: .

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 11 24, 13:36)
<p>Evora, kaip Jūsų fotikas? Rašykite laišką Kalėdų seneliui, kad atneštų naują 000054.gif. Dabar akcijos visur, nes labai laukiu Jūsų augaliukų fotosesijos  photo.gif  blush-anim-cl.gif .
</p>

Šiandien taisykloje atsakymas:YRA KAS VEIKTI SU TUO FOTIKU.
Tad laukiu dar savaitę.
Kalėdų Senis tikrai neatneš, nes išėjau iš vaikiško amžiaus. Net ir esant akcijoms nėr iš ko naują profesionalų aparatą įpirkti.
Atsakyti

Evora, pažiūrėkite pas bulgarus kiek visokiausių astrophytum kikkų įkėlė. Įkėlė ir ariocarpus godzilla. Ganėtinai didelė, rašo, kad 8/3,5 cm. :wub: :wub: :wub:

Atsakyti

Wessneris papildė Echinopsiu, aš dar spėjau nugriebti kelis gražiausius. Sąrašas tirpsta ant akių.Dabar turiu galvos skausmą kaip atkeliaus per šalčius, ar ne sušals Evora tau paėmiau Pik Aš, bus dovana ant Kalėdų. 

Atsakyti

Art biz cactus irgi gražių echinops'ių įkėlė :wub: :wub: :wub:. Bulgarai pastoviai visko įkelia. Dabar didesnis ir gražesnių augalų pasirinkimas negu vasarą  :hmm: .

Atsakyti