Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Evora, užmeskite akį vėl į čigono daržą :D :bigsmile: :D.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 10 23, 17:16)
<p>Evora, užmeskite akį vėl į čigono daržą biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif.
</p>

Grožiai wub.gif Ačiū už nuorodą 4u.gif
Tik aš jau greit bankrutuosiu per šio mėnesio užsakymus. Susilaikysiu. Nes nežinai kokį atsiųs, o aš visokių variantų turiu. Vietoje apsilankius būtų galima išsirinkti. Dabar -katinas maiše.
Atsakyti

Evora, ar jau gavote kikką? Ar daug turi dantelių, kaip mano?

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 10 25, 10:58)
<p>Evora, ar jau gavote kikką? Ar daug turi dantelių, kaip mano?
</p>

Žadėjo išsiųsti kurjeriu pirmadieny, vėliausiai- antradieny. Sėdžiu namuose, laukiu. Šiandien trečiadienis ir jokio kurjerio su augalais. Ryt dar palauksiu-nebus, pradėsiu triukšmauti.
Atsakyti
Bulgarus išsiuntė ax.gif
Atsakyti

Kaip šaunu  :yahoo: . Tai kitą savaitę jau gausime. Turbūt šiek tiek užtruks šį kartą, nes išpuola 2 išeiginės.

Atsakyti
Bulgarai man rašė jog gausim per 1-3 savaites.
Atsakyti

Sveikos panos. Radau internetinę parduotuvę. Jos būstinė Vilniuje. Vakar vakare užsisakiau vulkaninės lavos, miltelių pavidalu molio, šiandien ryte jau gavau pranešimą, kad prekės išsiųstos. Yra daug visokių žemių, plaušų, vazonų, žodžiu visko. Pristatymas nemokamai. Jeigu kam įdomu, nuoroda

https://zuza.lt/cata...-dirvozemiai/1/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenaura: 03 lapkričio 2023 - 09:08
Bulgarus turėčiau gaut savaitės pradžioj.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2023 11 04, 13:03)
Bulgarus turėčiau gaut savaitės pradžioj.

Kaip džiugu girdėt yahoo.gif
Iš bulgarų kaktusus gausiu greičiau nei iš Čigono. Iki šiandienos dar neatsiuntė mano A. Kikko.
Atsakyti

Kaip džiugu girdėt yahoo.gif
Iš bulgarų kaktusus gausiu greičiau nei iš Čigono. Iki šiandienos dar neatsiuntė mano A. Kikko.

Pirmajį užsakytą A. kikką gavau ant rytojaus, kai pamačiau koks gražus susigundžiau įsigyti dar vieną, tai taip pat dar negavau :hmm: . Sakė, kad daug prilijo, neįvažiuoja ir neišvažiuoja iš savo kaimelio  :unsure:, bet jau ateinantį pirmadienį sakė tikrai tikrai  :rolleyes: .  Įtariu ar nebus, kad greit išpardavė ir užsakė dar, nes siuntas sakė daugiausiai gauna antradienį, trečiadienį  :hmm: . Na laukiame.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 11 05, 12:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="evora" data-cid="73113077" data-time="1699128409"><div><p>Kaip džiugu girdėt vartotojo įkelta nuotrauka
Iš bulgarų kaktusus gausiu greičiau nei iš Čigono. Iki šiandienos dar neatsiuntė mano A. Kikko.</p></div></blockquote><p>Pirmajį užsakytą A. kikką gavau ant rytojaus, kai pamačiau koks gražus susigundžiau įsigyti dar vieną, tai taip pat dar negavau hmm.gif . Sakė, kad daug prilijo, neįvažiuoja ir neišvažiuoja iš savo kaimelio  unsure.gif, bet jau ateinantį pirmadienį sakė tikrai tikrai  rolleyes.gif .  Įtariu ar nebus, kad greit išpardavė ir užsakė dar, nes siuntas sakė daugiausiai gauna antradienį, trečiadienį  hmm.gif . Na laukiame.
</p>

Man tą patį kalbėjo, kai pradėjau paiešką po suderintos išsiuntimo datos praėjus savaitei. Prižadėjo spalio 30 d. išsiųsti kaip nors iki kaimuko nukeliavę. Deja. Tad sėdėsiu vėl namuose niekur neišeidama, lauksiu kurjerio ir kitą savaitę. Nežinau kaip tie kaimo keliai galėtų nusausėti, kai visą šį laikotarpį dar taip lijo. Tad, jaučiu pristatymas tęsis ir tęsis...
Taip išeina, kad iš Bulgarijos atkeliaus augalai anksčiau, nei iš LT.
Atsakyti