Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Ačiū Prickly :aciuks:.

Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2023 10 20, 17:46)
vadinasi pakuoja puikiai, kaip ir Kreichas smile.gif sveikinimai su nauju egzempliorium biggrin.gif

Pakuoja geriau nei Kreichas ar kažkas iš mūsų kitų augintojų. O gymnai variegatiniai atkeliauja su visais sveikučiais pumpuriukais ir išsiskleidžia. Galutinis pakavimas standriu popieriumi, tad sustačius į dėžę augalus gaunasi tarpinė stangri apsauga. Jau ko, ko, bet pinigų pakavimo popieriui tikrai negaili.
Papildyta:
Frekenaura-Kikko fantastiškas wub.gif
Atsakyti

Ačiū Evora :aciuks:. Gal jau Jūsų fotiką pataisė? Jeigu galėsite, gal parodysite likusius Bulgarus  :4u: .

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 10 20, 21:40)
<p>Ačiū Evora aciuks.gif. Gal jau Jūsų fotiką pataisė? Jeigu galėsite, gal parodysite likusius Bulgarus  4u.gif .
</p>

Pagrindinį fotiko bloką užsakė, parsiųs tik po lapkričio 10-12 d. Dar gali užtrukti darbas jį įstačius. Čia viskas su maximaliu laiko skaičiavimu, bet gali veiksmas vykti ir greičiau. Labai man to fotiko trūksta, buvau įpratus viską fotografuoti. Net kiekvienas gražus saulėlydis per virtuvės langą būdavo įamžinamas. Kartais ir kokiam konkurse dar pažaisdavau.
Parodysiu bulgariukus ir čigoniukus, kai jau turėsiu su kuo fotografuoti. Dabar dar beždžionių uodegos kelis pumpurus sukrovę, gymnai variegatiniai su pumpurais, vienas jau nužydėjo, crassula tekta žydi, euphorbijos kelios, bet... nufotkinti negaliu ir nervas ima. Mokausi kantrybės.

Bet tikrai yra kas iš bulgarų parsisiuntė augalus ir dar nepasirodė. Būtų malonu pamatyti. Juk ne 4 žmonės dalyvavo. Ar čia kažkoks prietaras yra, kad negalima rodytis, girtis? Nes kiti pamatę užpavydės ir augalai nusibaigs? Ar kažkoks įprotis viską nuo visų slėpti, nesiviešinti? Juk, jei ne 5 pastoviai čia rečiau /dažniau pasivaidenantys žmonės, tai ir temelei būtų amen. Gal palaikome savo ,,lizdą", kuriame pradėjome džiaugtis augalais dar iki sulendant į visokius FB ir ten esančius sukulentininkų forumus.
Atsakyti

Aš dar nepasigiriau, pretarais tikiu, bet rodytis nebijau, nes nemanau, kad mano pavyzdiniai augalai ir turiu stipru energetinį lauką (ekstrasensai sakė), taip lengvai nenuziuresi. Ilgai užtrunka kol įkėlė nuotrauką į forumą, fb viskas viksta paprasčiau 

Atsakyti
rimusia, kaip atkeliavo jusiskiai? Nemazos euforbijos teko.
Atsakyti

Gražios, truputi paglamzitos. Atsiusiu foto į messenger. 

Atsakyti

Aukštis nuo žemės 20 cm+

Atsakyti

Rodausi ir giriuosi :wub: :4u:. Pernai pirktas iš čeko Duben ariocarpus'as šiandien vienas pumpuras jau prasiskleidė  :wub: 

[URL=https://www.part.lt/perziura/529bc38e420948bb61f3cdc28f6e1313557.jpg]529bc38e420948bb61f3cdc28f6e1313557.jpg[/URL]

[URL=https://www.part.lt/perziura/6edb82a073e6fce6bf30c238ac4049ab872.jpg]6edb82a073e6fce6bf30c238ac4049ab872.jpg[/URL]

Atsakyti
Grožiai. Šaunuolis, darbštuolis ariocarpusas.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2023 10 17, 11:20)
Džiaugiuosi rudeniui atėjus, Prickly rodomais žiedais. Tada ateina suvokimas, kad pas ją auga ir klesti viskas, o mano... kaip visada nelabai. Vėl parinuosi, bet niekaip nesugebu pasiekti geresnio rezultato. Matyt, žinių, didelės meilės ir noro matyti juos klestinčius neužtenka. Reikia turėti tam ir savotišką talentą. hmm.gif  g.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

ir tikslias instrukcijas
aš per visokius interneto "ekspertus" vos nenumarinau savo Pono Meksikono. Net sapną jau turėjau, kad miršta. Nes "ekspertai" angliškuose tinklapiuose rašydavo, kad tręšti reikia kartą ar du per metus (gal su persodinimu sumaišė?), laistyti kartą į 3 mėn. blink.gif biggrin.gif ir t.t. Aš ir guosdavau save, kad gi meksikoniškas, ten gi karšta, kap ten auga? kaio aga kažkur ištremti į laiptines ir pan., bet pas mane buvo nustojęs augti. Ir kai jau galvojau, kad mirs, vėl paieškojau info ape jį ir išmetė jau kardinaliai kt. tinklapį, kur tręšti pasirodo galima ir kas tris savaites blink.gif ir laistyti nemažai. Tai pučiasi, gražėja jau mano Ponas, nes buvo kūdena, suvargęs unsure.gif
Atsakyti
Monteverte, aš ieškodama informacijos visada perskaitau ne vieno augintojo rekomendacijas. Dažniausiai jos sutampa, pasikartoja. Kartais atsiranda kažkokia smulkmena-paslaptėlė kuriam nors aprašyme. Bet dažniausiai tai rekomendacijos ne šiltam bute auginant, tad tenka interpretuoti.
Atsakyti