Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

QUOTE(Prickly @ 2023 10 19, 17:37)
o kaip jūs renkatės iš čigono? aklai gaunasi ar pagal kokias nuotraukas?
nes pvz kur jų facebooke nuotr. tai jis  puikus, o Frekenauros nuorodoje nelabai tie kikko-dantys išreikšti, toks daug paprastesnis

Aš įėjau į Čigono parduotuvę, paspaudžiau ant Kikko, dar gymną variegatinį pasiėmiau- įkrito į krepšelį. Tada parašiau per FB Čigonui ką užsisakau. Greit paskaičiavo, sutikslinome pristatymo variantą ir apmokėjau, vėl susirašėme-ar gavo, patikslino kada išsiųs. Foto mačiau tik gražų dantytą Kikko variantą.
Papildyta:
QUOTE(Frekenaura @ 2023 10 19, 15:35)

<p>Man atrodo radau iš kur perka čigonas. Iš šių olandų</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.ikhebeencactus.nl/a-83495318/alle-planten/astrophytum-myriostigma-cv-kikko-nudum/#description'>https://www.ikhebeencactus.nl/a-83495318/alle-planten/astrophytum-myriostigma-cv-kikko-nudum/#description</a></p>
<p>Tokie pat indeliai. Pas juos kaina 16,00 eur. ir tas pats vazonų diametras 7,5 cm.</p>

Gal iš čia, o gal ir ne. Tokių vazonų masinė gamyba, pasklidę po visą augalų augintojų pasaulį. Bet net ir toks kuklesniais ragais Kikko yra vertingas. Giromagi kokia 45-70 eur. būtų užsiprašęs. O Čigono Kikko tikrai labai dideli, išreikšti rageliai. 28 eur. yra super kaina.
Atsakyti

Aš pas čigoną turiu paskyrą, tai prisijungus pasirenku ką noriu, nurodau kur siųsti ir susimoku.Čia jų elektroninė parduotuvė

https://cigonodarzas.lt/

Toje olandų nuorodoje toks pats ir astrophytum fukuryu hakujo kur pirkome, auginamas durpėse. Mačiau ir daugiau panašių augalų, kurie yra pas čigoną.

Atsakyti

o kaip jūs renkatės iš čigono? aklai gaunasi ar pagal kokias nuotraukas?
nes pvz kur jų facebooke nuotr. tai jis puikus, o Frekenauros nuorodoje nelabai tie kikko-dantys išreikšti, toks daug paprastesnis

Nuotraukose gražūs, o ką atsiųs bus matyti, nebent reikia skambinti ar per facebook'ą derinti konkretų augalą.

Atsakyti
aišku, ačiū. Reiškia reikia pavargti sukonkretinant pirkimą.
Dar pagalvojau, galėtų būti pas juos parašyta, kiek vnt turi likutį, kaip kitose online parduotuvėse.
Šiaip jau man facebooko neturėjimas pradeda vis labiau trukdyti biggrin.gif
QUOTE(evora @ 2023 10 19, 17:58)
Tokių vazonų masinė gamyba, pasklidę po visą augalų augintojų pasaulį.

norėčiau kad ir Lietuvoje tokie būtų pasklidę, labai patinka aukštis.
Atsakyti
Prickly, atsirado kvadratiniai kieti vazonėliai, tai su laiku gal kas užsakys pardavimui ir tau patinkančius.
Atsakyti

Prickly, ar pavyko užsisakyti Kikką? Aš šiandien jau atsiimsiu. Vakare galėsiu pasirodyti ar su dideliais danteliais ar nelabai :D. Dar klausimukas - ariocarpusai žydi vieną dieną ar ilgiau :hmm: ? Dėkui.

Atsakyti

Prickly, atsirado kvadratiniai kieti vazonėliai, tai su laiku gal kas užsakys pardavimui ir tau patinkančius.

Šiaip tai su vazonėliais pas mus problema, ypač su mažiukais. Šių iš viso gauti neįmanoma. Reikia čigonui užsiminti problemą, gal įveš :hmm:?

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 10 20, 12:53)
<p>Prickly, ar pavyko užsisakyti Kikką? Aš šiandien jau atsiimsiu. Vakare galėsiu pasirodyti ar su dideliais danteliais ar nelabai biggrin.gif. Dar klausimukas - ariocarpusai žydi vieną dieną ar ilgiau hmm.gif ? Dėkui.
</p>

vis dar dvejoju smile.gif sunku pirkti nepamačius. Dar ir dėl to kad nežinia kokios šaknys, ir nežinau kaip būna suvynioja - gal pvz nuo tų juodų akmenukų susikračius siunčiant gali įspaudai ant jo 'kūno' likti. Ar gimnai spalvoti saugiai siuntoje atkeliavo, nesusižalojo?
Ariocarpuso žiedas žydi maždaug savaitę, gal todėl kad vėsu. Bet kiti ariocarpusai dar su nedideliais pumpurais pas mane, ir dabartinis atšalimas tai labai sustabdė, kažin ar jie išvis pražys
Atsakyti

Aš jau parsinešiau. Supakuota fantastiškai. Apvyniota rankšluostiniu popieriumi aplink akmenukus, tai nei vienas neiškritęs. Po to įsukta į popierių, suklijuota, įdėta į termoplėvelę ir kad dėžėje nesivartytų, pridėta daug popieriaus. Tikrai labai gražus. Vėliau įkelsiu foto. Dantukai dideli, kaip foto parodyta. Kaip šaknys nežinau, nes nepersidinėsiu. Prie vazonėlio pridėta lėkštutė. Žodžiu aukščiausia klasė. :wub:  . Mano siunta buvo apversta įdėta, tačiau jokių sužalojimų augaliukas nepatyrė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenaura: 20 spalio 2023 - 17:31
vadinasi pakuoja puikiai, kaip ir Kreichas smile.gif sveikinimai su nauju egzempliorium biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū Prickly. Pakuoja tikrai šauniai, nes užsisakinėju jau ne pirmas kartas. Augalai atkeliauja sveiki, nesulaužyti, nesuspausti.

Rodausi. Išvaizda tai atrodo, kad ne tikras, o dirbtinas būtų. Labai gražus :wub: :wub: :wub:

[url=https://www.part.lt/perziura/4c036872de7ac57014256366de28fcc7561.jpg]4c036872de7ac57014256366de28fcc7561.jpg[/URL]

[url=https://www.part.lt/perziura/809befa63f8e923ca8de0e174aedce6d401.jpg]809befa63f8e923ca8de0e174aedce6d401.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenaura: 20 spalio 2023 - 18:20
Tikrai įspūdingas grožis thumbup.gif
Atsakyti