Bet tai čigonas taip niekad nesielgdavo . Visada tvarkingai, greitai, gražiai supakuota siunta atvykdavo. Manau, kad ateinančią savaitę turėsime dvigubą džiaugsmą .
</p>
Gal... Aš jau planavau reikalų tvarkyti važiuoti į Kauną, bet jei tie kaktusai kaimukyje, tai jokio pasiėmimo planuoti neįmanoma.
Nea, neplanuokite, nes aš vietinė, galiu irgi nuvažiuoti, bet .... sakė čia neturi.
</p>
Tai ir neplanuoju, nes Kikko Kaune nėra.
Gavau pranešimą, kad čigonas jau išsiuntė mano A.Kikką . Tai ir jūs Evora jau gausite.
LIUX
Rytoj gal atkeliaus. Šiandien teko į ligoninę pasiremontuoti su greitąja išvykti, tai labai pergyvenau, kad gal nebuvau namuose ir pražiopsojau kurjerį.
Evora, ar viskas gerai? Kaip dabar jaučiatės ?
Dabar jau gerai. Ačiū, kad rūpinatės.
O Čigonas užsivežė A. Onzukų ir dar V tipo yra. Kaina vėl po 28.00 eurus. Aš kaip tik radau savo tokį astriką supuvusį. Mane asmeniškai jau dirgina toks kiekvieną savaitę vis atsirandančių retenybių atsiradimas. Iš karto visus užsisakytum ir būtų ramu. Ypač, kai reikia tiek ilgai laukti.
Džiugu girdėti, kad jau viskas gerai su sveikata.
Taip, aš irgi ką tik užmačiau onzukus ir kikkai vėl atsirado prekyboje. Ar tik nebus kaip sakiau, kad užsakė papildomai, dabar gavo naują siuntą. Mane irgi taip nervina, kai vis papildo naujais augalais, nors jų kaltinti nereikėtų, nes ką randa užsakymuose, tą ir parsisiunčia, tačiau tie kurie augina, atrodo sudėtų viską ką turi ir būtų galima rinktis, taip kaip Kreich'as daro, o dabar vis pasižiūriu bulgarus, tai kiekvieną dieną kažką naujo įdeda.
</p><p>Taip, aš irgi ką tik užmačiau onzukus ir kikkai vėl atsirado prekyboje. Ar tik nebus kaip sakiau, kad užsakė papildomai, dabar gavo naują siuntą. Mane irgi taip nervina, kai vis papildo naujais augalais, nors jų kaltinti nereikėtų, nes ką randa užsakymuose, tą ir parsisiunčia, tačiau tie kurie augina, atrodo sudėtų viską ką turi ir būtų galima rinktis, taip kaip Kreich'as daro, o dabar vis pasižiūriu bulgarus, tai kiekvieną dieną kažką naujo įdeda.
</p>
Man Čigonas augalus jau išsiuntė, ryt turėčiau gauti. Dar užsimaniau onzukos, atsiųs papildomai. Bandau kompensuoti netektį, užpildyti atsilaisvinusią nusibaigėlės vietą.
Eisiu gale savaitės pasižiūrėti pas meistriuką, gal jau fotiką bus suremontavę. Tada nufotografuosiu ir pasirodysiu.
Šaunu, aš irgi gavau pranešimą, kad jau paštomate, vakare pasiimsiu. Galėsiu pasirodyti.